seninki gelir canım :) ben çarşambayı beklicem, faturalanmış bu arada:)
benimki henüz faturalanmamıs neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninki gelir canım :) ben çarşambayı beklicem, faturalanmış bu arada:)
benimki henüz faturalanmamıs neden acaba
sırayla alıyor olabilirler, ben 18:05'te vermiştim siparişi :)) bugün mutlaka faturalanır seninki de. hatta benden önce eline ulaşır :)
inşallah canım merakla bekliyorum valla hemen gelsin yeni kataloğuda görelim (
ben de en çok yeni kataloğu merak ediyorum canım :)) bu arada benimki kargoya verilmiş e yarın gelir o zaman
Benimkide faturalanmıs, ikimizde merakla yarını bekliyoruz (
kızlar ürünleriniz geldiğinde kataloğuda çekip buraya atarsınız dimi :))
faturalanmış benimki de,ama 24lü yeni seri rujların testerlarını istemiştim,gönderilemeyenler diyor faturada (( niyeki
ay acaba yarın gelir mi,yoksa çarşambaya mı kalır :/
Günaydın kızlarrrrrr
Evett kargom 1 saat önce geldi, hemen buraya gelip size haber vereyim dedim
Uyuyodum valla uykulu uykulu nasıl aldım bilmiyorum
şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor.
Sabah mahmurluğunu üstümden atayım, kahvaltımı felan yapayım, hemen kataloğu yüklemeye geliyorum
Günaydın kızlarrrrrr
Evett kargom 1 saat önce geldi, hemen buraya gelip size haber vereyim dedim
Uyuyodum valla uykulu uykulu nasıl aldım bilmiyorum
şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor.
Sabah mahmurluğunu üstümden atayım, kahvaltımı felan yapayım, hemen kataloğu yüklemeye geliyorum
gözün aydın canım bizimle de paylaşacağın için ayrıca teşekkürler , bizim de gözümüz aydın
günaydın canımm, avonla uyanmak ne güzel bi duygu dimi "şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor." deyince heyecan yaptım, indirim broşürü falan var mı ? yeni ürün vs. ayy benimki de gelseydi yaa
kızlarrrrrrrr yükledim katalogu, güle güle bakın
eline sağlık canım . yeni katalog güzelmiş. yalnız 85 tl ve 250 tl arası siparişlerde 1 tl kargo bedeli kötü olmuş. inşallah güzel siparişler çıkar da
Nasıl yani 1 tl canım anlayamadım 250 TL ye kadar olan siprşlerde 1 tlmi ödicez ?