• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sırayla alıyor olabilirler, ben 18:05'te vermiştim siparişi :)) bugün mutlaka faturalanır seninki de. hatta benden önce eline ulaşır :)

inşallah canım (: merakla bekliyorum valla hemen gelsin yeni kataloğuda görelim ((:

Son düzenleme:
faturalanmış benimki de,ama 24lü yeni seri rujların testerlarını istemiştim,gönderilemeyenler diyor faturada :((( niyeki

ay acaba yarın gelir mi,yoksa çarşambaya mı kalır :/

faturalanmış benimki de,ama 24lü yeni seri rujların testerlarını istemiştim,gönderilemeyenler diyor faturada :((( niyeki

ay acaba yarın gelir mi,yoksa çarşambaya mı kalır :/

bi kaç arkadaşa daha o testerlar gönderilemeyen demişti sanırım sorun var..
inşallah hepimizin kargoları yarın ulaşır elimize, çarşambaya kalırsa cook üzülüyorum, merakla bekliyorum ((:

benimki bugün gelmeyebilir. dün yola çıktı, bu sabah burda olması lazımdı ama ses seda yok. yurtiçi siteyi güncellemedi mi bilmiyorum. hala yolda diye görünüyor. o kadar da sevinmiştim :5:

Günaydın kızlarrrrrr
Evett kargom 1 saat önce geldi, hemen buraya gelip size haber vereyim dedim :1:
Uyuyodum valla uykulu uykulu nasıl aldım bilmiyorum :1:
şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor.
Sabah mahmurluğunu üstümden atayım, kahvaltımı felan yapayım, hemen kataloğu yüklemeye geliyorum :34:

Günaydın kızlarrrrrr
şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor.
Sabah mahmurluğunu üstümden atayım, kahvaltımı felan yapayım, hemen kataloğu yüklemeye geliyorum :34:

günaydın canımm, avonla uyanmak ne güzel bi duygu dimi :9: "şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor." deyince heyecan yaptım, indirim broşürü falan var mı ? yeni ürün vs. ayy benimki de gelseydi yaa :9:

Günaydın kızlarrrrrr

gözün aydın canım :46: bizimle de paylaşacağın için ayrıca teşekkürler , bizim de gözümüz aydın :52:

gözün aydın canım :46: bizimle de paylaşacağın için ayrıca teşekkürler , bizim de gözümüz aydın :52:

teşekkür ederim canım, rica ederim ne demek paylaşmak benim için zevk :1:

günaydın canımm, avonla uyanmak ne güzel bi duygu dimi :9: "şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor." deyince heyecan yaptım, indirim broşürü falan var mı ? yeni ürün vs. ayy benimki de gelseydi yaa :9:

evet canım cok güzel bi duygu insan koliyi acarken cok mutlu oluyor ((:
indirim proşürü var canım, yeni ürünler var, panaromada güzel ürünler var, gelir canım bugün inşallah :1:

Kızlarrrrrrrrrr acil cevap lütfen lütfenn avon da mat ruj hangileri var yada var mı ? parlak değil de mat olan ?

Back