• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet acıldı faturam gördüm 2 tane gönderilemeyen ürün var ve 13893 KAHVALTI SETI yazıo ve karşısında 0 yazıo. gönderiliyor mu yani? birşey sorcam eğer gönderildiyse ben bi daha sipariş vermeyi düşünmyorum o yüzden bu bi sorun teşkil eder mi, hani gönderilemeyen ürünü bir sonraki sipraişle gönderecekleri için kahvaltı setini göndermiş olabilirler

fatura sana geldiğinde göndereceğz diye yazar üzerinde. orada kahvaltı seti yazıyorsa gönderilir bence ama yine de kargon eline geçtiğinde anlarsın2 güne eline geçer zaten hatta son hafta olduğu için daha hızlı kargoya veriyorlar
şimdi ödül satışınınn 307olduğunu frkettim o zmn kesin gönderiliyordur hediyen merak etme cnm

Son düzenleme:
faturamda yanlşlık var sanırım cünkü 5 adet katalog istemştim 0 yazıyor karşısında ve 0 tane istemişim görünüyor. demek ki kahvaltı seti de gözüküyor ama gönderilmeyecek olabilir :(

fatura sana geldiğinde göndereceğz diye yazar üzerinde. orada kahvaltı seti yazıyorsa gönderilir bence ama yine de kargon eline geçtiğinde anlarsın2 güne eline geçer zaten hatta son hafta olduğu için daha hızlı kargoya veriyorlar
şimdi ödül satışınınn 307olduğunu frkettim o zmn kesin gönderiliyordur hediyen merak etme cnm

anladım sağol canım. peki tekrar siapriş vermezsem ve o ürünler hiç gelmese problem olur mu acaba?

arkadaşlar bir müşterimde anewin göz çevresi kırışıklığı için aldığı krem gözlerini yaktığını ve alerj yaptığını söyledi 4 gün falan kullandı ben o ürünü alerji yaptı müşterimi diye iade edebilir miyim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)

arkadaşlar bir müşterimde anewin göz çevresi kırışıklığı için aldığı krem gözlerini yaktığını ve alerj yaptığını söyledi 4 gün falan kullandı ben o ürünü alerji yaptı müşterimi diye iade edebilir miyim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)

cnm iade formunda abcde diye harfler var cildime uygun değil şıkkını işaretlersşn c şıkkı yani imzalarsın formu gönderirsin bir kutuda veya bantlı bir poşette sorun olmaz iade edersin tbiiki

cnm iade formunda abcde diye harfler var cildime uygun değil şıkkını işaretlersşn c şıkkı yani imzalarsın formu gönderirsin bir kutuda veya bantlı bir poşette sorun olmaz iade edersin tbiiki

teşekkür ederim canım bunun için kargo ücreti öder miyim gelen kargocuya direk versem onlar gönderirler mi çok acemiyim de bu konuda :)

teşekkür ederim canım bunun için kargo ücreti öder miyim gelen kargocuya direk versem onlar gönderirler mi çok acemiyim de bu konuda :)

sipariş ettiğin koli geldiği anda sen de iade olucak ürününü verirsen o zaman ödemezsin onun dışında başka bir gün gidersen ödersin cnm kolin geldiği gün şubeden veya kargocuya teslim etmen grek aynı gün içinde

kızlarr bnde kredi kontrol temsilci onayı gerekli diye bir yazı var bu ne demek oluyor bilen var mıı hala faturalandırılmamaş neden iptal edicem??

kızlarr bnde kredi kontrol temsilci onayı gerekli diye bir yazı var bu ne demek oluyor bilen var mıı hala faturalandırılmamaş neden iptal edicem??

Kredi Kontrol - Temsilci Onayı Gerekli ==> Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak sipariş çıkışı için onay veriniz.

açıklama olarak bu yazıyor canım. ayrıntısını bilmiyorum.

almayın hiç iyi değil ablam için aldık renk vermiyor hiç.

yabancı bi blogta video izledim. kadın saçını avon saç boyasıyla boyuyor. önceki haliyle sonraki hali arasında hiç fark yok. galiba dediğin doğru, renk vermiyor. şu amonyaksız saç boyaları gibi sadece parlaklık veriyo sanırım. bi de bazı renkleri k2 de kaldırmışlar.

her göz kreminde asagı yukarı oluyor gözde yanma vs. ben baska marka kullanıorum ondada oluyor, göz pınarına yakın sürmemek lazım ve az sürmek

Kredi Kontrol - Temsilci Onayı Gerekli ==> Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak sipariş çıkışı için onay veriniz.

açıklama olarak bu yazıyor canım. ayrıntısını bilmiyorum.

evt öyle yazıyor acaba ''çıkış'' derken neyi kastediyor böyle yazan vr mı siparişlerinde arkdşlar

evt öyle yazıyor acaba ''çıkış'' derken neyi kastediyor böyle yazan vr mı siparişlerinde arkdşlar

siparişinin gönderilmesi için senden canlı onay bekliyorlar. kredi kontrol yazıyor ya, acaba belli bir limiti aştın da o yüzden mi bekliyorlar anlamadım. yüklü sipariş mi girdin bu ay ? ama çıkış için telefon etmen lazım canım boşuna öyle bekleme.

siparişinin gönderilmesi için senden canlı onay bekliyorlar. kredi kontrol yazıyor ya, acaba belli bir limiti aştın da o yüzden mi bekliyorlar anlamadım. yüklü sipariş mi girdin bu ay ? ama çıkış için telefon etmen lazım canım boşuna öyle bekleme.

500e yakın oldu hep öyle oluyor ilk kez bu yazıyı gördm

kredi limit genellikle yeni kayıtlarda karşılaşılır .mesela ilk siparişte 340TL sipariş yukarısı veren temsilciler ön ödeme ödemenin bir kısmını ödemeniz gerektiğini belirtir..:40:

Back