Merhaba kızlar! Ödeme ile ilgili birşey soracam.. Hani şu fatura ile beraber gelen ayrı bir sayfada yazı var "Bu faturanın bedelini 03.01.2103 tarihine kadar ... ödeme yağabilirsiniz". xxx tarihine kadar derken o tarih dahil mi oluyor acaba. Yoksa ben geç mi kaldım?:18:
Bu akşam beni de aradılar. İlgilenmiyorum diyence bana en son kaç paralık avon sipariş yaptığımı sordu bende hatırlamıyorum dedim.. kadın bir sinirlendi ki görme.. birşeyler hızlıca söyledi ve telefonu suratıma kapadı.
temsilcilik yapan arkadaşlar, sizi TEB'ten aradılar mı hiç ? beni 2 gün önce aradılar, Avon'dan adıma kart çıkmış, avon ödemelerimi bu kartla yapınca %10 bonus kazanıcakmışım, adresimi falan istediler, kart 1 haftaya gelicekmiş. birisi işletiyo diye düşündüm ama numara TEB'in müşteri hizmetleri numarası. daha önce böyle bir kart duymadım ama araştırdım TEB She Card diye bişey varmış bayanlara özel. başka aranan var mı böyle merak ettim :44:
Bu akşam beni de aradılar. İlgilenmiyorum diyence bana en son kaç paralık avon sipariş yaptığımı sordu bende hatırlamıyorum dedim.. kadın bir sinirlendi ki görme.. birşeyler hızlıca söyledi ve telefonu suratıma kapadı.
Son düzenleme: