• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Lütfen bana bir bilen yardım etsinn???
Ben 1ay önce üye oldum ve 30 kasımda 156 liralık ürün sipariş ettim 4Aralıkta da otomatik ödeme talimatı verdim.
150lira üzeri siparişlerin ödeme tarihi 1ay sonra oluyormuş vade tarihim 31aralık görünüyordu. Ancak şuan siteyi açtığımda gecikmiş borcunuz var diyor. Otomatik ödeme talimatı verdim ve hesabımda yeterli miktarda para var başka ne yapmam gerekiyor ki? neden borçlu görünüyorumm? yeni yıl tatil falan diye mi böle oldu acaba?

Lütfen bana bir bilen yardım etsinn???
Ben 1ay önce üye oldum ve 30 kasımda 156 liralık ürün sipariş ettim 4Aralıkta da otomatik ödeme talimatı verdim.
150lira üzeri siparişlerin ödeme tarihi 1ay sonra oluyormuş vade tarihim 31aralık görünüyordu. Ancak şuan siteyi açtığımda gecikmiş borcunuz var diyor. Otomatik ödeme talimatı verdim ve hesabımda yeterli miktarda para var başka ne yapmam gerekiyor ki? neden borçlu görünüyorumm? yeni yıl tatil falan diye mi böle oldu acaba?

muhtemelen araya tatil girdiği için öyledir. çünkü erken bir tarihte talimat vermişsin. yarın sistem açıldığında düzelir canım sıkma canını. müşteri hizmetleriyle görüşürsün olmazsa, düzeltirler.

temsilcilik yapan arkadaşlar, sizi TEB'ten aradılar mı hiç ? beni 2 gün önce aradılar, Avon'dan adıma kart çıkmış, avon ödemelerimi bu kartla yapınca %10 bonus kazanıcakmışım, adresimi falan istediler, kart 1 haftaya gelicekmiş. birisi işletiyo diye düşündüm ama numara TEB'in müşteri hizmetleri numarası. daha önce böyle bir kart duymadım ama araştırdım TEB She Card diye bişey varmış bayanlara özel. başka aranan var mı böyle merak ettim :44:

temsilcilik yapan arkadaşlar, sizi TEB'ten aradılar mı hiç ? beni 2 gün önce aradılar, Avon'dan adıma kart çıkmış, avon ödemelerimi bu kartla yapınca %10 bonus kazanıcakmışım, adresimi falan istediler, kart 1 haftaya gelicekmiş. birisi işletiyo diye düşündüm ama numara TEB'in müşteri hizmetleri numarası. daha önce böyle bir kart duymadım ama araştırdım TEB She Card diye bişey varmış bayanlara özel. başka aranan var mı böyle merak ettim :44:

mrb benide aradılar başta kabul ettim sonra eşim istemeyince iptal etmek istediğimi söyledim tmm dediler fakat 1 ay sonra kart ekstresi gönderdiler sene sonunda 49 tl ödiycekmişiz diye eşim çok kızdı hemen arayıp iptal ettirdim kartı kullanmadan extre yollamışlar bence hiç tavsiye etmem para tuzagı sadece kart eline gelirse kabul etmeden iade edin yoksa bi daha ulaşamazssınız onlra

evet yaaa tatil ve yılbaşı girdi araya:) daha bugün faturalanmış benimde ama hala kargoye verilmemiş:( gelsin artıkın yaa:(

var bu işlerde bir iş, o dakikada girdik ürünlerde vardı eee ne oldu şimdi:47:
ben ilk dakikada girdim ama hala yeni gözüküyor ,ürünlerimin basına iş gelmesinde

Son düzenleme:
benimki faturalandı ama hala yeni olarak görünüyor. bi de avon dan mesaj geldi. yoğunluk nedeniyle gecikme olmuş, özür dileriz diyorlar.

var bu işlerde bir iş, o dakikada girdik ürünlerde vardı eee ne oldu şimdi:47:
ben ilk dakikada girdim ama hala yeni gözüküyor ,ürünlerimin basına iş gelmesinde

benimde daha yeni faturalandi gozukuyor ama faturayi goremiyorum sanirim eksik urunler var halbuki girdigimde hepsi vardi anlam veremedim:47:

canım seninki en azından faturalanmış benimki hala yeni diye görünüyor :47: ilk dakikalarda sipariş girmeme rağmen.

benimki faturalandı ama hala yeni olarak görünüyor. bi de avon dan mesaj geldi. yoğunluk nedeniyle gecikme olmuş, özür dileriz diyorlar.

bana da mesaj geldi gün içinde faturalandırıp kargoya verilecektir diye.

tam da 310 yaptım hem de,sonradan faturada arıza çıkmaz umarım,sınırda kalmak olacak iş değil.

kızlar merhaba

dogru yeremi yazdım bilmiyorum :) avonun kırmızı keçe amerikan servisinden istiyorum geçen kampanyayı kacırdım yakın zamandakı kampanyalarda cıkarmı yıne alabılırmıyım sızce

tesekkurler :)

kızlar merhaba

dogru yeremi yazdım bilmiyorum :) avonun kırmızı keçe amerikan servisinden istiyorum geçen kampanyayı kacırdım yakın zamandakı kampanyalarda cıkarmı yıne alabılırmıyım sızce

tesekkurler :)

bende ondan almadigima pismanim iki tane sattim cok guzeldi. yilbasi hediye katalogundaydi ama tekrar cikarmi bilmiyorum insallah cikar:)

Back