Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimseye katalog gelmedi mi kızlar ya
çok seviniriz canımyarın kolim geliyor en iyisi ben size çekip yükleyeyim. kimseden atılım olmad bu ay
Benim kolim geldi yeni evlendiğim için sistemde hala bekarlık soyadım var ve kargo görevlisi kolimi teslim etmedi bana, eşimin işten gelmesini bekliyorum şubeye gidicem enson çareyi bekarlık kimliğiin fotokopisini göstericem ve o şekilde verirler heralde. bugunden beri sinir oldum. verirseler eger foto çekip yüklerim kızlar katalogu. Dua edinde kapanmasın yetişelim.
içim şişti beklerken galıba bu gecede kımse yüklemıcek
cuma günü sipariş verdim netten. bazıları tabak setini yakaladı, bazıları little red dress'i yakaladı. ama faturalanması için çarşambayı bekledik tabi.
canım bu numune setinden ben de sipariş verdim. 24 rengin tamamı bu numune içinde. kafalarına göre değil yani. tüm renklerden bi tane gelicek.
kargo dağıtıma çıktı, öğleye kadar elimde olur :)
evet canım ya aynen dediğin gibi endişe etmeme gerek kalmadı avon verdiği söz tuttu ve hizmet bedelini sildi faturamdansorunun çözülmesine sevindim canım.endişe etme , yaptığın görüşmede sildik denildiyse 1-2 güne düzelir cari hesap özetinde de. gözün aydın evet sorun halledilince aynen devam
Aaa tamam canım çok teşekkür ederim ben de mutlaka alcam onalrdan. Zaten kargo geldi renkler süper yazmışsın şimdi çok heyecan yaptım bak!
k2 de fergie indirimdemi aman tanrım nerdeyse yıllar sonra!!! Kızlar kimse katalog yüklememiş ama biri söylesin ne kadara düşmüş outspoken?
Kataloğu yükledim kızlarrrrrr
outspoken intense by fergie edp 37.20 tl outspoken by fergie 37.20 tl bide viva by fergie var o indirimde degil
long lasting uzun süre kalıcı rujlarda sunset cok guzel pembe tonu degıl ama kırmızı tonu bu eger beyaz tenlıysen hemen al harıka capıcuno mu neydı buda guzel rengı ama pembe degıl 2 sını aldım ıkısıde guzel