tmm cnm sonuçta yazı bile yazmadık bir yanlışlık olmuş sanırım orda yeni sistem gtrmişler bn frketmemiştim orayı katalog girerken yine eski şeklinde 5li olrk onu görnce ona tıkladım
bende ayni hatayi yapmisim arkadasim simdi baktim bide 10 tane verdim ya az once bolge sorumlumu aradim oda bilmiyor degisim olup olmayacagini ogrenip haber verecek bana haber gelince sanads yazarim
değişim veya iade yapılmıyor arkadaşlar
değişimi bilemiycem ama katalok iadesi yapılıyo ben yapmıştım ilk başladığım zaman aynen sizin gbi yanlş katalok getirtmişim sonra iade etmiştim
artık yok, eskiden vardı
iade kalkmıştı ama ben değiştirmek istiyorum yani kullanıp iade etmek gibi değil çok saçma yaa 2 yıldır bu işi ypıyorum 1 kez katalog iade etmedim eevt önceden vardı ve ş an ufak bir ynlşlık için böyle birşeyle uğraşıyorum takıyorum kafama avon katalog iadelerini kaldırmak yerine dikişli paketlerde yapıp açıldığında iade almamalıydı bunu düşünememiş mi yani sonuçta orda da yanlış kodlama yapablyoruz ve iadesini almıyorlar çok garip yanlşlıkla 40lı grsek onu da almıcklar yani açmasak bile kötü bir durum bunu düşünmesi gerekyor kullanıp kullanıp kataloglrı haşet edip gönderenler yüzünden böyle bir durumla karşı karşıyayız cefasını bz çekyoruz şimdi ilk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım sistemi değiştirmişler yanlş girdim