- 19 Mayıs 2010
- 1.568
- 4.741
- 333
siparişi faturalanan var mı ?
benim faturalanmış görünüyor sevkiyata hazırlanıyor yazıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siparişi faturalanan var mı ?
benim faturalanmış görünüyor sevkiyata hazırlanıyor yazıyo
red dress ben alabildim olayda dalaverre olmadığını söyleyebilirim de şu tabaktan bi tane bile alabilen yok.
ayrıca hanımlar fırsat broşüründeki saatten aabilen var mı? anında stok bitti ilk dkda hem de.
öyle büyük satışlar yapamadığımdan en düşük satış ödülü benim için bir neimet.
inşallah yaparsın,kaparsın çaycıyı.
bende dün akşam 18 : 05 de sipariş girdim hala yeni olarak görünüyo
red dress i nasıl alabilidin ya anında mı girdin ??
kızlar merhaba...size bişey soracağım
avon facebookta hediye kampanyası vardı ve kazandım..ürünler eksik gelmiş ama isimleri tam okuyamadıgım için anlamadım.. bana gelen ürünler far,maskara,eyeliner,ruj
gönderecek olduklar
Avon Luxe Hediye Paketi (1 adet Luxe Eyeliner & Luxe Seduction Mascara, 1 adet Luxe Couture Krem Ruj, 1 adet Luxe Silken Pressed Powder ve 1 adet Luxe Cashmere Eyeshadow Palette içerir.)
kızlar bir yardım edin ne eksik gelmiş![]()
sanırım pudra yerine eyeliner gelmiş.tek farklı gördüğüm o oldu.
sanırım pudra yerine eyeliner gelmiş.tek farklı gördüğüm o oldu.
eyeliner yaziyormus ve gelmis zaten arkadasim pudra gelmemis sadece.
eyeliner yaziyormus ve gelmis zaten arkadasim pudra gelmemis sadece.
Arkadaşlar bu ay ki sipariş limiti nedir? 85tl'mi yine?![]()
Siparişler faturalanmadı. Yarın da tatil. Kaldık çarşambaya.![]()
Lütfen bana bir bilen yardım etsinn???
Ben 1ay önce üye oldum ve 30 kasımda 156 liralık ürün sipariş ettim 4Aralıkta da otomatik ödeme talimatı verdim.
150lira üzeri siparişlerin ödeme tarihi 1ay sonra oluyormuş vade tarihim 31aralık görünüyordu. Ancak şuan siteyi açtığımda gecikmiş borcunuz var diyor. Otomatik ödeme talimatı verdim ve hesabımda yeterli miktarda para var başka ne yapmam gerekiyor ki? neden borçlu görünüyorumm? yeni yıl tatil falan diye mi böle oldu acaba?