• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tabak takımı ve little red deress hemen bitti stokta hiç mi yokmuş ki nasıl biter yaa hemen girdim ben kodu tükenmiştir yazıyor nasıl olur aklım almıyor ayrıca tabak takımı ayrı muamma fiyat yansımış görünüyor ama alan boş ne biçim iş yaaa:((((((((((

red dress ben alabildim olayda dalaverre olmadığını söyleyebilirim de şu tabaktan bi tane bile alabilen yok.

ayrıca hanımlar fırsat broşüründeki saatten aabilen var mı? anında stok bitti ilk dkda hem de.

benim gozem cay makinesinde insallah alabilirim simdilik 410 tl siparis verebildim gecen ay 700 tl yi bulmustum insallah bu ayda toplayabilirim...

öyle büyük satışlar yapamadığımdan en düşük satış ödülü benim için bir neimet.

inşallah yaparsın,kaparsın çaycıyı.

red dress ben alabildim olayda dalaverre olmadığını söyleyebilirim de şu tabaktan bi tane bile alabilen yok.

ayrıca hanımlar fırsat broşüründeki saatten aabilen var mı? anında stok bitti ilk dkda hem de.

öyle büyük satışlar yapamadığımdan en düşük satış ödülü benim için bir neimet.

inşallah yaparsın,kaparsın çaycıyı.

red dress i nasıl alabilidin ya anında mı girdin ??

ben de tabaktan aldım kızlar o saniyede girdim, tam on saniye sonra tekrar gireyim dedim stokta bitti yazdı
faturalandı diyen arkadaslar avon haftasonu calısıyor mu kii sanırım faturalananlar k14 dekiler

Son düzenleme:
red dress i nasıl alabilidin ya anında mı girdin ??

18.05 gibi onaylamıştım siperşimi,ama hala tabaklar nasıl bitti anlamadım ama demek ki little red dress'e de yetişemeyen olduğuna göre bu da mümkün görünüyor.

bu arada anında girdim,katalogun o saniye k14'den k01'e dönüşünü bil gördüm ama yetişemediğim ürünler oldu yine de.

kızlar merhaba...size bişey soracağım
avon facebookta hediye kampanyası vardı ve kazandım..ürünler eksik gelmiş ama isimleri tam okuyamadıgım için anlamadım.. bana gelen ürünler far,maskara,eyeliner,ruj
gönderecek olduklar
Avon Luxe Hediye Paketi (1 adet Luxe Eyeliner & Luxe Seduction Mascara, 1 adet Luxe Couture Krem Ruj, 1 adet Luxe Silken Pressed Powder ve 1 adet Luxe Cashmere Eyeshadow Palette içerir.)
kızlar bir yardım edin ne eksik gelmiş:16:

kızlar merhaba...size bişey soracağım
avon facebookta hediye kampanyası vardı ve kazandım..ürünler eksik gelmiş ama isimleri tam okuyamadıgım için anlamadım.. bana gelen ürünler far,maskara,eyeliner,ruj
gönderecek olduklar
Avon Luxe Hediye Paketi (1 adet Luxe Eyeliner & Luxe Seduction Mascara, 1 adet Luxe Couture Krem Ruj, 1 adet Luxe Silken Pressed Powder ve 1 adet Luxe Cashmere Eyeshadow Palette içerir.)
kızlar bir yardım edin ne eksik gelmiş:16:

sanırım pudra yerine eyeliner gelmiş.tek farklı gördüğüm o oldu.

Back