• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar
Yarın 18.00de açıçlıyor sistem Dimi Bizim bu ayki kapanışımız 18.00 oldu Biz Kütahya eskişehir küçük şehirler 2 gün nce kapanıyor ama yinede sizlere soruyum dedim..

avona sor bölümünden de hallediyolar demek sağol canım ya bir fikir daha vermiş oldun
buarada sanada geçmiş olsun bir avonzede olarak:1:
bende aradım hizmet bedelini sildi ama baktım hala 93 tl şimdi tekrar aradım hemen silindiği gözükmüyormuş beklicez artık ne olacak
gerçektende dediğin gibi nekadarda sorun yaşasak sorun halledilince aynen devam :46:

sorunun çözülmesine sevindim canım.endişe etme , yaptığın görüşmede sildik denildiyse 1-2 güne düzelir cari hesap özetinde de. gözün aydın :34: evet sorun halledilince aynen devam :9:

kızlar bana bi yardımcı olurmusunuz. K1 deki WINDSCAPE bayan ve erkeğinin fiyatı cazip geldiği için almak istiyorum. bunların kokuları nasıl acaba. :34:

bence güzel kokuyorlar ama çok hafifler ve kalıcı değiller.

çok sağol canım. aslında bemim 9 yaşında oğlum var banada bir parfüm sparişi ver anne diye başımın etini yiyor ona da düşünmüştüm. olmazsa sadece ona 1 tane erkeğini alayım:37:

merabalar ben katılacam fakat anlayamadığım bu ürünleri % kaç oranında bizim kaznacımız oluyo birazz açarmısınız:2:....acil cvp lütfenn:2:

merabalar ben katılacam fakat anlayamadığım bu ürünleri % kaç oranında bizim kaznacımız oluyo birazz açarmısınız:2:....acil cvp lütfenn:2:

senin kazancın her üründen 4te 1 oluyor. mesela katalogda bir ürün 10lira ise sana 7,5liraya geliyor. sen müşterine katalogda yazan 10liradan veriyorsun, 2,5lira sana kalıyor.

kızlar ben istedim tabak ama tam on saniye sonra stokta yok yazdı.. :8: birde faturada ürün ismi cıkmadı, fiyat dogru ama isim yok ama yinede istedim yanlıs urun yollarlarsa geri yollarım yapacak bişey yok

kızlar ben istedim tabak ama tam on saniye sonra stokta yok yazdı.. :8: birde faturada ürün ismi cıkmadı, fiyat dogru ama isim yok ama yinede istedim yanlıs urun yollarlarsa geri yollarım yapacak bişey yok

canım bende de durum aynı. ürün ismi çıkmıyor. inşallah bir sorun çıkmaz

aynen tabak hemen tükendi,bir de fırsat katalogundan 2 tane saat vardı onları da giremedim,stok bitmişti.

ama yine de 310 tl yaptım,kaptım hediyeyi:32:

Şaka gibi sms attım cevap gelmedi cevap bekleyene kadar dakikalar geçti :(çok canım sıkkın .. litttle red kaçırdım

tabak takımı ve little red deress hemen bitti stokta hiç mi yokmuş ki nasıl biter yaa hemen girdim ben kodu tükenmiştir yazıyor nasıl olur aklım almıyor ayrıca tabak takımı ayrı muamma fiyat yansımış görünüyor ama alan boş ne biçim iş yaaa:((((((((((

benim gozem cay makinesinde insallah alabilirim simdilik 410 tl siparis verebildim gecen ay 700 tl yi bulmustum insallah bu ayda toplayabilirim...

Back