Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avona sor bölümünden de hallediyolar demek sağol canım ya bir fikir daha vermiş oldun
buarada sanada geçmiş olsun bir avonzede olarak
bende aradım hizmet bedelini sildi ama baktım hala 93 tl şimdi tekrar aradım hemen silindiği gözükmüyormuş beklicez artık ne olacak
gerçektende dediğin gibi nekadarda sorun yaşasak sorun halledilince aynen devam
kızlar bana bi yardımcı olurmusunuz. K1 deki WINDSCAPE bayan ve erkeğinin fiyatı cazip geldiği için almak istiyorum. bunların kokuları nasıl acaba.
Kizlar anew reversalist 35+ serumunu kullanan varmi,yuzdeki sarkmayi giderir mi ve hassas ciltlere uygun mudur?
bence güzel kokuyorlar ama çok hafifler ve kalıcı değiller.
Bana da cevap veriiiinn
merhaba ben macadamia ve aloe veralı durulanmayan saç balmını kullanıyorum fakat katalogta yoktu diğer katalogta geri gelecek mi????
merabalar ben katılacam fakat anlayamadığım bu ürünleri % kaç oranında bizim kaznacımız oluyo birazz açarmısınız:2:....acil cvp lütfenn:2:
kızlar ben istedim tabak ama tam on saniye sonra stokta yok yazdı.. birde faturada ürün ismi cıkmadı, fiyat dogru ama isim yok ama yinede istedim yanlıs urun yollarlarsa geri yollarım yapacak bişey yok
kızlar ben istedim tabak ama tam on saniye sonra stokta yok yazdı.. birde faturada ürün ismi cıkmadı, fiyat dogru ama isim yok ama yinede istedim yanlıs urun yollarlarsa geri yollarım yapacak bişey yok
ya little red dress in stoğu tükenmiş açılır mı sizce kızlar ((
ooff yaaa o parfümü çok istemiştimfırsat broşüründe biten bir daha stoğa girmiyor maalesef.