• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba kızlar ben de Avon satış temsilcisiyim :31: Size bir sorum olacak temsilciler için gelen katalogdaki ürünler neden bu kadar çabuk bitiyor ? Örneğin bu sayıda büyük makyaj paletini alacaktım ancak stokta kalmamış. Sizin bunun için bir taktiğiniz var mı ?

bildiğim kadarıyla çok yüksek siparişler veren arkadaşlar var eski katoloğun süresi bitip yenisi başladığı anda hemen sipariş veriyorlar canım bu yüzden çabuk bitiyor.

istediğim çanta ve little red dress indirime girmiş çok sevindim.

300tl siparişe verilen hediyeler de çok güzel 300'e ulaşma ihtimalim belki olur yaa

kızlar, hala siparişi "sevkiyata hazırlanıyor" olan var mı ? normal şartlarda yarın elimde olması lazım. acaba gönderdiler de yoğunluktan siteyi mi güncellemediler ?

kızlar, hala siparişi "sevkiyata hazırlanıyor" olan var mı ? normal şartlarda yarın elimde olması lazım. acaba gönderdiler de yoğunluktan siteyi mi güncellemediler ?

canım ya benimde hala sevkiyata hazırlanıyor yazyor, bende yarın sabah mutlaka elimde olur diye tahmin etmiştim ama böyle giderse uzucak ya, cok sabırsızlandım artık

şimdi baktımda canım saat 7de kargo teslim almiş cok mutlu oldum yarın gelir mutlaka ((:
umarım seninde en kısa zamanda kargoya verilir ve yarın elinde olur

ooo süper çok sevindim canım hayırlı olsun :) umarım benimki de verilmiştir bekliyoruz bakalım:)

Cuma gunu saat 5 te verdım sıparısımı hala sevkıyata hazırlanıyor yazıyor tum gun boyunca aynı yazı bende makyaj paletımı sabırsızlıkla beklıyorum ..

Yarın sabah gelır ıns ya :)

avonun sıparıs defterı hakkında bılgısı olan varmı..Benım fazla bılgım yokta..

bende cuma günü verdm siparişi fakat bnmkindede sevkiyata hazırlanıyor diyor çok sinir oldum yaa.. ilk defa böyle oldu.

kizlar bende cuma gunu ilk dakikalarda siparis verdim dun sabahtan sevkiyata jaxirlaniyor diyordu bugun oglen kargoya verildi dedi kargo takibine baktim dun verilmis bugun kargo sirketine gelmis bile yarin elimde olur insallah:)

kızlar yarında aynı şekilde sevkiyata hazırlanıyor derse arayın bi yada wep sitesinden avona sor bölümünden bi sorun bakalım mutlaka dönüş yapıyorlar

Ben dönus yapmazlar dıye sormadım sabah 7 den berı aynı yazaı sevkıyata hazırlanıyor yazıyor of..

ben dün avona sor kısmından ödemeyle ilgili bişey sordum, bugün cepten arayıp bilgilendirdiler. mutlaka dönerler. bu arada hala sevkiyata hazırlanıyor :) belki de dün gönderildi, yarın gelicek bile. kargo numarası olsa bakarız işte ama girmemişler. bi kısmına girilmiş, bi kısmı hala hazırlanıyor.

inanmıyorum yaa daha yeni kargoya vermişler benim siparişi :( taa cumaya gelecek. niye böyle yaptılar ki, soğudum birden avondan :/

kizlar bende cuma gunu ilk dakikalarda siparis verdim dun sabahtan sevkiyata jaxirlaniyor diyordu bugun oglen kargoya verildi dedi kargo takibine baktim dun verilmis bugun kargo sirketine gelmis bile yarin elimde olur insallah:)

banada bugün kargo mesajı geldi bugün gün içinde gelicekmiş kargom çok şükür.. ama daha internet sitesinde sevkiyata hazırlanıyor yazıyor..

kızlar sevkiyata hazırlanıyor dese bile bazen kargoya verilmiş oluyor eski kargolarınızdan birine tıklayın kargo takibi bölümünden orda en son verilen kargo belli oluyor

Back