Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar ben de Avon satış temsilcisiyim Size bir sorum olacak temsilciler için gelen katalogdaki ürünler neden bu kadar çabuk bitiyor ? Örneğin bu sayıda büyük makyaj paletini alacaktım ancak stokta kalmamış. Sizin bunun için bir taktiğiniz var mı ?
kızlar, hala siparişi "sevkiyata hazırlanıyor" olan var mı ? normal şartlarda yarın elimde olması lazım. acaba gönderdiler de yoğunluktan siteyi mi güncellemediler ?
canım ya benimde hala sevkiyata hazırlanıyor yazyor, bende yarın sabah mutlaka elimde olur diye tahmin etmiştim ama böyle giderse uzucak ya, cok sabırsızlandım artık
aynen canım ben de sabırsızlanıyorum. şimdi de baktım ama yok hala aynı
şimdi baktımda canım saat 7de kargo teslim almiş cok mutlu oldum yarın gelir mutlaka (
umarım seninde en kısa zamanda kargoya verilir ve yarın elinde olur
bildiğim kadarıyla çok yüksek siparişler veren arkadaşlar var eski katoloğun süresi bitip yenisi başladığı anda hemen sipariş veriyorlar canım bu yüzden çabuk bitiyor.
ooo süper çok sevindim canım hayırlı olsun :) umarım benimki de verilmiştir bekliyoruz bakalım:)
bende cuma günü verdm siparişi fakat bnmkindede sevkiyata hazırlanıyor diyor çok sinir oldum yaa.. ilk defa böyle oldu.
Ben dönus yapmazlar dıye sormadım sabah 7 den berı aynı yazaı sevkıyata hazırlanıyor yazıyor of..
kizlar bende cuma gunu ilk dakikalarda siparis verdim dun sabahtan sevkiyata jaxirlaniyor diyordu bugun oglen kargoya verildi dedi kargo takibine baktim dun verilmis bugun kargo sirketine gelmis bile yarin elimde olur insallah:)