• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Herkese merhabalar! Ben burada da Avonda da yeniyim.  Geçen hafta ilk siparişim elime ulaştı. Faturada "K13 İlk siparis paketi" diye bir kalem var ama kutudan ona benzer birşey çıkmadı. Nedir acaba? Bilen varmı? Minik bir parfüm testeri vardi fakat o olamaz herhalde...

kızlar güya kargo gelmiş de beni evde bulamamış ! yarın babam kargoya gidip ürünümü alacak fakat iadelerim vardı. onu götürse iadesi varmış diye, kabul ederler mi?

Herkese merhabalar! Ben burada da Avonda da yeniyim.  Geçen hafta ilk siparişim elime ulaştı. Faturada "K13 İlk siparis paketi" diye bir kalem var ama kutudan ona benzer birşey çıkmadı. Nedir acaba? Bilen varmı? Minik bir parfüm testeri vardi fakat o olamaz herhalde...

Merhaba
K13 ilk sipariş paketi demek o kampanyada yaptığın ilk siparişle gönderilen katalog, panaroma ve fiyat listesidir canım ((:

ürünlerin bana geliş fiyat listesi verilmedi nerden bulabilirim internetten göremiyormuyum

Uzman değilim ama... Mantık olarak Müşteri fiyattan %33 hesaplayıp çıkartırsan olur herhalde. Ancak bu benim mantığım..)

Ya da internette siparişimizi girdiğimiz zaman görebiliyormuyuz acaba?...

kızlar perceive 3'lü parfüm için 1 tane yazmamız yeterli değil mi?

yanlış yapmadım umarım.

bugünkü siparişle 411 'e yükseldim,ızgara alanlar bi yorum yapsa da ona göre hızımı ayarlasam:16:

bacılarrrrrrrr gerek topicten gerek özelden nasıl temsilci olunabilir bilgi verirmisiniz... bu ay baya alacağım var bende üye olayım bari diye düşündümmmmm... lütfen yardımmmmmmmm
internetten temsilci başvurusunu doldurdum ama bişey gelmedi aranmadım nasıl olunuyorrr

bacılarrrrrrrr gerek topicten gerek özelden nasıl temsilci olunabilir bilgi verirmisiniz... bu ay baya alacağım var bende üye olayım bari diye düşündümmmmm... lütfen yardımmmmmmmm
internetten temsilci başvurusunu doldurdum ama bişey gelmedi aranmadım nasıl olunuyorrr

merhaba canım
basvuru bölümünden form doldurunca biraz geçikebiliyor ama wep sitesinin alt tarafında avona sor bölümünden talebini mesaj gönderirsen 2 gün içinde dönüş yaparlar

kızlar bana ruj ve parfum numune setlerın kodlarını yazarmısınız lutfen acılll yanımda panoroma yok

Pek acil olmadı ama hala ihtiyanız varsa.. Parfüm Numune Seti (36 adetlik) 73857. Ruj numune setini bulamadım, Ruj Numune Kabı (rujları taşımak için) görüyorum sadece.. O da 79863.

kızlarr cok acil
katalogta son sayfada gliserinli el kremi var 3 lu fıyatı 13 tl olan. benım o sekılde 2 sıparısım var 12484 kod numarasını gırıp 2 yazacagım degıl mı onlar 3 taneden 6 tane yolluycaklar sanırım yanlısmıyım bılgılendırırsenız cok sevınırım ??:30:

kızlarr cok acil
katalogta son sayfada gliserinli el kremi var 3 lu fıyatı 13 tl olan. Benım o sekılde 2 sıparısım var 12484 kod numarasını gırıp 2 yazacagım degıl mı onlar 3 taneden 6 tane yolluycaklar sanırım yanlısmıyım bılgılendırırsenız cok sevınırım ??:30:

hayır canım yanlış biliyorsun epğer 6 tane istiyorsan 12484 den 6 tane istiyceksin çünkü 12484 sadece 1 tanesinin kodu

kızlar avonda değişim işlemi nasıl oluyor bana ayrıntılı anlatabilir misiniz? müşterime yüzük büyük oldu,küçüğüyle değiştirilmesi gerek. ama bu süreç nasıl işliyor hiç bir fikrim yok. bilenler beni aydınlatabilir misinizz?

Kızlar bir parfüm sormak istiyorum. Tanımadığım kadın kullanıyor. Tesadüf karşılaştık. Çok hoşuma gitti. Biraz ağır, gece bir koku gibi. Adı Avon Tru Glov (onun telafuzu) dedi. Ama ben katalogta öyle birsey bulamadım. Kaldırılmış mı acaba? Yoksa yanlış adını mı verdi? Fikri olan var mı?..

Kızlar bir parfüm sormak istiyorum. Tanımadığım kadın kullanıyor. Tesadüf karşılaştık. Çok hoşuma gitti. Biraz ağır, gece bir koku gibi. Adı Avon Tru Glov (onun telafuzu) dedi. Ama ben katalogta öyle birsey bulamadım. Kaldırılmış mı acaba? Yoksa yanlış adını mı verdi? Fikri olan var mı?..[/QUO

parfümün adı true glow satıştan kaldırıldı avon kataloglarında yok ama internetten bulabilirsin belki

$avongozluk.jpg

kızlar daha önce bu gözlükten alan oldu mu ? ya da yakından gören ? nasıl bişey ?

Back