• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

peki siparislerinin hepsi geliyormu canim

geliyor sanırım hepsi faturalanmış,sonradan koliden eksik çıkmaz umarım.

geçen ilk gün siparişimi 18.30 gibi yapmıştım resmen 10 gün sonra geldi,arayıp sordum ilk dakikadan itibaren siparişin onaylanma sırasına göre gönderiyoruz dedi.

yani yeni katalog siparişlerinde dakika bile çok fark ediyor.

Son düzenleme:
sanırım yazdıklarımızı okuyorlar benimde toplam tutara yansamış durumda şu anda :D
ay kapı çalsa gelse şu an keşke haha

sanırım yazdıklarımızı okuyorlar benimde toplam tutara yansamış durumda şu anda :D
ay kapı çalsa gelse şu an keşke haha

cari hesap özeti kısmına tıklayın kızlar, orda faturalandığı görünüyor :) ama sipariş takibi kısmında hala yeni siparişmiş gibi gözüküyor. bence yoğunluktan öyle. çoktan yola çıktı bile siparişlerimiz :D

benimki faturalandı kızlar, siparişimin çoğu parfümdü zaten, eksik bişey görünmüyor çok şükür.

benikide faturalanmış ,eksik birşey yok ve sevkiyata hazırlanıyor diye görünüyor bence yarın sabah ya da gün içinde gelir :D
ilk gelen imkanı varsa resimleri eklesin ,bu şekilde teker teker ekliyelim ,çok eğlenceli olur bence :D

benimde faturalanmış ve sevkiyata hazırlanıyor, büyük ihtimal yarın yada en geç çarşamba gelir
hadi bakalım kızlar geri sayım başladı ((:

kızlar katalogdaki yüzük ölçüleri doğru mu? yani yüzüğü koyduğumuzda yuvarlağa tam bir ölçü oluyor mu?

k15 mi? bence koyulmaz o şimdiden ,yoksa yollarlar mı,heyecanlandım şu an daha da çok

ben büyük ihtimal konulur diye biliyorum, çünkü her ilk siparişte bir sonraki kampanyanın katalogunu ve panoramasını yolluyorlar canım
ve başa dönücek K1 olucak, katalog siparişi vermedim yollarlar diye güvenip umarım yanılmam ((:

Benımkiler sevkıyata hazırlanıyormus ne zamana gelir bir bilginiz varmı_?

Birde ben bu top allık ıstıyordum ama k 13 de 85 degılde K14 de 85 tl sıparıs verdım olurmu acaba _?

kızlar burayı sık sık takip ediyorum ve satışlarınıza tek kelimeyle hayranım.:16: nasıl bu kadar satabiliyorsunuz maşallah benim etrafım avon düşmanlarıyla dolu kimse almıyor hatta bakmıyor bile. :25:

Back