• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hanımlarr kolisi gelen yokmuu bugün verilmiş benim koli kargoya ancak yarın elimde olur :):)

hanımlarr kolisi gelen yokmuu bugün verilmiş benim koli kargoya ancak yarın elimde olur :):)

normal şartlarda benimki de yarın elimde olması lazım. ama kargo bilgisi yok ki, hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor. ne sevkiyatmış arkadaş, sanki tırla ürün gelicek :D

bende cuma günü siparişimi girdim hala sevkiyata hazırlanıyo yazıyo talep cok galiba adamlar yetiştiremiyo

$DSCF1874.jpg $DSCF1883.jpg uğraşıorum diğer fotolarıda eklemeyı ama sorun çıkarıo pc

Merhaba kızlar ben de Avon satış temsilcisiyim :31: Size bir sorum olacak temsilciler için gelen katalogdaki ürünler neden bu kadar çabuk bitiyor ? Örneğin bu sayıda büyük makyaj paletini alacaktım ancak stokta kalmamış. Sizin bunun için bir taktiğiniz var mı ?

Yükledım yeterlı mı dığer sayfalarada yarına kadar sabredın olmaz mı onlarda pek bşişi yok zaten mesela şampuan advanc e bütün serılerı aynı şekılde ındırımlı ben sadece bıtanesını ekledım

Back