Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hanımlar kolim geldi:d barbeküm de geldi gayet büyük ve güzell ayrıca erken sipariş verdiğim için eksik ürün gelmedi
canım aldığn ürünlerin resimlerini eklermisin zahmet olmazsa cok merak ettim barbekü felan (
evet hanımlar kolim geldi:d barbeküm de geldi gayet büyük ve güzell ayrıca erken sipariş verdiğim için eksik ürün gelmedi
gule gule kullan canim benimde bugun k14ten ilk siparisim olan iki kolim geldi ikinci siparisim olan iki kolimde cuma gunu gelecek kismet olursa barbekumde geliyor:)
canım nettende başvuru yapsan sana avon tarafından bir takım öncüsü yönlendirilecek ve nufus fotokopin ile elektrik yada su faturanı ona vereceksin kaydını yapacak ama çevrende yada başka bir ilde bile olan herhangi bir takım öncüsü de aynı şeyleri isteyip kaydını yapacak birşey faketmiyor yani ama çevrende takım öncüsü olmayıp sadece avon temsilcisi olan birisi seni üye yapmak isterse o da kendi takım öncüsüyle tanıştırıp kaydını yaptırır ama bu kez o avon temsilcisi hediye kazanır üyelik ücreti 1 lira idi bu ay cumadan sonra yine 8,5 lira olacak 85 in altındaki siparişilere kargo bedeli 8,5 lira ödemeni akbanktan yaparsan 2lira havale parası ödersin sormak istediklerin varsa özelden sana mesaj atayım konuşalım canım
Benım kolımde geldı sonunda :) makyaj paletıme kavustum
Ama banyo köpüğü almıstım onun bırı kırık cıktı nasıl degıstırcem onu _?
Benım kolımde geldı sonunda :) makyaj paletıme kavustum
Ama banyo köpüğü almıstım onun bırı kırık cıktı nasıl degıstırcem onu _?
Hımm pekı tesekkurler..Ben benı uye yapana kadına verırım o halletsın ugrasamam onlarla valla kendısı demıstı bır sorun olursa ben ılgılencem dıye