• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet hanımlar kolim geldi:d barbeküm de geldi gayet büyük ve güzell:D ayrıca erken sipariş verdiğim için eksik ürün gelmedi:D

Son düzenleme:
evet hanımlar kolim geldi:d barbeküm de geldi gayet büyük ve güzell:D ayrıca erken sipariş verdiğim için eksik ürün gelmedi:D

gule gule kullan canim benimde bugun k14ten ilk siparisim olan iki kolim geldi ikinci siparisim olan iki kolimde cuma gunu gelecek kismet olursa barbekumde geliyor:)

yılbaşı kataloğndan 2 sipariş verdım 2, siparişimde katalog koymuolar galıba bende gonderırler dıe yazmadım artık hiç bi şekılde ısteyememm mı katalog

canım nettende başvuru yapsan sana avon tarafından bir takım öncüsü yönlendirilecek ve nufus fotokopin ile elektrik yada su faturanı ona vereceksin kaydını yapacak ama çevrende yada başka bir ilde bile olan herhangi bir takım öncüsü de aynı şeyleri isteyip kaydını yapacak birşey faketmiyor yani ama çevrende takım öncüsü olmayıp sadece avon temsilcisi olan birisi seni üye yapmak isterse o da kendi takım öncüsüyle tanıştırıp kaydını yaptırır ama bu kez o avon temsilcisi hediye kazanır üyelik ücreti 1 lira idi bu ay cumadan sonra yine 8,5 lira olacak 85 in altındaki siparişilere kargo bedeli 8,5 lira ödemeni akbanktan yaparsan 2lira havale parası ödersin sormak istediklerin varsa özelden sana mesaj atayım konuşalım canım

Cevabın için çok teşekkür ederim.

Keşke yazını önce okusaymışım. Bir öncü ile tanıştım ama ne şekilde üye yaptılar bilmiyorum. Temsilci üzerinden yaptılarsa temsilci hangi hediyeleri kazanıyor. O kısmını anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Benım kolımde geldı sonunda :) makyaj paletıme kavustum:P

Ama banyo köpüğü almıstım onun bırı kırık cıktı nasıl degıstırcem onu _?

kızlar mini broşürdeki termal türk hamamı süs sabunlarından isteten varmı? nasıl geldi beğendinzmi.??

Benım kolımde geldı sonunda :) makyaj paletıme kavustum:P

Ama banyo köpüğü almıstım onun bırı kırık cıktı nasıl degıstırcem onu _?

canım keşke kargodan teslim alırken faturadan değişimi işaretleyip gönderseydin.
ürün değişimi yapmak için faturada ürünün karşısında değişim, iade ve sebep kodu var.. ürünü değiştirmek istiyorsan değişimi işaretle ve sebep kodunu gir. son olarakta imzalayıp kargoyla gönderirsin. senin şubeye gidip vermen gerek. veya bi dahaki siparişin geldiğinde tekrar kargoyla gönderirsin. ürün sana daha sonraki ayın siparişi ile gelir canım. umarım açıklayabilmişimdir.:)

Hımm pekı tesekkurler..Ben benı uye yapana kadına verırım o halletsın ugrasamam onlarla valla kendısı demıstı bır sorun olursa ben ılgılencem dıye

Buyuk olandan ben cok begendım ya tek tek alıyordum artık almam far felan ..İyiki almısım .Resım eklemeyı bılsem koyardım ama bılmıyorum

Back