- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #26.201
kızlar ekmek kızartma makinam sabah geldi kahvaltıya yetişti hemen kızarttm ekmekleri bayıldım bayıldm süper bişey yaaa daha önce limitm tuttuğu halde katlog girip almadm aptalmışm dedm şu an
Bende Ekmek kızartma mak. Almışım fatura takıbinden baktım gözüküyor. Akşamdan beri kolilerim hala kargoda gözüküyor Bir türlü Eve gelmedi.:95: K-1 Kataloğunun linkını tekrar yazarmısınız kızlar. tıklandığında sayfa görüntülemiyor.
iki sene önce avondan beyaz spor saat aldım ne pili bitti nede bir kez arızaya geçti benmi çok ballıyım yoksa siz mi çok talihsiz bilemedim
iki sene önce avondan beyaz spor saat aldım ne pili bitti nede bir kez arızaya geçti benmi çok ballıyım yoksa siz mi çok talihsiz bilemedim
turtam yanılmıyorsam 10 aralıktan,13 aralık 16 ya ya kadar 400 tl lik alışveriş yapanlara verildi...ya canlarım bu ekmek kızrtma neyin hediyesi acaba ?
limiti falanmı vardı
ya canlarım bu ekmek kızrtma neyin hediyesi acaba ?
limiti falanmı vardı
turtam yanılmıyorsam 10 aralıktan,13 aralık 16 ya ya kadar 400 tl lik alışveriş yapanlara verildi...
Bende TWİST saati almıştım. çok memnunum hiç bir sorun çıkmadı. Tavsiye ederim.
Allah halla ya benim haberim yok ya bilseydim geç girerdim
k.1 indirim broşüründe twist saat indirimde. 29.90, duruşu nasıl canım metal kordon sanırım kararma oldumu? biraz bilgi verirmisin*
önceki sayfalarda bi arkads saatin bozuk oldgnu yazmış ..bende biraz tereddtte kaldım..alması bişe değil,,iadesi ölüm yani..
bişe daha sorcam bennn:)
silikonlu ve balmumlu el kremimi güzel,,yoksa gliserinli el kremimi güzell
sana mesaj gelmedimi?
buketcim silikonluyu bilmiyorum ama gliserinli çok güzel ben beğenerek kullanıyorum yumuşacık yapıyor..
sana mesaj gelmedimi?
Ben Haziranda almıştım hala kullanıyorum bi kararma olmadı fakat kenarındaki sarı çizgiler katalokta göründüğü kadar altın sarısı değil biraz soluk bir sarı gözüküo. Ama hoş duruyor bilekle.şuana kadar bir sorun yaşamadım.Üstelik 2 müşterimede sattım onlarda memnun.
hayır talimat tok canım avon kendi gönderiyor gönderirkende demek kafasına göre davranıyor:)canım banada msj gelmedi. şans eseri siteye girdiğimde gördüm. kampanyalardan hbrdar olmak için msj gelmesi için yapabilceğimiz bir talimat var mı?
sen hangi saati almak istiyorsun buketcim..umarım iyi çıkar pişman olmassın ...olmayız...gülcm tşk cnm ..
saati alıorum ozman sansıma benmde ii çıkar inşş
tüh...kısmet değilmiş demek...bir daha verirler belki o zaman alırsın inş.
Hayır tatlım benim ya
dersenacım maşAllah diyelim o zamanumarım bizde herhangi bir sorunla karşılaşmayız.birde senin aldığın beyaz saat k.14 indirim broşüründeki saatmi? farklımı?
hmm güzel saat canım güle güle kullantatlım temsilciye özel paraonamadaki indirimde olan beyaz saatin sadece taşsız olanı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?