- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #26.221
hmm güzel saat canım güle güle kullan
hoş saat.kordonu plastik galibak14 panaromadaki kiera saati alcam gülcm..
yarın ilk sayfadaki saat gelecek resmini çeker koyarım kızlar.. büyük ihtimal bol gelcek bileğime ama olsun :)
hoş saat.kordonu plastik galiba
dersenacım maşAllah canım allah satışlarını artırsın...ama bizede tüyo ver kedi gibi size bakıp duruyoruz.bu kadar satışı kime yapıyorsun böyle tatlım..benim birkaç arkadaşım var gidip gelip onlara satıyorum:) hatta kendimi aştım eşimin eline verdim bir katalok işe gönderdim bir iki siparişte ordan geldi...yeni yeni dışarıya açılıyorumsüpürgem ve tost makinam geldi iki tanede ekmek kızartma makinası gelior :) artı fırında gelicek :) ama fırın sallantıda geri gönderme ihtimalim var :) pek niyetim yok ama bakalım ..
canım sanırım saatler standart olduğu için değişim olmaz.zaten kierre saat yanlış görmediysem pilastik kordunlu eğer öyle ise büyük gelirse bi delik açarsın evde,yada saatçide açtırırsın kullanırsın.bana büyük ihtimal saat büüyk gelcekk??ozman değiştirmeme yapılıo yooksa bizmi küçülktücez bi şeklde acab??
canım sanırım saatler standart olduğu için değişim olmaz.zaten kierre saat yanlış görmediysem pilastik kordunlu eğer öyle ise büyük gelirse bi delik açarsın evde,yada saatçide açtırırsın kullanırsın.
dersenacım maşAllah canım allah satışlarını artırsın...ama bizede tüyo ver kedi gibi size bakıp duruyoruz.bu kadar satışı kime yapıyorsun böyle tatlım..benim birkaç arkadaşım var gidip gelip onlara satıyorum:) hatta kendimi aştım eşimin eline verdim bir katalok işe gönderdim bir iki siparişte ordan geldi...yeni yeni dışarıya açılıyorum
evet sen deyince dikkat ettim...o klips gibi şeyin üzerinde ayar delikleri oluyor canım bundada var dikkatli bakınca gördüm:) saatçiye götürürsün pim'i ileri alır..cnm dikkat ettiysen delik açtırmalı değil kordonu,,arkasında klips gibi bişeyi var..olmadı saatçiye gtcem..
avondan da bu tür seyler almak ölüm ya valla .kozmetik alırken bu kadar düşünmüorum.
tatlım bende eleman çok 3 ablam var bi çokta arkadaşım var hepsi sipariş topluyor .. benimde arkadaş çevresi falan derken epey oluyor satışım
bende panoramadaki kierra saati alcemmmmmbkt55cıgımla birlikte ehueeee
merhaba cnm bende yenıyım senın gıbı benımde kargom sevkıyata hazırlanıyor dıyor herhalde ıkımızede aynı zamanda ulasır bende ılk sıparıs paketı nedır merak ettım gelınce gorucez artıkmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugun siparişleri verdim fakat faturamda ilk sipariş paketi yer alıyor bu ne anlama geliyor bilgilendirirseniz sevinirim
slm kızlar yarın sabah kargom gelecek inşallah bu kez ürünleri beğenirim iade derdim olmaz ve yine inşallah iadelerim sağsalim gider ve hemen düşerlerçok tedirgin oldum şimdi:18:
tatlım bende eleman çok 3 ablam var bi çokta arkadaşım var hepsi sipariş topluyor .. benimde arkadaş çevresi falan derken epey oluyor satışım
canım avon saatleri güzel ama antibakteriyel kordonlu değil kısa bir süre sonra iğrenç derecede kötü kokmaya başlıo hele ki yazın kolumda saatle duramıodm yaaavondan saat alanlara sorum var kızlarrr..
bozulma falan oluyormuu??yada hatalı falan iştee
ayyy bi ssat alıcam 4o gndür düşünyrm malum avon buu
iki sene önce avondan beyaz spor saat aldım ne pili bitti nede bir kez arızaya geçti benmi çok ballıyım yoksa siz mi çok talihsiz bilemedim
bazılarıda bozulabilio böyle cnm birde ben merak edip bi saatin içini açtm iç mekanizması sokak tezgahında 5 tlye satanlarla birebir aynısı pek kaliteli mekanizmaları yokönceki sayfalarda bi arkads saatin bozuk oldgnu yazmış ..bende biraz tereddtte kaldım..alması bişe değil,,iadesi ölüm yani..
bişe daha sorcam bennn:)
silikonlu ve balmumlu el kremimi güzel,,yoksa gliserinli el kremimi güzell
gülcm tşk cnm ..
saati alıorum ozman sansıma benmde ii çıkar inşş
k14 panaromadaki kiera saati alcam gülcm..
ben artık almıorm avondan saat bi tane swatchım var onu kullanıorum çoook uzun zamandrcnm dikkat ettiysen delik açtırmalı değil kordonu,,arkasında klips gibi bişeyi var..olmadı saatçiye gtcem..
avondan da bu tür seyler almak ölüm ya valla .kozmetik alırken bu kadar düşünmüorum.
kızlar yıldızlar klubu ne demek kayıtlımısınız bır artısı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?