• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar aranızda iş bankasından otomatik ödeme talimatı olan varmı? merak ettiğim konu ben ödeme gününü hiç geçiktirmedim şayet gecikirse yine aynı bu yöntemle bankamatik aracılığı ile yatırdığım zamanda gecikmiş borcu çekiyormu yoksa gecikmiş borç farklı yöntemlemi yatıyor ?
hep esım ılgılenıyor cnm bende bu vesılelerle ogrenıcem kızlar cvplamazda aksama esıme sorar yazarım sana

benımde cok dagıtıcagım yer yok ama ıste esımı kandırsam beledıyeye gonderıcem ama daha kandıramadım

dur daha sen yenisin ben ilk üye olduğum zamanlar eşim bırak şu avonu artık diyordu şimdi şöyle söyleyim 1 parfüm aldı bu ay çok beğendi aynı parfümden 2 tane daha ve 3 tanede deodorant istedi aynı ay içinde :52::52: stok yaptı kendine seninkide ilerde öyle olur merak etme:37:

Son düzenleme:
dur daha sen yenisin ben ilk üye olduğum zamanlar eşim bırak şu avonu artık diyordu şimdi şöyle söyleyim 1 parfüm aldı bu ay çok beğendi aynı parfümden 2 tane daha ve 3 tanede deodorant istedi aynı ay içinde :52::52: stok yaptı kendine seninkide ilerde öyle olur merak etme:37:

aslında hosuna gıdıyo benım bıseylerle ugrasmam kataloga bakıyo kokluyo felan ama bakalım gelıcekte neler olur

aman allahım :) Burayı bulduğum Çok iyi olsun Bende Dün Kayıt oldum Temsilciyim artık katalok felan geldi Benı kayıt eden bayan bişiler anlattı ama cok fazla dinleyemedım İş başındaydım Kayıt içinde dukkana geldı Müşterilerle urasırken cok yarım yamalak dınleyebıldım kadın cağızı :) Burdakı Konularda ÇokkKkKkKkk uzun ya ama eve gıdınce ıncelıcem. Yınede kıssadan hısse tavsıyelerınız olursa sevınırım :) Puf noktaları felan ... Birde hazır deng gelmısken sorayım Tester malzemelerı nasıl edınıyoruz acaba :) Benımle ılgılenen bayanı arayıp soracakdım ama burayı gorunce burdan bi bili alayım dedim Teşekkürler :)

aman allahım :) Burayı bulduğum Çok iyi olsun Bende Dün Kayıt oldum Temsilciyim artık katalok felan geldi Benı kayıt eden bayan bişiler anlattı ama cok fazla dinleyemedım İş başındaydım Kayıt içinde dukkana geldı Müşterilerle urasırken cok yarım yamalak dınleyebıldım kadın cağızı :) Burdakı Konularda ÇokkKkKkKkk uzun ya ama eve gıdınce ıncelıcem. Yınede kıssadan hısse tavsıyelerınız olursa sevınırım :) Puf noktaları felan ... Birde hazır deng gelmısken sorayım Tester malzemelerı nasıl edınıyoruz acaba :) Benımle ılgılenen bayanı arayıp soracakdım ama burayı gorunce burdan bi bili alayım dedim Teşekkürler :)

canım hosgeldın bende kızların arasına gecen hafta uye olunce katıldım gecen hafta temsılcım uye yaptı benı persembe ılk sıparısımı verdım dun ınternet sıtesıne gırebılıcegım temsılcı numaram sonunda mesajla geldı bugunde urunlerımın kargoya verılmesını beklıyorum bu arasamalar olurken kızlaraa bıton sorular sordum :))

temsılcın sana panorama vermıstır onun 8 sayfasında numunelerle ılgılı bılgıler ve fıyatları var cnm sıparıs verırken onlardanda ıstersın

kızlar ekmek kızartma makinam sabah geldi kahvaltıya yetişti hemen kızarttm ekmekleri bayıldım bayıldm süper bişey yaaa daha önce limitm tuttuğu halde katlog girip almadm aptalmışm dedm şu an

canım hosgeldın bende kızların arasına gecen hafta uye olunce katıldım gecen hafta temsılcım uye yaptı benı persembe ılk sıparısımı verdım dun ınternet sıtesıne gırebılıcegım temsılcı numaram sonunda mesajla geldı bugunde urunlerımın kargoya verılmesını beklıyorum bu arasamalar olurken kızlaraa bıton sorular sordum :))

temsılcın sana panorama vermıstır onun 8 sayfasında numunelerle ılgılı bılgıler ve fıyatları var cnm sıparıs verırken onlardanda ıstersın

Evet panorama var Çok saol cnm :) eve gıder gıtmez onuda incelıyım iyice bi . Burdanda konuları bi güzel didiklerim bende başınızı çok ağrıtıcam şimdiden hakkınızı helal edin :) Valla Çok satıs yapcamda para kazancam diye uye olmadım sahsen kendım ındırımlerden faydalansam yeter dıyordum ama burayı kaba taslak ınceleyınce :d eştahı kabarıyor insanın Kar yapsam fenada olmaz yanı :) allah herkese bol müşteri ve kazanç versin :)

Back