• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Evet panorama var Çok saol cnm :) eve gıder gıtmez onuda incelıyım iyice bi . Burdanda konuları bi güzel didiklerim bende başınızı çok ağrıtıcam şimdiden hakkınızı helal edin :) Valla Çok satıs yapcamda para kazancam diye uye olmadım sahsen kendım ındırımlerden faydalansam yeter dıyordum ama burayı kaba taslak ınceleyınce :d eştahı kabarıyor insanın Kar yapsam fenada olmaz yanı :) allah herkese bol müşteri ve kazanç versin :)

aynen canım bende o amacla temsılcı oldum ama gercekten burayı okuyunca ınsan heveslenıyo hedıyelerı felan gorunce hosuna gıdıyor ınsanın

kızlar ekmek kızartma makinam sabah geldi kahvaltıya yetişti hemen kızarttm ekmekleri bayıldım bayıldm süper bişey yaaa daha önce limitm tuttuğu halde katlog girip almadm aptalmışm dedm şu an

bana da şimdiye kadar;epilasyon aleti,baharatlık seti,pasta tabağı seti,pike takımı,kettle,düzleştirici ve daha birçok parfüm ve rimel geldi.açıkcası gelen hediyeler kazandırıyor insana çünkü her insan tanıdık kişilere satıyor ve 11 tl se 10 tl alıyor ve daha bir cok indirim. ve fatura eline bi geliyor aaa diyosun o kadar satış yaptım elime bu kadar mı kalıyor...acaba yanlıs mı hesapladım parayı falan mı kaybettim oluyor insan:S:S

mrb ilkşahcım sen bilirsin kredi kartıyla taksitli alışveriş yapmak istesek limiti var mı şukadarlık faturaya taksit oluyor falan die yoksa istediğimiz fiyata taksit oluyor mu bide sipariş verirken mi ödememiz gerekiyor bu taksitli ödemeyi yoksa faturamız gelince mi bilken arkadaşlarda cevaplıya bilir tabi lütfen arkadaşlar

mrb ilkşahcım sen bilirsin kredi kartıyla taksitli alışveriş yapmak istesek limiti var mı şukadarlık faturaya taksit oluyor falan die yoksa istediğimiz fiyata taksit oluyor mu bide sipariş verirken mi ödememiz gerekiyor bu taksitli ödemeyi yoksa faturamız gelince mi bilken arkadaşlarda cevaplıya bilir tabi lütfen arkadaşlar

canım kredi kartı için 150 tl ve üzerinde taksit var diye biliyorum ben. bende kredi kartıyla ödüyorum ama paralar karışmasın die tek çekim yaptırıyorum ürünler gelince ztn orda son ödeme tarihi yazıo ordan bakabilirsin ayrıca avonun int. sitesindeki ödeme yerindede ödeme tarihi yazıo buralardanda bakabilirsin cnm

kızlar hediyenin küçüğü büyüğü olmaz derler ya ne kadarda doğru dimi:7:insan çok mutlu oluyor keşke banada gelse kızarma makinesi:97:aslında 1 ürün eksik alsam e.kız.makinesini kalanıyla alırsın en fazla 30 tl bişeydir ama dedim ya hediye olunca daha bir kıymetli gibi geliyor:69:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugun siparişleri verdim fakat faturamda ilk sipariş paketi yer alıyor bu ne anlama geliyor bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar K14 Kataloğunda sayfa 7'de yer alan Chloe bileklik ve 74. sayfadaki Leala bilezik nasıl alanınız var mı??
Bir arkadaşım istedi ama bileğimde nasıl durur büyük durur mu diye sordu kendisi minyon yapılı birisi bilekleri incedir.
Göreniniz, alanınız varsa fikrini yazabilir mi bu bileklik ve bilezik nasıl büyük mü ince bileklilerde büyük mü durur???

Huhuu arkadaşlar bu takıları görmüş veya almış olanınız var mı???

bana da şimdiye kadar;epilasyon aleti,baharatlık seti,pasta tabağı seti,pike takımı,kettle,düzleştirici ve daha birçok parfüm ve rimel geldi.açıkcası gelen hediyeler kazandırıyor insana çünkü her insan tanıdık kişilere satıyor ve 11 tl se 10 tl alıyor ve daha bir cok indirim. ve fatura eline bi geliyor aaa diyosun o kadar satış yaptım elime bu kadar mı kalıyor...acaba yanlıs mı hesapladım parayı falan mı kaybettim oluyor insan:S:S

ben bugüne kadr hemen hemen tüm hediyeleri aldm cnm 4 yıldr ev malzeme ile doldu zaten evlenirken birtek beyaz eşya aldk geri kalan tüm mutfak eşyalarm avondanda tencere setlerine kadr ve bu çok hoşuma gidio kar umrumda değil hediyeler gelince çoook hoşuma gidio mutlu oluorum bugn süpürge ile ekmek kızartma geldi yarnda tost makinam gelck inş mikrodalgayıda alırm

cnm bilgilerm bölümnden taksit istiormu tıkla sonra 150 tl üstü alışverişini otomatk taksitlenecek

Son düzenleme:
valla benim pek şansım yok bu konuda.sürekli problemli ürün geliyo bana.geçen ay aldıklarımın neredeyse hepsini yollucam.kimisi kullanılmış gibi,kimisi kötü kokuyo bozuk gibi kimiside pütür pütür berbat geldi

allah allah :S böle hatalar olabiliyormu ya nasıl yaparlar böle bi iş avon gibi biyer daha ozenlı ve dıkkatlı olmaları lazım halbukı

avondan saat alanlara sorum var kızlarrr..
bozulma falan oluyormuu??yada hatalı falan iştee

ayyy bi ssat alıcam 4o gndür düşünyrm malum avon buu:9:

Arkadaşlar K14 Kataloğunda sayfa 7'de yer alan Chloe bileklik ve 74. sayfadaki Leala bilezik nasıl alanınız var mı??
Bir arkadaşım istedi ama bileğimde nasıl durur büyük durur mu diye sordu kendisi minyon yapılı birisi bilekleri incedir.
Göreniniz, alanınız varsa fikrini yazabilir mi bu bileklik ve bilezik nasıl büyük mü ince bileklilerde büyük mü durur???
canım lealla bilelklik çok hoş ama ince bilekte güzel durmayabilir heybetli bişiy çünkü:)

kızlar ekmek kızartma makinam sabah geldi kahvaltıya yetişti hemen kızarttm ekmekleri bayıldım bayıldm süper bişey yaaa daha önce limitm tuttuğu halde katlog girip almadm aptalmışm dedm şu an
güle güle kullan canım..bir gün bizlerde böyle hediyeler görürmüyüz acaba...

Evet panorama var Çok saol cnm :) eve gıder gıtmez onuda incelıyım iyice bi . Burdanda konuları bi güzel didiklerim bende başınızı çok ağrıtıcam şimdiden hakkınızı helal edin :) Valla Çok satıs yapcamda para kazancam diye uye olmadım sahsen kendım ındırımlerden faydalansam yeter dıyordum ama burayı kaba taslak ınceleyınce :d eştahı kabarıyor insanın Kar yapsam fenada olmaz yanı :) allah herkese bol müşteri ve kazanç versin :)
yanlış yazıyı alıntı yapmışım:)) hoşgeldin aramıza bol satışlar canım:)

bide kredi kartıyla ödeme güvenilir mi ilk defa yapıcam
gülşahcım ben hep kradi kartıyla ödüyorum.hem güvenilir,hem kolay,hem rahat:)

avondan saat alanlara sorum var kızlarrr..
bozulma falan oluyormuu??yada hatalı falan iştee

ayyy bi ssat alıcam 4o gndür düşünyrm malum avon buu:9:
bende merak ediyorum kızlar..üstelik cesaret edemiyorum ya hemen bozulursa servisi varmıdır iade edebilirmiyim diye endişeleniyorum...cevaplarınız olumlu olursa k.1 indirim broşüründeki taşlı fashion saati almak istiyorum.

Bende Ekmek kızartma mak. Almışım fatura takıbinden baktım gözüküyor. Akşamdan beri kolilerim hala kargoda gözüküyor Bir türlü Eve gelmedi.:95: K-1 Kataloğunun linkını tekrar yazarmısınız kızlar. tıklandığında sayfa görüntülemiyor.

iki sene önce avondan beyaz spor saat aldım ne pili bitti nede bir kez arızaya geçti benmi çok ballıyım yoksa siz mi çok talihsiz bilemedim:D

Back