• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Benimde şimdi geldi ürünlerim :) eksik yok çok şükür ekmek kızartma mak.da geldi. süpürge içinde 75 TL sipariş verdim mi oda gelio:) kesin sayılır. tost mak. mümkün değil benim için:1:

Teşekkürler katalok için canım.

selam kızlar nabersiniz.. bu k k yönetiminede bazen çok sinir oluyorum. bi arkadas birsey sordu cevap yazdık yorum yazdık neymiş reklam yapmısız pardon ama burası zaten üyelik vs nasıl olacagının paylasıldıgı bi site biri evde yapabilecegimiz is demis bende avo orflame gibi seyler olabilir dedim uyarı yani neye ceza versek diye ugrasıyolar yöntimi biraz dikkate davet ediyorum. kac gündür giremedim topige.

selam kızlar nabersiniz.. bu k k yönetiminede bazen çok sinir oluyorum. bi arkadas birsey sordu cevap yazdık yorum yazdık neymiş reklam yapmısız pardon ama burası zaten üyelik vs nasıl olacagının paylasıldıgı bi site biri evde yapabilecegimiz is demis bende avo orflame gibi seyler olabilir dedim uyarı yani neye ceza versek diye ugrasıyolar yöntimi biraz dikkate davet ediyorum. kac gündür giremedim topige.

:D banada neymiş AVON TAKIM ÖNCÜSÜ YAZDIGI İÇİN REKLAM İÇERİKLİYMİŞ uyarı aldım değiştirdim ..sanki bi bende yazıyor o yazı ben bi çok üye gördüm rütbesinde avon temsilcisi takım öncüsü yazan ..

:D banada neymiş AVON TAKIM ÖNCÜSÜ YAZDIGI İÇİN REKLAM İÇERİKLİYMİŞ uyarı aldım değiştirdim ..sanki bi bende yazıyor o yazı ben bi çok üye gördüm rütbesinde avon temsilcisi takım öncüsü yazan ..

hakaten ya pierre topiginde sürekli üyelik soruylar ya bende burda yasak özelden mesaj atın böyle özelden konusursak daha cok bilgilendirirz birbirimizi dedik ya bunun neresi reklam ya..

arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum ben ksinlikle hiç bir zaman ürünü teslim ederken parasını alamıyorum malesef. ve bir kişi 3 4 kampanya bile geciktirebiliyor parayı . basladıgımda elimde 200 tl vardı suan o para uctu gitti . ayrıca o topladıgım paranını icinden de alıyorum ihtiyac duydukca bu yüzden hesabım hep karısıyor siz kendi muhasebenizi alıcak vericegi nasıl tutuyorsunuz nasıl bir düzen sagladınız kendinize..??:18:

arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum ben ksinlikle hiç bir zaman ürünü teslim ederken parasını alamıyorum malesef. ve bir kişi 3 4 kampanya bile geciktirebiliyor parayı . basladıgımda elimde 200 tl vardı suan o para uctu gitti . ayrıca o topladıgım paranını icinden de alıyorum ihtiyac duydukca bu yüzden hesabım hep karısıyor siz kendi muhasebenizi alıcak vericegi nasıl tutuyorsunuz nasıl bir düzen sagladınız kendinize..??:18:

ay benim de öyle sinir oluyorum valla ürün geldimi diye 10 kere soruyorlar ödemeye gelince kimse ortada yok :(((((((

canım bnce o senin alcak gönüllüğünden kaynaklanıyor. siparişi aldığın zaman daha kataloga isim yazarkenh bu ürünün son ödemesi şu tarih de. eger güvenmediğin bir kişiysede parayı almadan ürünü verme. kendine ajanda tut ve sayfanı öreneğin K-1 ilk sipariş diye adlandır. Eger 2.siparişin varsa k-1 ikinci sipariş listesi şeklinde adlandır. hem hangi kişilerin hangi kampanyadan ürün aldıklarını bilirsin hemde kimin ödemesinin ne zaman olduğunu unutmamış olursun.

Bol kazançlar Anlayışlı müşteriler :93:

benım fırcam aynalı degıl tatlım
ooo bayıldımm o taşlarrr o kalıtee o kdr guzel geldıkı set
annemde bende hatta babam bıle mest olduk :1:
butun set 100,30 tl ye mal olunca.. bı zahmet guzel ve kalıtelı olsun yanı
biliyorum cnm ben örnek olsun die yazmıştım o da güzel anlamında yanş:)
ayy o kadar pahalı mıydı o set yahu! :53:
kac katalog alıyosunuz kızlar ayda kac tane gıdıyor
cnm ben genelde 1 katalog alıyorum bir tane de avon gönderiyor ama vereceğin kişilere göre al ben işe götürüyorum die bu ay 5 tane aldım anca yetti bi de bi arkdaşıma gönderdim:) ama genelde elimde bi tane fazldan kalıyo ne yapiim :51:
aslında hosuna gıdıyo benım bıseylerle ugrasmam kataloga bakıyo kokluyo felan ama bakalım gelıcekte neler olur
benim eşim eğleneyim die izin verdi bu işe. kafa dağıtıyorum aynı zamanda ihtiyaçlarımı alıyorum arada bikaç satıyorum da işte harçlık çıkıyo bazen. ama eşim yardımcı olmuyo bakmıyo bile kataloga. çok meşgulmüş. :44:
avondan saat alanlara sorum var kızlarrr..
bozulma falan oluyormuu??yada hatalı falan iştee

ayyy bi ssat alıcam 4o gndür düşünyrm malum avon buu:9:
haklısın valla :60:
tatlım bende eleman çok 3 ablam var bi çokta arkadaşım var hepsi sipariş topluyor .. benimde arkadaş çevresi falan derken epey oluyor satışım
ay cnm ya ben tek tabanca geziyorum valla işyernde masaya koyuyorum ama çok az sipariş oluyo başka satanlar da var zaten hem avon hem de başka markalar. başka da verebileceğim kimse yok burda da gurbetteyiz. tanıdık da yok yani ben asla o kadar satamıycam sanırım. ama maşallah müşterileriniz artsın bi de aldıklarının parasını tam olarak versinler hem de zamanında inşallahhhh ...
merhaba cnm bende yenıyım senın gıbı benımde kargom sevkıyata hazırlanıyor dıyor herhalde ıkımızede aynı zamanda ulasır bende ılk sıparıs paketı nedır merak ettım gelınce gorucez artık
cnm ilk sipariş paketi avonun katalogu, panorama (temsilci özel dergisi) ve fiyat listesidir bi de numune koyuyolar o kadar işte.
cnm ben bi ajanda tuttum oraya müşteri listemi ve tel nolarını yazdım ilk sayfasına
sonra her katalogda k1 diyorum mesela kim ne sipariş vermiş gelişi ne kadar satışı ne kadar hepsini tek tek yazıyorum koduna kadar.. bunu herkesetek tek yazıyorum ayrıca bi de minik not defterim var onu da çantamda taşıyorum kim ne kadar verecek tel nosu nedir. onu kaydediyorum o kişi parayı verdiğinde hemen ... şu kadr verdi diyorum eve gidince de hemen ajandamdan da düşüyorum sonra alış ve satış miktarlarını hesaplayıp oraya en alta yazıyorum. böylece karım ne zararım ne meydana çıkıyor. ayrıca avonda gelen faturaları da dosyalıyorum. bi, avon rafı yaptım evde:) baya bi sistemliyim bi de müşterilerim olsa tam süper olcak :60:

tatlım benim hesabım hiç karışmıyor çünkü avon parasına ait ayrı bir cüzdan yaptım ve tabiki de hemen alamıyorsun parayı hrkesin ne aldığını kaça verdiğimi hemen bir kağıda yazıyorum çnkü bazılarına gelişten veriyorum ve ürünlerimi teslim edrkende içine kataloğu ve toplam tutarlarını yazıyorum cnm ve buda işe yarıyor hemen getiriyor bazı insanlar.VE parasını verenlerin hemen kırmızı kalemle çizip verdi yazıyorum ve o kağıdıda o cüzdanda saklıyorum :) benm muhasebe sistemim böle cnm umarım faydalı bişiler bulabilirmisin :) :71::71::71::71::71:

ay benim de öyle sinir oluyorum valla ürün geldimi diye 10 kere soruyorlar ödemeye gelince kimse ortada yok :(((((((

cnm ben ürün gelince müşterime haber veriyorum söylüyorum şu kadar ücreti diyorum tamam getir derse gidip veriyorum parasını alıyorum
ayrıca görümcem de baya müşterisi var onun, bi cafede saat belirliyormuş müşterileriyle toplanıp hem çay içip muhabbet ediyormuş hem de ürünleri verip parasını alıyomuş süper bi fikir bu bence, hem müşteriler diğer ürünleri görmüş oluyor gaza geliyor hem de onları tanıyıp neler satabileceği görmüş oluyor hem de muhabbet çıkıyor işte:) akıllıca dimi o da ilk kampanyasında alamamış parayı müşterilerden:) böyle bi yol bulmuş işte

iyi akşamlar avoncu güzeller:)
benim sormak istediğim bişey var. ben avonun makyaj numunelerinden istiyorum. ücretliymiş sanırım. bana yardımcı olabilecek birisi varmııı:79::79::79:

yanlışmı anladım bilmiyorum ama sanırım arkadaş numuneleri satın almak istiyor.eğer öyleyse yasak arkadaşım numune satılmaz:20:

evet canım almak istiyorum bi katalogta görmüştüm satılıyordu. ama bitmişti. Yasak olduğunu bilmiyordum..:44::44:

Back