- Konu Sahibi berfinbilgen
- #26.241
Benimde şimdi geldi ürünlerim :) eksik yok çok şükür ekmek kızartma mak.da geldi. süpürge içinde 75 TL sipariş verdim mi oda gelio:) kesin sayılır. tost mak. mümkün değil benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler katalok için canım.
selam kızlar nabersiniz.. bu k k yönetiminede bazen çok sinir oluyorum. bi arkadas birsey sordu cevap yazdık yorum yazdık neymiş reklam yapmısız pardon ama burası zaten üyelik vs nasıl olacagının paylasıldıgı bi site biri evde yapabilecegimiz is demis bende avo orflame gibi seyler olabilir dedim uyarı yani neye ceza versek diye ugrasıyolar yöntimi biraz dikkate davet ediyorum. kac gündür giremedim topige.
banada neymiş AVON TAKIM ÖNCÜSÜ YAZDIGI İÇİN REKLAM İÇERİKLİYMİŞ uyarı aldım değiştirdim ..sanki bi bende yazıyor o yazı ben bi çok üye gördüm rütbesinde avon temsilcisi takım öncüsü yazan ..
k.1 indirim broşüründe twist saat indirimde. 29.90, duruşu nasıl canım metal kordon sanırım kararma oldumu? biraz bilgi verirmisin*
arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum ben ksinlikle hiç bir zaman ürünü teslim ederken parasını alamıyorum malesef. ve bir kişi 3 4 kampanya bile geciktirebiliyor parayı . basladıgımda elimde 200 tl vardı suan o para uctu gitti . ayrıca o topladıgım paranını icinden de alıyorum ihtiyac duydukca bu yüzden hesabım hep karısıyor siz kendi muhasebenizi alıcak vericegi nasıl tutuyorsunuz nasıl bir düzen sagladınız kendinize..??:18:
arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum ben ksinlikle hiç bir zaman ürünü teslim ederken parasını alamıyorum malesef. ve bir kişi 3 4 kampanya bile geciktirebiliyor parayı . basladıgımda elimde 200 tl vardı suan o para uctu gitti . ayrıca o topladıgım paranını icinden de alıyorum ihtiyac duydukca bu yüzden hesabım hep karısıyor siz kendi muhasebenizi alıcak vericegi nasıl tutuyorsunuz nasıl bir düzen sagladınız kendinize..??:18:
biliyorum cnm ben örnek olsun die yazmıştım o da güzel anlamında yanş:)benım fırcam aynalı degıl tatlım
ooo bayıldımm o taşlarrr o kalıtee o kdr guzel geldıkı set
annemde bende hatta babam bıle mest olduk
butun set 100,30 tl ye mal olunca.. bı zahmet guzel ve kalıtelı olsun yanı
cnm ben genelde 1 katalog alıyorum bir tane de avon gönderiyor ama vereceğin kişilere göre al ben işe götürüyorum die bu ay 5 tane aldım anca yetti bi de bi arkdaşıma gönderdim:) ama genelde elimde bi tane fazldan kalıyo ne yapiimkac katalog alıyosunuz kızlar ayda kac tane gıdıyor
benim eşim eğleneyim die izin verdi bu işe. kafa dağıtıyorum aynı zamanda ihtiyaçlarımı alıyorum arada bikaç satıyorum da işte harçlık çıkıyo bazen. ama eşim yardımcı olmuyo bakmıyo bile kataloga. çok meşgulmüş. :44:aslında hosuna gıdıyo benım bıseylerle ugrasmam kataloga bakıyo kokluyo felan ama bakalım gelıcekte neler olur
haklısın vallaavondan saat alanlara sorum var kızlarrr..
bozulma falan oluyormuu??yada hatalı falan iştee
ayyy bi ssat alıcam 4o gndür düşünyrm malum avon buu
ay cnm ya ben tek tabanca geziyorum valla işyernde masaya koyuyorum ama çok az sipariş oluyo başka satanlar da var zaten hem avon hem de başka markalar. başka da verebileceğim kimse yok burda da gurbetteyiz. tanıdık da yok yani ben asla o kadar satamıycam sanırım. ama maşallah müşterileriniz artsın bi de aldıklarının parasını tam olarak versinler hem de zamanında inşallahhhh ...tatlım bende eleman çok 3 ablam var bi çokta arkadaşım var hepsi sipariş topluyor .. benimde arkadaş çevresi falan derken epey oluyor satışım
cnm ilk sipariş paketi avonun katalogu, panorama (temsilci özel dergisi) ve fiyat listesidir bi de numune koyuyolar o kadar işte.merhaba cnm bende yenıyım senın gıbı benımde kargom sevkıyata hazırlanıyor dıyor herhalde ıkımızede aynı zamanda ulasır bende ılk sıparıs paketı nedır merak ettım gelınce gorucez artık
cnm ben bi ajanda tuttum oraya müşteri listemi ve tel nolarını yazdım ilk sayfasınaarkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum ben ksinlikle hiç bir zaman ürünü teslim ederken parasını alamıyorum malesef. ve bir kişi 3 4 kampanya bile geciktirebiliyor parayı . basladıgımda elimde 200 tl vardı suan o para uctu gitti . ayrıca o topladıgım paranını icinden de alıyorum ihtiyac duydukca bu yüzden hesabım hep karısıyor siz kendi muhasebenizi alıcak vericegi nasıl tutuyorsunuz nasıl bir düzen sagladınız kendinize..??:18:
cnm k1de twist saati bulamadım ya :S sayfa kaçta acaba
ay benim de öyle sinir oluyorum valla ürün geldimi diye 10 kere soruyorlar ödemeye gelince kimse ortada yok ((((((
twist saat indirim broşüründe 15. sayfa'da canım.
iyi akşamlar avoncu güzeller:)
benim sormak istediğim bişey var. ben avonun makyaj numunelerinden istiyorum. ücretliymiş sanırım. bana yardımcı olabilecek birisi varmııı:79::79::79:
ankaradayım ben yardımcı olurdum ama sen nerdesin ?
yanlışmı anladım bilmiyorum ama sanırım arkadaş numuneleri satın almak istiyor.eğer öyleyse yasak arkadaşım numune satılmaz
yanlışmı anladım bilmiyorum ama sanırım arkadaş numuneleri satın almak istiyor.eğer öyleyse yasak arkadaşım numune satılmaz