• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Bende Ekmek kızartma mak. Almışım fatura takıbinden baktım gözüküyor. Akşamdan beri kolilerim hala kargoda gözüküyor Bir türlü Eve gelmedi.:95: K-1 Kataloğunun linkını tekrar yazarmısınız kızlar. tıklandığında sayfa görüntülemiyor.

ya canlarım bu ekmek kızrtma neyin hediyesi acaba ?
limiti falanmı vardı

iki sene önce avondan beyaz spor saat aldım ne pili bitti nede bir kez arızaya geçti benmi çok ballıyım yoksa siz mi çok talihsiz bilemedim:D

önceki sayfalarda bi arkads saatin bozuk oldgnu yazmış ..bende biraz tereddtte kaldım..alması bişe değil,,iadesi ölüm yani..

bişe daha sorcam bennn:)
silikonlu ve balmumlu el kremimi güzel,,yoksa gliserinli el kremimi güzell

Son düzenleme:
iki sene önce avondan beyaz spor saat aldım ne pili bitti nede bir kez arızaya geçti benmi çok ballıyım yoksa siz mi çok talihsiz bilemedim:D

dersenacım maşAllah diyelim o zaman :1: umarım bizde herhangi bir sorunla karşılaşmayız.birde senin aldığın beyaz saat k.14 indirim broşüründeki saatmi? farklımı?

k.1 indirim broşüründe twist saat indirimde. 29.90, duruşu nasıl canım metal kordon sanırım kararma oldumu? biraz bilgi verirmisin*

Ben Haziranda almıştım hala kullanıyorum bi kararma olmadı fakat kenarındaki sarı çizgiler katalokta göründüğü kadar altın sarısı değil biraz soluk bir sarı gözüküo. Ama hoş duruyor bilekle.şuana kadar bir sorun yaşamadım.Üstelik 2 müşterimede sattım onlarda memnun.

önceki sayfalarda bi arkads saatin bozuk oldgnu yazmış ..bende biraz tereddtte kaldım..alması bişe değil,,iadesi ölüm yani..

bişe daha sorcam bennn:)
silikonlu ve balmumlu el kremimi güzel,,yoksa gliserinli el kremimi güzell

buketcim silikonluyu bilmiyorum ama gliserinli çok güzel ben beğenerek kullanıyorum yumuşacık yapıyor..

Ben Haziranda almıştım hala kullanıyorum bi kararma olmadı fakat kenarındaki sarı çizgiler katalokta göründüğü kadar altın sarısı değil biraz soluk bir sarı gözüküo. Ama hoş duruyor bilekle.şuana kadar bir sorun yaşamadım.Üstelik 2 müşterimede sattım onlarda memnun.

teşekkür ederim canım peki kordon kısmı resimdeki gibi çokmu ince yani saatin görüntüsüne göre kordon ince gibi duruyormu? birde kordon kelepçe gibi mi yoksa normal saatler gibi kıvrılabiliyormu?ne çok sordum yaw: ama merak ettim napim:1:

canım banada msj gelmedi. şans eseri siteye girdiğimde gördüm. kampa:53:nyalardan hbrdar olmak için msj gelmesi için yapabilceğimiz bir talimat var mı?
hayır talimat tok canım avon kendi gönderiyor gönderirkende demek kafasına göre davranıyor:)
gülcm tşk cnm ..
saati alıorum ozman sansıma benmde ii çıkar inşş:25:
sen hangi saati almak istiyorsun buketcim..umarım iyi çıkar pişman olmassın ...olmayız...

Hayır tatlım benim ya
tüh...kısmet değilmiş demek...bir daha verirler belki o zaman alırsın inş.

Back