- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #26.181
Evet panorama var Çok saol cnm :) eve gıder gıtmez onuda incelıyım iyice bi . Burdanda konuları bi güzel didiklerim bende başınızı çok ağrıtıcam şimdiden hakkınızı helal edin :) Valla Çok satıs yapcamda para kazancam diye uye olmadım sahsen kendım ındırımlerden faydalansam yeter dıyordum ama burayı kaba taslak ınceleyınce :d eştahı kabarıyor insanın Kar yapsam fenada olmaz yanı :) allah herkese bol müşteri ve kazanç versin :)
kızlar ekmek kızartma makinam sabah geldi kahvaltıya yetişti hemen kızarttm ekmekleri bayıldım bayıldm süper bişey yaaa daha önce limitm tuttuğu halde katlog girip almadm aptalmışm dedm şu an
kızlar ekmek kızartma makinam sabah geldi kahvaltıya yetişti hemen kızarttm ekmekleri bayıldım bayıldm süper bişey yaaa daha önce limitm tuttuğu halde katlog girip almadm aptalmışm dedm şu an
mrb ilkşahcım sen bilirsin kredi kartıyla taksitli alışveriş yapmak istesek limiti var mı şukadarlık faturaya taksit oluyor falan die yoksa istediğimiz fiyata taksit oluyor mu bide sipariş verirken mi ödememiz gerekiyor bu taksitli ödemeyi yoksa faturamız gelince mi bilken arkadaşlarda cevaplıya bilir tabi lütfen arkadaşlar
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugun siparişleri verdim fakat faturamda ilk sipariş paketi yer alıyor bu ne anlama geliyor bilgilendirirseniz sevinirim
canım sanırım o ilk sipariş paketi dedi bilgilendirme amaçlı yolladıkları evraklar felandır sanıyorum.[/QUOTE
tamam tşk ederim bir de sipariş takıbınde sevkiyata hazırlanıyor yazıyor siparişler kaç günde gelir
canım sanırım o ilk sipariş paketi dedi bilgilendirme amaçlı yolladıkları evraklar felandır sanıyorum.[/QUOTE
tamam tşk ederim bir de sipariş takıbınde sevkiyata hazırlanıyor yazıyor siparişler kaç günde gelir
kargoya verildikten sora 1-2 günde en geç eline ulaşır tatlım
Arkadaşlar K14 Kataloğunda sayfa 7'de yer alan Chloe bileklik ve 74. sayfadaki Leala bilezik nasıl alanınız var mı??
Bir arkadaşım istedi ama bileğimde nasıl durur büyük durur mu diye sordu kendisi minyon yapılı birisi bilekleri incedir.
Göreniniz, alanınız varsa fikrini yazabilir mi bu bileklik ve bilezik nasıl büyük mü ince bileklilerde büyük mü durur???
bana da şimdiye kadar;epilasyon aleti,baharatlık seti,pasta tabağı seti,pike takımı,kettle,düzleştirici ve daha birçok parfüm ve rimel geldi.açıkcası gelen hediyeler kazandırıyor insana çünkü her insan tanıdık kişilere satıyor ve 11 tl se 10 tl alıyor ve daha bir cok indirim. ve fatura eline bi geliyor aaa diyosun o kadar satış yaptım elime bu kadar mı kalıyor...acaba yanlıs mı hesapladım parayı falan mı kaybettim oluyor insan:S:S
mrb ilkşahcım sen bilirsin kredi kartıyla taksitli alışveriş yapmak istesek limiti var mı şukadarlık faturaya taksit oluyor falan die yoksa istediğimiz fiyata taksit oluyor mu bide sipariş verirken mi ödememiz gerekiyor bu taksitli ödemeyi yoksa faturamız gelince mi bilken arkadaşlarda cevaplıya bilir tabi lütfen arkadaşlar
valla benim pek şansım yok bu konuda.sürekli problemli ürün geliyo bana.geçen ay aldıklarımın neredeyse hepsini yollucam.kimisi kullanılmış gibi,kimisi kötü kokuyo bozuk gibi kimiside pütür pütür berbat geldi
canım lealla bilelklik çok hoş ama ince bilekte güzel durmayabilir heybetli bişiy çünkü:)Arkadaşlar K14 Kataloğunda sayfa 7'de yer alan Chloe bileklik ve 74. sayfadaki Leala bilezik nasıl alanınız var mı??
Bir arkadaşım istedi ama bileğimde nasıl durur büyük durur mu diye sordu kendisi minyon yapılı birisi bilekleri incedir.
Göreniniz, alanınız varsa fikrini yazabilir mi bu bileklik ve bilezik nasıl büyük mü ince bileklilerde büyük mü durur???
güle güle kullan canım..bir gün bizlerde böyle hediyeler görürmüyüz acaba...kızlar ekmek kızartma makinam sabah geldi kahvaltıya yetişti hemen kızarttm ekmekleri bayıldım bayıldm süper bişey yaaa daha önce limitm tuttuğu halde katlog girip almadm aptalmışm dedm şu an
yanlış yazıyı alıntı yapmışım:)) hoşgeldin aramıza bol satışlar canım:)Evet panorama var Çok saol cnm :) eve gıder gıtmez onuda incelıyım iyice bi . Burdanda konuları bi güzel didiklerim bende başınızı çok ağrıtıcam şimdiden hakkınızı helal edin :) Valla Çok satıs yapcamda para kazancam diye uye olmadım sahsen kendım ındırımlerden faydalansam yeter dıyordum ama burayı kaba taslak ınceleyınce :d eştahı kabarıyor insanın Kar yapsam fenada olmaz yanı :) allah herkese bol müşteri ve kazanç versin :)
gülşahcım ben hep kradi kartıyla ödüyorum.hem güvenilir,hem kolay,hem rahat:)bide kredi kartıyla ödeme güvenilir mi ilk defa yapıcam
bende merak ediyorum kızlar..üstelik cesaret edemiyorum ya hemen bozulursa servisi varmıdır iade edebilirmiyim diye endişeleniyorum...cevaplarınız olumlu olursa k.1 indirim broşüründeki taşlı fashion saati almak istiyorum.avondan saat alanlara sorum var kızlarrr..
bozulma falan oluyormuu??yada hatalı falan iştee
ayyy bi ssat alıcam 4o gndür düşünyrm malum avon buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?