- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.721
:))Bendee bu yüzden başarıyla bitirmem gerek :)günümüz şartlarına göre kadınbi meslek sahibi mutlaka olmalı ..
kolay gelsin canım oku tabiki çok çalış çok başarılı ol bende bu yıl üni. Sınavlarına girdi acıköğretim okumak için kamu yönetimi okuyacaktım eşim kayıt yaptıracağım zaman vazgeçti çok üzülmüştüm bu sene tekrar gircem ama
evet canım cok onemlı gercekten ben zıraat muhendısı yım tamam suan calısmıyorum ama ılerde neolucak hıc bellı olmaz gerekırse calısabılırım bı sekılde
oh ne güzel elinde bi mesleğin var en azından evli misin
evlıyım 4 bucuk yıllık 3 yasındada bır oglum var sızler
ne guzel masallah bızımkı daha ufak :)bende 2001 de evlendim kızım 8 yasını oğlum 3 yasını bitirdi
Fıstıklarrr Selam:) 1.200 lük siparişi yolladım hediyelerin ikisi geliyor:) sizde durumlar nasıl ..
selam nasılsınız kızlar?bişi sorucaktım geçen kampanya sonu gün hediyesi vardı ya senses 500ml lik duş jeli veriyordu ,o kalmazsa 1ltlik çiçek kokulu banyo köpüğü yollanıcaktı.bana 500ml lik çiçek kokulu banyo köpüğü yollamışlar ne biçim iş.benden başka kime böle yolladılar acaba
ya kızlar nerden yükleniyo bu resimler beceremedim beceriksiz benn
ımageshack' tan yükleyebilrisn cnm
olmuyo tatlım yaa yükle diyorum boş bi sayfa çıkıyo :S
kızlar 2. kolimde geldi çok şükür gelen ürünler hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum
color trend yeni çıkan rengi ivory bir arkadaş sormuştu renk iyi yağsız ama pek kapatıcılığı iyi deyil
true force erkek parfüm çok beğendim 2.sini aldık
perfect cotton elementis edt bir getirdim 3 adet daha istediler
meyveli dudak stikleri müşteriler aldı ben beğenmedim minicik
hello kittiy kolyeli saat avondan bu performansı beklemezdim süper ötesi bişi (küçük hanımlara daha uygun)
eternal megic beğendim 2. sini aldım bilekliği katologtakinden daha güzel
fırsatlardaki frambuaz özlü vucut losyonu hem çok ucuz hem kokusuna bayıldım her siparişimde aldım
şu bin kılın gücünde olan maskara burada hiç beğenilmedi bende tavsiye etmedim müşteri ısrsrla indirimde olmasa bile istiyorum çünkü çok güzel dedi getirdim demekki beğenende varmış !
kajal stick kalem silver çok güzel tam istediğim gibi doğal duruyor
geçtiğimiz kampanya fazladan 3 adet wish is love yazmıştım bir günde tükendi 1 adet daha olsa satılırmış çok beğenilen bir parfüm
3 görünümlü maskara çok beğenildi
sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?