Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

:))Bendee bu yüzden başarıyla bitirmem gerek :)günümüz şartlarına göre kadınbi meslek sahibi mutlaka olmalı ..

kolay gelsin canım oku tabiki çok çalış çok başarılı ol bende bu yıl üni. sınavlarına girdi acıköğretim okumak için kamu yönetimi okuyacaktım eşim kayıt yaptıracağım zaman vazgeçti çok üzülmüştüm bu sene tekrar gircem ama

evet canım cok onemlı gercekten ben zıraat muhendısı yım tamam suan calısmıyorum ama ılerde neolucak hıc bellı olmaz gerekırse calısabılırım bı sekılde

selam nasılsınız kızlar?bişi sorucaktım geçen kampanya sonu gün hediyesi vardı ya senses 500ml lik duş jeli veriyordu ,o kalmazsa 1ltlik çiçek kokulu banyo köpüğü yollanıcaktı.bana 500ml lik çiçek kokulu banyo köpüğü yollamışlar ne biçim iş.benden başka kime böle yolladılar acaba

ben yenıyım daha ıc bısey yollanmadı bana (( ama neden oyle olmuskı arayıp soylesenmı

kızlar istanbuldan gittgidiyor dükkanıma ortak olacak avon temsilcisi arıorum varmı isteyen ama yakınında yurtiçi kargo bulunan ve kargoya gitme engeli olmayan :)
çok ilginç bi ilan oldu

kızlar 2. kolimde geldi çok şükür gelen ürünler hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum

color trend yeni çıkan rengi ivory bir arkadaş sormuştu renk iyi yağsız ama pek kapatıcılığı iyi deyil

true force erkek parfüm çok beğendim 2.sini aldık

perfect cotton elementis edt bir getirdim 3 adet daha istediler

meyveli dudak stikleri müşteriler aldı ben beğenmedim minicik

hello kittiy kolyeli saat avondan bu performansı beklemezdim süper ötesi bişi (küçük hanımlara daha uygun)
eternal megic beğendim 2. sini aldım bilekliği katologtakinden daha güzel

fırsatlardaki frambuaz özlü vucut losyonu hem çok ucuz hem kokusuna bayıldım her siparişimde aldım

şu bin kılın gücünde olan maskara burada hiç beğenilmedi bende tavsiye etmedim müşteri ısrsrla indirimde olmasa bile istiyorum çünkü çok güzel dedi getirdim demekki beğenende varmış !

kajal stick kalem silver çok güzel tam istediğim gibi doğal duruyor

geçtiğimiz kampanya fazladan 3 adet wish is love yazmıştım bir günde tükendi 1 adet daha olsa satılırmış çok beğenilen bir parfüm

3 görünümlü maskara çok beğenildi

sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim:)

sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…