- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.741
kuncukcuğumun isteği üzerine şemsiyem
ve zarf şeklinde çantam
hepinizden yardım bekliyorum kızlar cevaplarınız benim için çok degerli....birazdan çıkıcam....bi fikir verin yatırimmi...bide yatırdıktan sonra düşme gibi bişey oluyomu peki?
hepinizden yardım bekliyorum kızlar cevaplarınız benim için çok degerli....birazdan çıkıcam....bi fikir verin yatırimmi...bide yatırdıktan sonra düşme gibi bişey oluyomu peki?
slm kızlar dün gece sipariş girmiştim bugün çoktan kargoya verilmiş bile.yalnız bkt cim senin tavsiye ettiğin nude ruj vardı ya onu göndermiyolar yaçok üzüldüm valla ne çabuk bitmiş anlamadımki sınırlı ürün falanda değildi
slm kızlar dün gece sipariş girmiştim bugün çoktan kargoya verilmiş bile.yalnız bkt cim senin tavsiye ettiğin nude ruj vardı ya onu göndermiyolar yaçok üzüldüm valla ne çabuk bitmiş anlamadımki sınırlı ürün falanda değildi
kuzum bence paztsye kadar bekle..belki yogunluk verdır yeni katalog başladı die..
ben avondan şeftalili vücut kremi almıştım duş jelide vardı krem elimi yıkasam bile kokusu gitmiyordu ama kaldırıldı artık ya ben ondan istiyorummmsenağlama
15 güne yaklaştı be kuzumbunların düşecegi yok...belki de kaybettiler....eksik yatırırsam düşmezse o şekilde yine bana faiz işler demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?