- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.701
maaşallah maaşallah nazar degmesin valla ben bu ay sadece 40 tl lik sipariş aldım kimseden cıt yok dün facede ki 50 kız arkadaslarıma katoloğu gönderdim msj olarak ama kimseden yanıt gelmedi bende ikna gücü yok sanırım
kızlar ben kaçar ders çalışmam gerek yarın sınavlarım var dua bekliyorum tüm topikten ..
Kızlar ben kaçar ders çalışmam gerek yarın sınavlarım var dua bekliyorum tüm topikten ..
Fıstıklarrr Selam:) 1.200 lük siparişi yolladım hediyelerin ikisi geliyor:) sizde durumlar nasıl ..
Kızlar ben kaçar ders çalışmam gerek yarın sınavlarım var dua bekliyorum tüm topikten ..
Bebek sampuanı aldım kızlar nasıl ıyımı daha once almamıstım
klay gelsın canım ne okuyosun
Allah yardımcın olsun canım..basarılarrr
çalıştıgım yerdeki abla aldı kızı için güzelmişBegenmiş
maşallahh maşallahhAllah daha da arttırsın
başarılar canımumarım güzel geçer snavların
sağolasın canımm ilahiyat okuyorum..
Allah razı olsun tatlım:)teşekkürler..
ınsallah oglum cok heveslı banyo kopugude al dedı onuda baska zaman dedım :)
kolay gelsın canım zor gercekten ya allah butun okuyanlara yardımcı olsun ben bıdaha unıversıte sınavına gırmek asla ıstemem :)))
slm güzellerrr k 14 deki erica saati merak edenler vardı benim kargom geç geldi biraz işlerim vardı topiğe bakamadım hala merak eden varsa resmini çekip koyuyum saatin.. ben çoook beğendim saati..:2:
banyo köpüğünün çocuklar için olanı varmı bilmiyorum ama normal olanlarını ben çok seviyorum ve 4-5 senedir sürekli kullanıyorum
aaa cnm geldimii?? lütfen çek resmini kuşum yaa,,valla kaçgndür senin kargoyu bende bekliodum?? sırf saat için daha sipariş girmedimm:86:
slm güzellerrr k 14 deki erica saati merak edenler vardı benim kargom geç geldi biraz işlerim vardı topiğe bakamadım hala merak eden varsa resmini çekip koyuyum saatin.. ben çoook beğendim saati..:2:
bu duan benim içinde kabul olsun..bende işletme 3. Sınıfım ama daha bizim sınavlara 4 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?