• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayy ben göremedim tühhh
merak ediodum keşke sade yüzüğü koysaydın

siremim canım senin için bu akşam tekrar koymaya çalışıcam hemde sadece yüzüğü:)
k1 in indirim broşüründeki saat ne zamandır kataloglarda dikkatimi çekiyordu, fakat katalogdaki gibi durup durmadığında emin olamadığımdan birde fiyatı 40 tl bu paraya değip değmeyeceğini kestiremediğimden almıyordum.
geçengün bir ortamda tanımadığım birinin kolunda gördüm dikkatimi çekti tabi soramadım avondanmı diye:) ortak arkadaşıma söyledim müsait bir zamanda sor diye oda sormuş.hediye imiş bilmiyormuş...ama birebir aynı. eğer bu saatse çok beğendim çok şık duruyor çoookkk...

gunaydın kızlar nasıl heyecanlı bısey mıs u avon temsılcısı olmak 4 gozle mesaj beklıyorum kargomu netten takıp etmek ıcın :))))

günaydın.... öyle canım, helede her kampanyanın ilk günü sipariş vermek ayrı,faturalanmışmı diye beklemek ayrı, kargo beklemek daha ayrı heyecan oluyor :))

günaydın.... öyle canım, helede her kampanyanın ilk günü sipariş vermek ayrı,faturalanmışmı diye beklemek ayrı, kargo beklemek daha ayrı heyecan oluyor :))
fatura kargo ıle bırlıktemı gelıyo kac gun sonra odeme yapıyoruz 12 mı
bıde bazen gun hedıyelerı oluyomus nekadar oluyo genelde lımıtı ne cok soru sordum dımı:3:

periii periiiii , aradım yine müşt hizmetilerini..... notunuzu alıyoruz hemen ileticez dediler yine...ya bu kaç oldu dedim....yine aynı numaralar...... yarını beklicem bakalım inşallah düşer. :26:

inşallah canım bende seninle birlikte bekliyorum :29: olmazsa iade tutarını düş gerisini yatır gitsin benim bu ayda iadem var onları düşüp yatıracagım :34:

kızlar k14 deki isobel yüzüğü istedim dün geldi..tek kelimeyle hayal kırıklığı yaşadım. katalogdaki şık görüntüyle uzaktan yakından ilgisi yok.minik çiçeklerin tomurcuk kısmında taş var yalnızca.boşa para verip almayın derim şahsen iade göndericem..

bende hayal kırıklıgına ugradım ve bende iade edeceğim :5:

ben de zarf şeklinde çanta aldım bu ay..

sipariş veripte henüz eline ulaşmayan arkadaşların bilgisi olsun çok güzel çanta ben çok beğendim..

:65:

bende çantayı çok begendim severek kullanacagım :32:

şeyma vardı burdan o alışveriş topiğine eklemişti çok hoş duruyodu
ne zmndır bekliyordum tekrar konmasını dergiye
bence harika alıcam

teşekkürler cevap için canım..bende düşüneyim o zaman :54: isobel yüzük yanımda yok ama yarına kadar koyan olmazsa ben çekip koyarım :34:

Temsılcım benım sıparıslerı temsılcı formuyla elden gondermıs dun oyuzden bugun gelır senın numaran dıyo tabı kargo onlara ulasırsa sanırım ben haftaya kadar hıc bısey beklemıyım dımıkızlar

fatura kargo ıle bırlıktemı gelıyo kac gun sonra odeme yapıyoruz 12 mı
bıde bazen gun hedıyelerı oluyomus nekadar oluyo genelde lımıtı ne cok soru sordum dımı:3:

fatura kargo kutusunun içinde geliyor ama sen siparişi verdikten sonra kesiliyor..yani sana geldiğinde 1-2 günlük oluyor..fatura tarihinden sonra 15 gün sonra ödemen :34: gün hediyelerinde fiyat değişiyor..bu ayki 175 tl idi :34:

gunaydın canım tesekkurler senınde gunun cok guzel olsun
:16::16:

fatura kargo kutusunun içinde geliyor ama sen siparişi verdikten sonra kesiliyor..yani sana geldiğinde 1-2 günlük oluyor..fatura tarihinden sonra 15 gün sonra ödemen :34: Gün hediyelerinde fiyat değişiyor..bu ayki 175 tl idi :34:

:16::16:

sagol canım aa azmıs gun hedıyesı lımıtı ben 145 lık verdım mesela ılk sıparısımı daha kaydım acılmadı dıye beklemedım beklerım artık gun mesajlarını :)

Fıstıklarrr Selam:) 1.200 lük siparişi yolladım hediyelerin ikisi geliyor:) sizde durumlar nasıl ..

maaşallah maaşallah nazar degmesin valla ben bu ay sadece 40 tl lik sipariş aldım kimseden cıt yok dün facede ki 50 kız arkadaslarıma katoloğu gönderdim msj olarak ama kimseden yanıt gelmedi bende ikna gücü yok sanırım

Back