• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kuncukcuğumun isteği üzerine şemsiyem

img0001tc.jpg

img0002gd.jpg

ve zarf şeklinde çantam :24:
img0005wg.jpg

ay bu şemsiye beklediğimdende dandikmiş avon bunumu layık görmüş müşterilere söyliyecek kelime bulamıyorum ayağına tahta aykkabıları giyip elinede bu şemsiyeyi alıp matruşka dansı yapacan :1:
başı yazmalıkız sakın bu yazdıklarıma alınma cnm hoş görüne sığınarak yazdım bu yorumları sözüm sana deyil avonun sattığı şemsiyesine :)
ama bak çanta çok güzel her bayanın evinde bulunması gereken bir tarz özel günlerde hayat kurtarır hiç bir zamanda modası geçmez güle güle kullan cnm:9:

Son düzenleme:
kızlar hani benim iadem düşmediya 10 küsür gündür..... ben sizce gidip paramı yatırimmi birazdan? çünkü kaç gün oldu ödeme günüm geceli...faiz işliyo hep.....bide yarın araya cumartesi pazar giriyo....bilemedim bişey diyin :5: düşemeyecek bu iade bence.... bide 35 tl lik ürün vardı :5:

hepinizden yardım bekliyorum kızlar cevaplarınız benim için çok degerli....birazdan çıkıcam....bi fikir verin yatırimmi...bide yatırdıktan sonra düşme gibi bişey oluyomu peki?

Canım kızlar yardımcı olucaktır ben yenı temsılcı oldugum ıcın ıdae dusumlerı hakkında hıc bılgım yok musterı temsılcılıgını arasan dırek avonun onlara ne yapmalıyım dıye sorsan

slm kızlar dün gece sipariş girmiştim bugün çoktan kargoya verilmiş bile.yalnız bkt cim senin tavsiye ettiğin nude ruj vardı ya onu göndermiyolar ya:( çok üzüldüm valla ne çabuk bitmiş anlamadımki sınırlı ürün falanda değildi:59:

slm kızlar dün gece sipariş girmiştim bugün çoktan kargoya verilmiş bile.yalnız bkt cim senin tavsiye ettiğin nude ruj vardı ya onu göndermiyolar ya:( çok üzüldüm valla ne çabuk bitmiş anlamadımki sınırlı ürün falanda değildi:59:

aaa bende çok sasırdım şimdii..
ama en çok o rujlardan nude begenilio zaten.her gören nude begeniodu.
cnm tekrar stoğa girince gönderiyolar die biliorum ben

ya kızlar ben yuzu sankı yenı krem surmussun gıbı nemlı ıslak gını gosteren bır fondoten ıstıyorum yada allık yada balm neyse artık ne tavsıye edersınız

15 güne yaklaştı be kuzum :5: bunların düşecegi yok...belki de kaybettiler....eksik yatırırsam düşmezse o şekilde yine bana faiz işler demi

işler cnm borcun sıfırlanmamış oluyor çünkü..
t.ö irtibat halindeysen ona bi sorsan.onlar bu işleri daha hızlı halledioalr sanki..

Back