• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar ben yuzu sankı yenı krem surmussun gıbı nemlı ıslak gını gosteren bır fondoten ıstıyorum yada allık yada balm neyse artık ne tavsıye edersınız

colortrendin yanak ve dudak için balmları var cnm onlarla yanaklarında istediğin görüntyü elde edebilrisn.

temam kızlar çok mersi teşekkür ediyorum hepinize.... gidim yatırim bari....biliyorum çünkü yine düşmeyecek haftaya kadar....ben beklediğimle kalıcam.....
cağın; bkt doğru söylüyo, o balmlarla istediğin o görüntü yakalanabiliyo ben de almıştım da ordan fikir söyleyebildim....bendeki "iced petal " olanı .

temam kızlar çok mersi teşekkür ediyorum hepinize.... gidim yatırim bari....biliyorum çünkü yine düşmeyecek haftaya kadar....ben beklediğimle kalıcam.....
cağın; bkt doğru söylüyo, o balmlarla istediğin o görüntü yakalanabiliyo ben de almıştım da ordan fikir söyleyebildim....bendeki "iced petal " olanı .
ıse yarıyo yanı bende sıparıs verıcem ozaman kaldırılan urunlerde var bıtane ordakı dıkkatımı cektı benımde panoramada

çarşamba bende iade yollucam umarım bende de aynı sorun olmaz ya.bile bile ilk hafta sipariş vermedim belki yoğunluktan düşmezler diye.ama avonun işi belli olmaz yinede:26:

kızlaarr benimle birlikte gittgidyrda avon satışı yapacak temsilci arıorum istanbuldan yokmu isteyen çok ilan verince çok iyi satış oluo ama ben tek başıma o kadr ilan veremiorum benmle ortak ilan verecek birini arıorum siparişleri ortak getrteceğiz avondan ikimznde temsilci programı satış limitmz artmış olacak

colortrendin yanak ve dudak için balmları var cnm onlarla yanaklarında istediğin görüntyü elde edebilrisn.

ay biz ondan almıştık iğrenç birşey alanda memnun olmadı ya dudağına pastel boya sürmüşsün gibi oluyo hiç parlak deyil yanağınada mat allık sürmüşsün gibi avonun en kötü ürünü bu bence hani şu stik fondoten gibi kabı olan dudak ve yanaklar için olan üründen bahsediyorsunuz deyilmi?

valla benim pek şansım yok bu konuda.sürekli problemli ürün geliyo bana.geçen ay aldıklarımın neredeyse hepsini yollucam.kimisi kullanılmış gibi,kimisi kötü kokuyo bozuk gibi kimiside pütür pütür berbat geldi

balm konusunda denemeden bılemıcem galıba aklımda kalıcagına bır ara alırım lımıtı felan tamamlamam gereken bır ay denemıs olurum beyenmezsem dudakta kullanırım

:(((( ınsallah ıadeden sonrakıler duzgun gelır ozaman canım yaa

umarım öyle olur tatlım.yoksa heran avon almaktan vazgeçebilirim artık.zaten iademde düşsün bakıcam artık çok farklı şeyler gelmezse bende almıcam çünkü satış yapmıyorum ben sadece kendime alıyorum.hem her ay 75-85 arası sipariş veriyorum ama ağır geliyo bana artık birde böyle sorunlar olunca hepten soğuyorum avondan:63:

umarım öyle olur tatlım.yoksa heran avon almaktan vazgeçebilirim artık.zaten iademde düşsün bakıcam artık çok farklı şeyler gelmezse bende almıcam çünkü satış yapmıyorum ben sadece kendime alıyorum.hem her ay 75-85 arası sipariş veriyorum ama ağır geliyo bana artık birde böyle sorunlar olunca hepten soğuyorum avondan:63:

bende kendı urunlerım ucuza gelsın dıye temsılcı oldum ama her ya sıparıs veremem arada az da olsa baskalarıda tek tuk sıparıs vermezse zor yanı gercekten

Back