- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.761
işler cnm borcun sıfırlanmamış oluyor çünkü..
t.ö irtibat halindeysen ona bi sorsan.onlar bu işleri daha hızlı halledioalr sanki..
bencede cnm en ıyı onlar halleder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işler cnm borcun sıfırlanmamış oluyor çünkü..
t.ö irtibat halindeysen ona bi sorsan.onlar bu işleri daha hızlı halledioalr sanki..
ben gidiyorum yatırmaya .(( off....
ya kızlar ben yuzu sankı yenı krem surmussun gıbı nemlı ıslak gını gosteren bır fondoten ıstıyorum yada allık yada balm neyse artık ne tavsıye edersınız
colortrendin yanak ve dudak için balmları var cnm onlarla yanaklarında istediğin görüntyü elde edebilrisn.
ıse yarıyo yanı bende sıparıs verıcem ozaman kaldırılan urunlerde var bıtane ordakı dıkkatımı cektı benımde panoramadatemam kızlar çok mersi teşekkür ediyorum hepinize.... gidim yatırim bari....biliyorum çünkü yine düşmeyecek haftaya kadar....ben beklediğimle kalıcam.....
cağın; bkt doğru söylüyo, o balmlarla istediğin o görüntü yakalanabiliyo ben de almıştım da ordan fikir söyleyebildim....bendeki "iced petal " olanı .
kızlar hediyeleri almak için belli limitler var yaonları sadece kataloktan mı tamamlamamız gerekiyo?panaroman verdiğimiz siparişler dahil değil mi?
biri de benim soruma cvp verebilir mi?:44:
çarşamba bende iade yollucam umarım bende de aynı sorun olmaz ya.bile bile ilk hafta sipariş vermedim belki yoğunluktan düşmezler diye.ama avonun işi belli olmaz yinede:26:
colortrendin yanak ve dudak için balmları var cnm onlarla yanaklarında istediğin görüntyü elde edebilrisn.
hııı bende tam bılmıyorum ama onemlı olan fıyat olması lazım bence farketmez yanı katalog yada panorama
evet farketmez canım yeterki sen 75i tamamla
((( ınsallah ıadeden sonrakıler duzgun gelır ozaman canım yaa
umarım öyle olur tatlım.yoksa heran avon almaktan vazgeçebilirim artık.zaten iademde düşsün bakıcam artık çok farklı şeyler gelmezse bende almıcam çünkü satış yapmıyorum ben sadece kendime alıyorum.hem her ay 75-85 arası sipariş veriyorum ama ağır geliyo bana artık birde böyle sorunlar olunca hepten soğuyorum avondan