• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

maaşallah maaşallah nazar degmesin valla ben bu ay sadece 40 tl lik sipariş aldım kimseden cıt yok dün facede ki 50 kız arkadaslarıma katoloğu gönderdim msj olarak ama kimseden yanıt gelmedi bende ikna gücü yok sanırım

Saol canım yok alacak olan zaten alıyor emin ol sadece çevren yada yakınlarının çevresi geniş ise o zaman süper satış oluyor .. ama yok yardımcı olacak yoksa çok normal az satışının oldugu ..

slm güzellerrr k 14 deki erica saati merak edenler vardı benim kargom geç geldi biraz işlerim vardı topiğe bakamadım hala merak eden varsa resmini çekip koyuyum saatin.. ben çoook beğendim saati..:2:

:))Bendee bu yüzden başarıyla bitirmem gerek :)günümüz şartlarına göre kadınbi meslek sahibi mutlaka olmalı ..

slm güzellerrr k 14 deki erica saati merak edenler vardı benim kargom geç geldi biraz işlerim vardı topiğe bakamadım hala merak eden varsa resmini çekip koyuyum saatin.. ben çoook beğendim saati..:2:

aaa cnm geldimii?? lütfen çek resmini kuşum yaa,,valla kaçgndür senin kargoyu bende bekliodum?? sırf saat için daha sipariş girmedimm:86:

Back