- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.661
banada cevap verin
canım bikaç gün,en geç de bi hafta içinde geliyo normalde...gelir seninkide canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada cevap verin
rica ederim kuncuk'um :)paylaşımın için sağol gülesercim
canım benimde üyelik numaram 1 hafta sonra gelmişti bende senin gibi bekliyodum hatta sinir olmuştum :)))
canım bikaç gün,en geç de bi hafta içinde geliyo normalde...gelir seninkide canım.
anlayışın için teşekkür ederim canım:)
benim tennuzda üye oldum.şifremin gelmesi 1 haftayı bulmuştu
ablamı bu ay tavsiye ettim ertesi gün kaydı yapılmış ve 1 gün sonra sipariş vermiş...
Canım sen bide şemsiye almayı düşünüyodun demi? aldınmı nasıl cıktı? ordaki mavi çantayı da merak ediyorum aslında....
şeyma vardı burdan o alışveriş topiğine eklemişti çok hoş duruyodusaati bende çok begendim sen gördün mü nasıl? güzel geliyormu?
tşkler cnmbende var o fardan renkleri çok güzel (mor olanını kullanmasamda) gülle güle kullan cnm.
ayy ben göremedim tühhhisobel yüzüğün resmini ekledim ama ellerim bir garip görünüyordu geri sildim:)
şemsiye hiç güzel değil ama çanta çok şık
siremimmss hangi saatten bahsediosnuz canm?? k14 panaromadaki taşlı saatten mii
k1 deki indirim broşüründeki siyah taşlı saatten cnm
tşk canm.baktm şimdi o saatte çk gzmiş.
bende k14 panaromadaki kiera saati begendim.yalnız aradaki fiyat farkı gözlerimi yasarttı.panaromada 29,k1 de 39 ytl:26: