- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.681
ayy ben göremedim tühhh
merak ediodum keşke sade yüzüğü koysaydın
hiç merak etme tatlım benim benim arkadaş aldı resmen kagıt gibi bişe geldi ya katalogtakiyle alakası yok cok basit duruyo derisi falan hiç hoşuma gitmedi o paraya kesinlikle degmez 10 tlye rahatlıkla bulunur bence
gunaydın kızlar nasıl heyecanlı bısey mıs u avon temsılcısı olmak 4 gozle mesaj beklıyorum kargomu netten takıp etmek ıcın :))))
fatura kargo ıle bırlıktemı gelıyo kac gun sonra odeme yapıyoruz 12 mıgünaydın.... öyle canım, helede her kampanyanın ilk günü sipariş vermek ayrı,faturalanmışmı diye beklemek ayrı, kargo beklemek daha ayrı heyecan oluyor :))
periii periiiii , aradım yine müşt hizmetilerini..... notunuzu alıyoruz hemen ileticez dediler yine...ya bu kaç oldu dedim....yine aynı numaralar...... yarını beklicem bakalım inşallah düşer. :26:
kızlar k14 deki isobel yüzüğü istedim dün geldi..tek kelimeyle hayal kırıklığı yaşadım. katalogdaki şık görüntüyle uzaktan yakından ilgisi yok.minik çiçeklerin tomurcuk kısmında taş var yalnızca.boşa para verip almayın derim şahsen iade göndericem..
ben de zarf şeklinde çanta aldım bu ay..
sipariş veripte henüz eline ulaşmayan arkadaşların bilgisi olsun çok güzel çanta ben çok beğendim..
şeyma vardı burdan o alışveriş topiğine eklemişti çok hoş duruyodu
ne zmndır bekliyordum tekrar konmasını dergiye
bence harika alıcam
günaydın kızlarGüzel bir gün diliyorum
günaydın hanımlar
yurtiçi çok yoğunmuş.. Dün sabah kargoya verilen paketim hala şubeye ulaşmamış..
fatura kargo ıle bırlıktemı gelıyo kac gun sonra odeme yapıyoruz 12 mı
bıde bazen gun hedıyelerı oluyomus nekadar oluyo genelde lımıtı ne cok soru sordum dımı
gunaydın canım tesekkurler senınde gunun cok guzel olsun
Günaydın canlarr.......... k 14 panoramadaki kierra saat kesinlikle cok güzel, alıcam onu
fatura kargo kutusunun içinde geliyor ama sen siparişi verdikten sonra kesiliyor..yani sana geldiğinde 1-2 günlük oluyor..fatura tarihinden sonra 15 gün sonra ödemenGün hediyelerinde fiyat değişiyor..bu ayki 175 tl idi
fıstıklarrr selam:) 1.200 lük siparişi yolladım hediyelerin ikisi geliyor:) sizde durumlar nasıl ..
masallah nasıl yaptın okadar ya
Fıstıklarrr Selam:) 1.200 lük siparişi yolladım hediyelerin ikisi geliyor:) sizde durumlar nasıl ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?