- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.621
canım benimya hani kokulu yağlar oluyoya koca karılar kullanıyo :))) onu anlatmaya çalışmıştım..bi arkadaş öle demişti sanki öle hatırladım evet kendime düşünüyorum kışda geliyorya kalıcı olsun istedim ya avondaki kokular hep aynı ıncandessence falan kullandım cok güzel tamam ama sıradan her cicek kokusu ya farklı hoş çekici bi koku istiyorum bende kafam karışık sence little black dress nasıl sence
canım benimya hani kokulu yağlar oluyoya koca karılar kullanıyo :))) onu anlatmaya çalışmıştım..bi arkadaş öle demişti sanki öle hatırladım evet kendime düşünüyorum kışda geliyorya kalıcı olsun istedim ya avondaki kokular hep aynı ıncandessence falan kullandım cok güzel tamam ama sıradan her cicek kokusu ya farklı hoş çekici bi koku istiyorum bende kafam karışık sence little black dress nasıl sence
niye güldün kızzz periii kokunun karakteri öyle açığa çıkar ağırlığın gittiğini anlar o zaman arkadaş
cnm akılda kalıcı ve çekici kokuların hepsi eğer alışık değilsen başta özellikle de ilk sıktığın zamanlarda ağır gelir.. ancak alışkanlığını kırınca ve de sıktıktan sonra biraz bekleyip (5-10-15-30 dk arayla kokla derim) değerlendirirsen ağır geleceklerini sanmıyorum.. özellikle de kış için.. yaz olsaydı durum farklı olurdu.. şimdi soğuklar geliyor.. oryantal kokuları dene cnm.. ağır gelirlerse oryantal/çiçeksi veya oryantal/baharatlıları dene.. tenden tene çok farkedebiliyor o yüzden kendi teninde denemeni öneririm cnm..
far awaydan sonra çok hafif kalacak bi koku..ya kızlar ben hep for away kullanıyodum pur blanca aldım busefer kendımede cok ıyı geldı fıyatı nasıl kokusu
LİTTLE BLACK DRESS seven kullanan varmı kızlar nasıl bir koku??
far awaydan sonra çok hafif kalacak bi koku..
vanilya tarzı bi koku ama kalıcı değil bence..
sağolasın canım benimederim tabiki inşallah seninkide bir an önce düşer
canm benm kokum avonda far awy.avonun en güzel kokusu bence.özelliklede kışın.yumusacık bi koku ve çokta kalıcı..ama sen hafif koku seviosan mesela soft musk alabilrisn.onuda çok seviorum ben..diğer kokular birbirine çok benzeyen kokular.sen hangi parfümü kullanıyosun :) bu benim kokum dediğin bi koku varmı avonda
oylemı dıyosun hafıf kalsında cok agır olmasın daha ıyı denememıs olmıyım hıc olmazsa sagol cnm
canm benm kokum avonda far awy.avonun en güzel kokusu bence.özelliklede kışın.yumusacık bi koku ve çokta kalıcı..ama sen hafif koku seviosan mesela soft musk alabilrisn.onuda çok seviorum ben..diğer kokular birbirine çok benzeyen kokular.
rica ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?