• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canm benm kokum avonda far awy.avonun en güzel kokusu bence.özelliklede kışın.yumusacık bi koku ve çokta kalıcı..ama sen hafif koku seviosan mesela soft musk alabilrisn.onuda çok seviorum ben..diğer kokular birbirine çok benzeyen kokular.

rica ederim cnm

gercekten cok guzel for away ben bır bucuk yıldır onu kullanıyorum ama bır degısıklık olucak benımkı ama yıne alıcam bır ara for away da

yok cnm ya hafifde sevmiyorum celebre pur blanca falan hiç bana göre değil far away ben denedim cok kötü gelmişti kokusu ya aşırı derecede hemde cok begenen bayılanda var ama
treselle al ozman cnm.çok gzlmiş o da hemde kalıcı.ben bu ay almayı düşnyrm bakalım..sanıırm
rare pearls neden düşünmüosun??
gercekten cok guzel for away ben bır bucuk yıldır onu kullanıyorum ama bır degısıklık olucak benımkı ama yıne alıcam bır ara for away da

dimi cnm ya süper bi koku far away.en basarılı avon kokusu bence..

treselle al ozman cnm.çok gzlmiş o da hemde kalıcı.ben bu ay almayı düşnyrm bakalım..sanıırm
rare pearls neden düşünmüosun??

dimi cnm ya süper bi koku far away.en basarılı avon kokusu bence..

hiç birini bilmediğim için canım heralde ya artık bakacam hepsine olmadı iade :1:

k1de dikkatimi çekenler şunlar oldu ama her ay olduğu gibi kararsız kaldım topiğin genel görüşü üzerine alıcam:)

silver jel göz kalemi (pek bi methedildi ya topiğimizde almassam çatlarım)

belki diamond olabilir celebrede aklım kaldı gerçi bilemiyorum kararsız kaldım

eşime signature düşünüyorum

aslında şu kiera saat var ya siyah olup kenarları taşlı olan çok şık ama pahalı geliyo bana ya

vücut için traş jeliyle ağda bantı skin so soft un ama tereddütteyim

bi de belki planet spanın parlak görünüm veren vücut losyonu ile pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi olabilir ama yorumlar pek ii deildi

color trendin powder room pink farı var ya onda bordo var mı acep ben yanılıyormuyum katolog rengi tutmuyo biliyosnuz

borşürden de göz farı paleti nasıl acaba? o renkler bende yok iyi olur alırsam diyorum

bi de dudak parlatıcı var ben ondan da memnundum çok glazewear sparkle lip glos olandan, bende rave var ben ruj gibi tek sürüp çıkıyorum genelde:=) bu sefer sundance düşünüyorum ama nası bi ton bilemiyorum

isobel yüzük var acaba kolyesini de alsam mı diyorum bi de boşver zaten yüzük pek yakışmadı napıcam kolyesini de diyorum kararsızım

siyah damla şeklinde set , abigail küpe, chloe kolye, iki kalpli kolye, bertrona set, bena kolye, bi de topaz yüzük var ya onlar nası hepsi de dikkatimi çekti ama hepsini de alcak dielim tabii fikriniz var mı kızlar?

canım k7 topaz yüzük'ü küpesi ile birlikte de yengem aldı.küpesini beğendim ama yüzüğü hiç beğenmedim çok kaba geldi bana...

kızlar k14 deki isobel yüzüğü istedim dün geldi..tek kelimeyle hayal kırıklığı yaşadım. katalogdaki şık görüntüyle uzaktan yakından ilgisi yok.minik çiçeklerin tomurcuk kısmında taş var yalnızca.boşa para verip almayın derim şahsen iade göndericem..

aaa gül-eser bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçmiştim almaktan.daha spor bişey alırım dedim.iyiki sipariş vermemişim canım.basit duruyormuş gerçekten.kesinlikle geri gönder tatlım

zuckerrcim ben resmi sildim ama geç davranmışım sen alıntı yapmışsın bile:) resmin birini bari silersen çok sevinirim:)
telefonla çektim ancak bukadar çıktı.çiçeklerin yaprakları resimde taşlı gibi görünüyor ama aslında metal.renkli taşlı gibi görünen kısım ise boya :19:

zuckerrcim ben resmi sildim ama geç davranmışım sen alıntı yapmışsın bile:) resmin birini bari silersen çok sevinirim:)
telefonla çektim ancak bukadar çıktı.çiçeklerin yaprakları resimde taşlı gibi görünüyor ama aslında metal.renkli taşlı gibi görünen kısım ise boya :19:

cnm pardon ya:50: ama nasıl silinior söylermsn acaba mesajı silim ben direk :)

aaa gül-eser bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçmiştim almaktan.daha spor bişey alırım dedim.iyiki sipariş vermemişim canım.basit duruyormuş gerçekten.kesinlikle geri gönder tatlım

mivişcim basitte sözmü canım.pazardan 1 li tl ye bile daha güzeli alınır.yüzüğün alt kısmında kararmalar bile başlamış..

zuckercim estağfurullah canım:) yazdığın mesajın altında düzenle yazar oraya tıklayınca resimlerin linkini silmen yeter:) seni uğraştırıyorum kusuruma bakma olurmu canım...

ne demek canım benim rahatsız olmanı istermiyim :) sana bişey sorcam cnm ya bu temsilci şifresi ne zaman geliyo acaba telefona mesajla :emir_bebek:

ne demek canım benim rahatsız olmanı istermiyim :) sana bişey sorcam cnm ya bu temsilci şifresi ne zaman geliyo acaba telefona mesajla :emir_bebek:

anlayışın için teşekkür ederim canım:)
benim tennuzda üye oldum.şifremin gelmesi 1 haftayı bulmuştu
ablamı bu ay tavsiye ettim ertesi gün kaydı yapılmış ve 1 gün sonra sipariş vermiş...

Back