k1de dikkatimi çekenler şunlar oldu ama her ay olduğu gibi kararsız kaldım topiğin genel görüşü üzerine alıcam:)
silver jel göz kalemi (pek bi methedildi ya topiğimizde almassam çatlarım)
belki diamond olabilir celebrede aklım kaldı gerçi bilemiyorum kararsız kaldım
eşime signature düşünüyorum
aslında şu kiera saat var ya siyah olup kenarları taşlı olan çok şık ama pahalı geliyo bana ya
vücut için traş jeliyle ağda bantı skin so soft un ama tereddütteyim
bi de belki planet spanın parlak görünüm veren vücut losyonu ile pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi olabilir ama yorumlar pek ii deildi
color trendin powder room pink farı var ya onda bordo var mı acep ben yanılıyormuyum katolog rengi tutmuyo biliyosnuz
borşürden de göz farı paleti nasıl acaba? o renkler bende yok iyi olur alırsam diyorum
bi de dudak parlatıcı var ben ondan da memnundum çok glazewear sparkle lip glos olandan, bende rave var ben ruj gibi tek sürüp çıkıyorum genelde:=) bu sefer sundance düşünüyorum ama nası bi ton bilemiyorum
isobel yüzük var acaba kolyesini de alsam mı diyorum bi de boşver zaten yüzük pek yakışmadı napıcam kolyesini de diyorum kararsızım
siyah damla şeklinde set , abigail küpe, chloe kolye, iki kalpli kolye, bertrona set, bena kolye, bi de topaz yüzük var ya onlar nası hepsi de dikkatimi çekti ama hepsini de alcak dielim tabii fikriniz var mı kızlar?