• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım benim :1: ya hani kokulu yağlar oluyoya koca karılar kullanıyo :))) onu anlatmaya çalışmıştım..bi arkadaş öle demişti sanki öle hatırladım evet kendime düşünüyorum kışda geliyorya kalıcı olsun istedim ya avondaki kokular hep aynı ıncandessence falan kullandım cok güzel tamam ama sıradan her cicek kokusu ya farklı hoş çekici bi koku istiyorum bende kafam karışık sence little black dress nasıl sence

cnm akılda kalıcı ve çekici kokuların hepsi eğer alışık değilsen başta özellikle de ilk sıktığın zamanlarda ağır gelir.. ancak alışkanlığını kırınca ve de sıktıktan sonra biraz bekleyip (5-10-15-30 dk arayla kokla derim) değerlendirirsen ağır geleceklerini sanmıyorum.. özellikle de kış için.. yaz olsaydı durum farklı olurdu.. şimdi soğuklar geliyor.. oryantal kokuları dene cnm.. ağır gelirlerse oryantal/çiçeksi veya oryantal/baharatlıları dene.. tenden tene çok farkedebiliyor o yüzden kendi teninde denemeni öneririm cnm..

Son düzenleme:
canım benim :1: ya hani kokulu yağlar oluyoya koca karılar kullanıyo :))) onu anlatmaya çalışmıştım..bi arkadaş öle demişti sanki öle hatırladım evet kendime düşünüyorum kışda geliyorya kalıcı olsun istedim ya avondaki kokular hep aynı ıncandessence falan kullandım cok güzel tamam ama sıradan her cicek kokusu ya farklı hoş çekici bi koku istiyorum bende kafam karışık sence little black dress nasıl sence

anladım canm:))
bence kalıcı istiosan rare pearls al cnm

koca karı kokusumu dedin cnm :52: anladım ben seni sana tavsiyem sadece timeless adlı parfüme yanaşma derim :37: valla aynı tütün kolonyası bana numunesi geldi dün zaten tahmin ediyordum tipinden böyle olduğunu o yüzden numune almamıştım.

Son düzenleme:
temam pericim

ben aromadisiac'ı beğeniyorum mesela oryantal-baharatlı

ve edt olmasına rağmen benim tenimde kalıcı..

secret fantasy'i de beğendim.. meyveli ama karamelamsı meyveli.. kalıcıydı yani.. K1de 15 tl..

avon destek hattını aradım kızlar evet daha uyelıgım sıstemde gorunmuyormus telefondakı bayan ılk sıparısde uyelık formunu onaylatıyolar genelde takım onculerı dedı ben bugun gonderdım ılk sıparısı dedım bugun gonderdıyse sıstemden sımdı gormuyorum yarın onaylanır dedı yarın mesaj gelmezse arıcam takım oncumu

cnm akılda kalıcı ve çekici kokuların hepsi eğer alışık değilsen başta özellikle de ilk sıktığın zamanlarda ağır gelir.. ancak alışkanlığını kırınca ve de sıktıktan sonra biraz bekleyip (5-10-15-30 dk arayla kokla derim) değerlendirirsen ağır geleceklerini sanmıyorum.. özellikle de kış için.. yaz olsaydı durum farklı olurdu.. şimdi soğuklar geliyor.. oryantal kokuları dene cnm.. ağır gelirlerse oryantal/çiçeksi veya oryantal/baharatlıları dene.. tenden tene çok farkedebiliyor o yüzden kendi teninde denemeni öneririm cnm..

evet bende öyle düşünüyorum kış geldiği için istiyorum bu tarz bi kokuı evet hiçbirini kullanmadım..sanki todayın numunesini denemiştim çok yogun hanımeli kokusu gibi gelmişti sadece...

sen hangi parfümü kullanıyosun :) bu benim kokum dediğin bi koku varmı avonda
canm benm kokum avonda far awy.avonun en güzel kokusu bence.özelliklede kışın.yumusacık bi koku ve çokta kalıcı..ama sen hafif koku seviosan mesela soft musk alabilrisn.onuda çok seviorum ben..diğer kokular birbirine çok benzeyen kokular.
oylemı dıyosun hafıf kalsında cok agır olmasın daha ıyı denememıs olmıyım hıc olmazsa sagol cnm

rica ederim cnm

canm benm kokum avonda far awy.avonun en güzel kokusu bence.özelliklede kışın.yumusacık bi koku ve çokta kalıcı..ama sen hafif koku seviosan mesela soft musk alabilrisn.onuda çok seviorum ben..diğer kokular birbirine çok benzeyen kokular.

rica ederim cnm

yok cnm ya hafifde sevmiyorum celebre pur blanca falan hiç bana göre değil far away ben denedim cok kötü gelmişti kokusu ya aşırı derecede hemde cok begenen bayılanda var ama

kızlar pekı her ay en cok hangı urunlerı alınıyor bazen stok yapsam mı dıyorum oyle zamanlarda hangı urunlerı tercıh etsem

bıde 5 lıraya makyaj numunelerınden alıyımmı

Back