• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

artık ilk siparişinide kendin verebiliosnki cnm temsilci aracılığı ile vermene gerek yeni şifre bölümüne tıkla siteden şifre al bak siparişine fazladan ürün eklemiştr belki takım öncün

aa gercektenmı ben ıkı gun once uye oldum bana soylemedı neden soylemedı kı sıte yonlendırdı zaten ona benı hemen bakıyorum canım sagol

bende farı çok istiyodum siparişlerim 150 de kaldı müşterimi aradım dün sipariş vericem dedim. arkadaşları alıcakmış onlardan yarın haber alıcam dedi. bende yarın 3 e kadar seni ararım dedim verirsin bana dedim yok dedi kızlar 5 den önce gelemezmişş uff gitti farım 5 den sonra vericek. bugünün hediyeside banyo köpüğü banyo köpüğüm çok var

aa gercektenmı ben ıkı gun once uye oldum bana soylemedı neden soylemedı kı sıte yonlendırdı zaten ona benı hemen bakıyorum canım sagol
ben temsılcı no mu bılmıyorum bayan bana ılk faturanla gelıcek demıstı yenı sıfre almak ıcınde onu soruyor bayanı arayıp mı ogrensem kurcalamıyımmı acaba merak ettımsımdı

kızlarrrrrrrrrr siparişlrim geldi katolok berbat bence indirim bureşürüde idare eder bence bu ay satış falan yapamıyacaz sizce

ben temsılcı no mu bılmıyorum bayan bana ılk faturanla gelıcek demıstı yenı sıfre almak ıcınde onu soruyor bayanı arayıp mı ogrensem kurcalamıyımmı acaba merak ettımsımdı
tatlım bende 1 ay önce falan üye oldum benimde ilk siparişimi kayıt için gelen kız verdi bi sorun olmadı yani bilgin olsun sana temsilci no.n kayıt işleminden sora 3-4 gün sora gelio bende çarş. üyelim yapıldı p.tesi gelmişti no. oda ztn cep tel.nuna gelio temsilci numaran tatlım mrk etme..

bence senin üyeliğin daha açılmamş bile tatlım çünkü temsilci no artık mesajla gelio hemen cep telefonun avona hoşgeldinz temsilci numaranz şu die daha üye olduğun gün

tatlım bende 1 ay önce falan üye oldum benimde ilk siparişimi kayıt için gelen kız verdi bi sorun olmadı yani bilgin olsun sana temsilci no.n kayıt işleminden sora 3-4 gün sora gelio bende çarş. üyelim yapıldı p.tesi gelmişti no. oda ztn cep tel.nuna gelio temsilci numaran tatlım mrk etme..

benimde ilk üyeliğimde tö sipariş girişimi yapmıştı bi sorun olmadı. daha sonraları ben girdim

artık değişti o sistem canım herkes ilk üye olduğu gibi kendisi girebilio siparişlerini

evet cnm iddialı görünüyodu meraktan istedim aslında ama hoşuma gitti sürünce o kadar da parlak görünmüyor ben işe giderken sürdüm düşünün yani... ışıltılı yalnız.
evet cnm site dondu dün beni sinir etti ne güzel laflıyoduk

tatlım nasıl bi betimleme o öyle ağzım açık kaldı vallahiii!!!! maşallah şekerim

cnm o ruju merak ettim bak şimdi kalkıp bakayım kataloga.

ay sözde beğenmedim ben k1i gene bi dünya beğendiklerim listesi çıktı nolcak bu halim bilmiyorum bi de bi arkdaşım daha sipariş vercek k14ten sanırım. ama ne alcak bilemiyorum 75e tamamlanmazsa ne yaparım onu da bilmiyorum muhtemelen tamamlanmıycak ben alcam bişiler heralde. acaba iade mi yapsam seni gördükten sonra korktum ay iadeden, ben de hiç iade yapmadım sanırım yapamam senin iade işi de inş en kısa zamanda hallolur canım :14:
:9: tatlım benim söylediklerimin hepsi k14 den ok?ben k1 i elime almadım daha zaten.... bu arada senin sordugun sundance k14 de en arka sayfada,3 lü set halinde, yalnız sundance ile yanındaki pembenin isimlerini ters koymuşlar orda....sundanceyi pembe gibi göstermişler,halbuki yanındaki sundance tamammı ?yanılma diye söylüyorum...rica ederim kuzum nolcak bilgilerimizi paylaşcaz tabii.... bu arada sanırım begenilerimiz cok benziyo, siyah saat,sundance,diamond parfüm....hep benim alacaklarımı sormuşsun, bu kadar olur,sanki içimi okumuşsun :16:

Son düzenleme:
kızlar lace hues bu fardan alan varmı acaba koyu olan renk yeşilmi? öyle gibi duruyor sanki!
lace.png

yok canım o yeşil değil, teal rengi (petrol mavisinin içine birazcık daha yeşil katılmış halini düşün) çok hoş bi renk aslında, koyu tonlar kullanıyosan tabii.

:59::59: cok mu kotu ya daha yenıyım heveslıyım sansıma kotumu denk geldı
ben pek beyenmedim ama kişiye göre değişir istek ve arzular sana iyi satışlar canım
canım o kadarda kötü olduğunu sanmıyorum ayıp etmiş müşterin:20:
aslında haksızda sayılmazlar canımyaa kutusunu kapağını değiştirip değiştirip sunuyolar artık biraz değişikliğe ihtiyacı var avonun haksızmıyım sizce avonu asla kötülemiyorum sattığım hiç bir üründen şikayet almadım bende kullandığım ürünlerimden kesinlikle memnunum sadece değişiklik istiyorum

Benimde bugün geldi siparişlerim...
Ve de kataloğu sonunda gördüm...
Ancak ben pek beğenmedim yaa... :44:
Gerçi bazı bölümlerde güzel indirim var...
iyi günler...

slm kızlar panaromadaki color trendin pudraları koyumu yoksa açıkmı?koyu olan tonu alsam nasıl olur bronzer gibi ama mat olan bir pudra lazımda.birde ben siparişi bugün akşammı versem yoksa yarın versem aynı gün kargoya verilirmi?hafta sonu çalışmadıkları için yarın göndermelleri lazımki çarşambaya yetişsin.ama tabi ne kadar geç faturalanırsa o kadar iyi çünkü ödeme günüm gelmeden iadelerimin düşmesini istiyorum.yardımcı olabilirmisiniz kızlar fikri olan varmı?

kız, koca karı kokusumu olur allahaskına ilk defa duydum çok yaşa emii:60:
rare pearls de şipre tarzı koku yani ama senin tabirinle bence o kocakarı kokusu işte.yani ağır bi koku.valla ben hepsine bayıolurm çnkü kalıcılar.
sen kendinemi düşünysun cnm

canım benim :1: ya hani kokulu yağlar oluyoya koca karılar kullanıyo :))) onu anlatmaya çalışmıştım..bi arkadaş öle demişti sanki öle hatırladım evet kendime düşünüyorum kışda geliyorya kalıcı olsun istedim ya avondaki kokular hep aynı ıncandessence falan kullandım cok güzel tamam ama sıradan her cicek kokusu ya farklı hoş çekici bi koku istiyorum bende kafam karışık sence little black dress nasıl sence

şipre tarzı koku nası oluyo kızlar

oryantal-baharatlı-çiçeksi-meyveli-odunsu-deri bunları anlıyorum da şipre tarzı nası bişi

Back