- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.581
yok canım onu ben yazmadımki alıntıda problem olmuş,bu benim ilk iademdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kuncuk yazanı ben yazmadım yani...alıntı yapan arkadaş kendi yazarken sanırım benden alıntı yapıp altına yazınca ben yazmışım gibi gözükmüş canım
canım eğer iadelerin farklı faturalara aitse ayrı ayrı düşüyo korkma bence.
oleyyy parlak taşlarla saat indiirim broşüründeeeeeeeeee çok sevindimmm bide leala bileklikkkkkkk
şekerler dün akşam ki girdiğim faturam kesilmiş far geliyor sipariş gircek varsa
16.ya kadar halletsin tabi var istiyorsa yoksa banyo köpüğüne kalır
evet cnm iddialı görünüyodu meraktan istedim aslında ama hoşuma gitti sürünce o kadar da parlak görünmüyor ben işe giderken sürdüm düşünün yani... ışıltılı yalnız.tşk ederm cnm .site donuyo göremedim bi tüürlü..
bi tek fuşya renginimi ismiştn canm???
günaydın canlarım.....jel göz kalemini forumda ilk ben söylemiştim zaten....harikalar,akma falan yapmıyolar... diamond parfüm tam benim tarzım missler gibi çiçek kokuyor kesinlikle bu ay alacaklarım arasında....ve kiera siyah kodonlu saat;bunu da mutlaka alıcam.....bu da benim tarzım kesinlikle çok şık duruyo.....sundance yi gecen katalogda 3 lü glazewear hediye seti vardıya ondan almıştım onun içinde var bu renk.... benim gibi açık buğdaysan tavsiye ederim....şimdi rengi betimleyeyim canım; aslında adı gibi,güneşin renklerini barındıran bi ton bu.....böyle soğan kabugunun içine bronzluk katıldıgı bi rengi hayal et.... çok şık bi renk.... günlük kullanılabilir frost yapıda....sürünce cok övgü aldıgım bi renk.... zaten en çok satan 3 rengi koymuşlar o sete...... yabancı bloglarda da çok övülen bi renk sundance....ben tavsiye ediyorum canım.resim koyma imkanım olsaydı koyardım ama maalesef..... fakat betimlemelerim iyidir yani ,güvenebilirsin diğerlerini bilmiyorum canım, avondan hersey almıyorum,çok ilgmi çeken şeyleri aldıgım için diğerlerini hiç bilemmicem....işte böyle canım...sorun olursa yine yanıtlarım görünce....şimdilik bu kadar.....hmm,bu arada k1 de baby lips geri dönmüş....kesinlikle tavsiye edebileceğim bi renk.....bebek pembesi olur kendisi.... her cilt tonuna gidebilecek joker bi rujdur....forumlarda da çok övülüyor....kaldırılmadan önce 2 tane stok yapmıştım, dün bkt55 ciğim haber verdi saolsun geri döndüğünü,nasıl sevindim anlatamam.
canımmmm nasıl sevindim bilsen bu habere....tabii geri getirilsin diye cok fazla mail yağmuruna tutuldu avon....çok iyi bişe yapmış valla pek bi mutlu oldum..... mersi şekerciiimmm haberi getiren ellerin dert görmesinn
merhaba bende avona ıkı gun once uye oldum yıllardır kullanıyordum bır anda neden kendı urunlerımı ucuza almıyım dedım ve netten basvurdum
bugun ılk sıparısımı temsılcım aracılıgı ıle verdım ıkı gun sonra gelır dedı merakla beklıyorum daha sonra avon un sayfasından gırıs yapmaa hemen baslıya bılıcekmıyım