- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.601
artık ilk siparişinide kendin verebiliosnki cnm temsilci aracılığı ile vermene gerek yeni şifre bölümüne tıkla siteden şifre al bak siparişine fazladan ürün eklemiştr belki takım öncün
ben temsılcı no mu bılmıyorum bayan bana ılk faturanla gelıcek demıstı yenı sıfre almak ıcınde onu soruyor bayanı arayıp mı ogrensem kurcalamıyımmı acaba merak ettımsımdıaa gercektenmı ben ıkı gun once uye oldum bana soylemedı neden soylemedı kı sıte yonlendırdı zaten ona benı hemen bakıyorum canım sagol
müşterilerim yeni katoloğu görünce bakmasakta olurdu dediler çok bozuldummmmmmmmmmm
tatlım bende 1 ay önce falan üye oldum benimde ilk siparişimi kayıt için gelen kız verdi bi sorun olmadı yani bilgin olsun sana temsilci no.n kayıt işleminden sora 3-4 gün sora gelio bende çarş. üyelim yapıldı p.tesi gelmişti no. oda ztn cep tel.nuna gelio temsilci numaran tatlım mrk etme..ben temsılcı no mu bılmıyorum bayan bana ılk faturanla gelıcek demıstı yenı sıfre almak ıcınde onu soruyor bayanı arayıp mı ogrensem kurcalamıyımmı acaba merak ettımsımdı
ben temsılcı no mu bılmıyorum bayan bana ılk faturanla gelıcek demıstı yenı sıfre almak ıcınde onu soruyor bayanı arayıp mı ogrensem kurcalamıyımmı acaba merak ettımsımdı
tatlım bende 1 ay önce falan üye oldum benimde ilk siparişimi kayıt için gelen kız verdi bi sorun olmadı yani bilgin olsun sana temsilci no.n kayıt işleminden sora 3-4 gün sora gelio bende çarş. üyelim yapıldı p.tesi gelmişti no. oda ztn cep tel.nuna gelio temsilci numaran tatlım mrk etme..
benimde ilk üyeliğimde tö sipariş girişimi yapmıştı bi sorun olmadı. daha sonraları ben girdim
canım o kadarda kötü olduğunu sanmıyorum ayıp etmiş müşterinmüşterilerim yeni katoloğu görünce bakmasakta olurdu dediler çok bozuldummmmmmmmmmm
evet cnm iddialı görünüyodu meraktan istedim aslında ama hoşuma gitti sürünce o kadar da parlak görünmüyor ben işe giderken sürdüm düşünün yani... ışıltılı yalnız.
evet cnm site dondu dün beni sinir etti ne güzel laflıyoduk
tatlım nasıl bi betimleme o öyle ağzım açık kaldı vallahiii!!!! maşallah şekerim
cnm o ruju merak ettim bak şimdi kalkıp bakayım kataloga.
ay sözde beğenmedim ben k1i gene bi dünya beğendiklerim listesi çıktı nolcak bu halim bilmiyorum bi de bi arkdaşım daha sipariş vercek k14ten sanırım. ama ne alcak bilemiyorum 75e tamamlanmazsa ne yaparım onu da bilmiyorum muhtemelen tamamlanmıycak ben alcam bişiler heralde. acaba iade mi yapsam seni gördükten sonra korktum ay iadeden, ben de hiç iade yapmadım sanırım yapamam senin iade işi de inş en kısa zamanda hallolur canım
kızlar lace hues bu fardan alan varmı acaba koyu olan renk yeşilmi? öyle gibi duruyor sanki!
kuncuk sen varken sevinmeye de utanıyorumama iadem düşmüş şükürler olsun
ben pek beyenmedim ama kişiye göre değişir istek ve arzular sana iyi satışlar canımcok mu kotu ya daha yenıyım heveslıyım sansıma kotumu denk geldı
aslında haksızda sayılmazlar canımyaa kutusunu kapağını değiştirip değiştirip sunuyolar artık biraz değişikliğe ihtiyacı var avonun haksızmıyım sizce avonu asla kötülemiyorum sattığım hiç bir üründen şikayet almadım bende kullandığım ürünlerimden kesinlikle memnunum sadece değişiklik istiyorumcanım o kadarda kötü olduğunu sanmıyorum ayıp etmiş müşterin
ahaaaahaaakız gözün aydın yavrukuşum, dua et benimkide düşsün.... birazdan arıyacam yine. gelişmeleri bildiririm yarın.
kız, koca karı kokusumu olur allahaskına ilk defa duydum çok yaşa emii
rare pearls de şipre tarzı koku yani ama senin tabirinle bence o kocakarı kokusu işte.yani ağır bi koku.valla ben hepsine bayıolurm çnkü kalıcılar.
sen kendinemi düşünysun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?