Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

o kuncuk yazanı ben yazmadım yani...alıntı yapan arkadaş kendi yazarken sanırım benden alıntı yapıp altına yazınca ben yazmışım gibi gözükmüş canım

iade ettiğin ürünün yanına iade kutusunu işaretlicek ve adetini yazacaksın sonra tutarını ve iade sebebini en alt kısmı imzalıycaksın bu kadar yani

canım eğer iadelerin farklı faturalara aitse ayrı ayrı düşüyo korkma bence.

şekerler dün akşam ki girdiğim faturam kesilmiş far geliyor sipariş gircek varsa
16.ya kadar halletsin tabi var istiyorsa yoksa banyo köpüğüne kalır

oleyyy parlak taşlarla saat indiirim broşüründeeeeeeeeee çok sevindimmm bide leala bileklikkkkkkk

oleyyy parlak taşlarla süslü saat indiirim broşüründeeeeeeeeee çok sevindimmm bide leala bileklikkkkkkk

tşk ederm cnm .site donuyo göremedim bi tüürlü..
bi tek fuşya renginimi ismiştn canm???
evet cnm iddialı görünüyodu meraktan istedim aslında ama hoşuma gitti sürünce o kadar da parlak görünmüyor ben işe giderken sürdüm düşünün yani... ışıltılı yalnız.
evet cnm site dondu dün beni sinir etti ne güzel laflıyoduk

tatlım nasıl bi betimleme o öyle ağzım açık kaldı vallahiii!!!! maşallah şekerim

cnm o ruju merak ettim bak şimdi kalkıp bakayım kataloga.

ay sözde beğenmedim ben k1i gene bi dünya beğendiklerim listesi çıktı nolcak bu halim bilmiyorum bi de bi arkdaşım daha sipariş vercek k14ten sanırım. ama ne alcak bilemiyorum 75e tamamlanmazsa ne yaparım onu da bilmiyorum muhtemelen tamamlanmıycak ben alcam bişiler heralde. acaba iade mi yapsam seni gördükten sonra korktum ay iadeden, ben de hiç iade yapmadım sanırım yapamam senin iade işi de inş en kısa zamanda hallolur canım

merhaba bende avona ıkı gun once uye oldum yıllardır kullanıyordum bır anda neden kendı urunlerımı ucuza almıyım dedım ve netten basvurdum
bugun ılk sıparısımı temsılcım aracılıgı ıle verdım ıkı gun sonra gelır dedı merakla beklıyorum daha sonra avon un sayfasından gırıs yapmaa hemen baslıya bılıcekmıyım

artık ilk siparişinide kendin verebiliosnki cnm temsilci aracılığı ile vermene gerek yeni şifre bölümüne tıkla siteden şifre al bak siparişine fazladan ürün eklemiştr belki takım öncün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…