- Konu Sahibi berfinbilgen
- #25.541
ya offf kafayıı yicem site donuyoo yaaa
ben de aynı durum dayım çıldıracam şimdiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya offf kafayıı yicem site donuyoo yaaa
siprişini girdiysen iptal edemessin eline ulaşınca geri iyade edebilirsin ancak canımsipariş verdim nasıl iptal ediliyor internetten bilen varsa acil cvp :26:
bende aynı durum dayım hep böyle oluyoooooooooo müşterilerimin yüzünden çok aceleciler:84:bu ne biçim şans yaa bu kadarda olmazki bugun 450 lil falan sipariş girdim 4 den önce sonra gün hediyesi mesajı geldiii çok bozuldumm yaaa
inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmm !!!!!! ben nasıl görmedim bunu.... ya harıkasın bkt !!!!! baby lips de harika harika bi haber bu yaa.... sayfa kaçta kuşum?
kızlar bi sorum olucak siparişleri girince kaydediyomu göndermesek bile mesela cuma günü vercem siparişi ama şimdiden giriyim hazırda beklesin diyorum gelen siparişleride ekleme yapıcam bu şekilde kayıtlı kalıyomu bilgisi olan varmıı ??
kaydediliyor cnm
evet canım girdiğin ürünler kayıtlı kalıyor ürünlerini sadece sipariş et yazan yere basmaaaaaaaaaaa
evet canım girdiğin ürünler kayıtlı kalıyor ürünlerini sadece sipariş et yazan yere basmaaaaaaaaaaa
bkt 55 şekerim yazdım ama dur bi dha yazıyım
98699
fuşya fantezi cnm
ben hep sepete ekliyorum hiç başıma gelmedi öyle bişi:26:bende bi kere öle yaptım bi baktm 2 saat sonra siparişim faturalanmış..bence sepette bırakma
ben hep sepete ekliyorum hiç başıma gelmedi öyle bişi:26:
günaydın canlarım.....jel göz kalemini forumda ilk ben söylemiştim zaten....harikalar,akma falan yapmıyolar... diamond parfüm tam benim tarzım missler gibi çiçek kokuyor kesinlikle bu ay alacaklarım arasında....ve kiera siyah kodonlu saat;bunu da mutlaka alıcam.....bu da benim tarzım kesinlikle çok şık duruyo.....sundance yi gecen katalogda 3 lü glazewear hediye seti vardıya ondan almıştım onun içinde var bu renk.... benim gibi açık buğdaysan tavsiye ederim....şimdi rengi betimleyeyim canım; aslında adı gibi,güneşin renklerini barındıran bi ton bu.....böyle soğan kabugunun içine bronzluk katıldıgı bi rengi hayal et.... çok şık bi renk.... günlük kullanılabilir frost yapıda....sürünce cok övgü aldıgım bi renk.... zaten en çok satan 3 rengi koymuşlar o sete...... yabancı bloglarda da çok övülen bi renk sundance....ben tavsiye ediyorum canım.resim koyma imkanım olsaydı koyardım ama maalesef..... fakat betimlemelerim iyidir yani ,güvenebilirsin diğerlerini bilmiyorum canım, avondan hersey almıyorum,çok ilgmi çeken şeyleri aldıgım için diğerlerini hiç bilemmicem....işte böyle canım...sorun olursa yine yanıtlarım görünce....şimdilik bu kadar.....hmm,bu arada k1 de baby lips geri dönmüş....kesinlikle tavsiye edebileceğim bi renk.....bebek pembesi olur kendisi.... her cilt tonuna gidebilecek joker bi rujdur....forumlarda da çok övülüyor....kaldırılmadan önce 2 tane stok yapmıştım, dün bkt55 ciğim haber verdi saolsun geri döndüğünü,nasıl sevindim anlatamam.k1de dikkatimi çekenler şunlar oldu ama her ay olduğu gibi kararsız kaldım topiğin genel görüşü üzerine alıcam:)
silver jel göz kalemi (pek bi methedildi ya topiğimizde almassam çatlarım)
belki diamond olabilir celebrede aklım kaldı gerçi bilemiyorum kararsız kaldım
eşime signature düşünüyorum
aslında şu kiera saat var ya siyah olup kenarları taşlı olan çok şık ama pahalı geliyo bana ya
vücut için traş jeliyle ağda bantı skin so soft un ama tereddütteyim
bi de belki planet spanın parlak görünüm veren vücut losyonu ile pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi olabilir ama yorumlar pek ii deildi
color trendin powder room pink farı var ya onda bordo var mı acep ben yanılıyormuyum katolog rengi tutmuyo biliyosnuz
borşürden de göz farı paleti nasıl acaba? o renkler bende yok iyi olur alırsam diyorum
bi de dudak parlatıcı var ben ondan da memnundum çok glazewear sparkle lip glos olandan, bende rave var ben ruj gibi tek sürüp çıkıyorum genelde:=) bu sefer sundance düşünüyorum ama nası bi ton bilemiyorum
isobel yüzük var acaba kolyesini de alsam mı diyorum bi de boşver zaten yüzük pek yakışmadı napıcam kolyesini de diyorum kararsızım
siyah damla şeklinde set , abigail küpe, chloe kolye, iki kalpli kolye, bertrona set, bena kolye, bi de topaz yüzük var ya onlar nası hepsi de dikkatimi çekti ama hepsini de alcak dielim tabii fikriniz var mı kızlar?
görünce bende inanamadım cnm hemen aklıma sen geldin sayfa 23 sanrm canm..
buldun tine k1 den alacak bişey iimiii
maalesef ....10 gün oldu....dün akşam yine aradım...anca çok kibar bi şekilde ilgilenicez lütfen endişe etmeyin diyolar, ama hala ilgilenecekler....3gün önce son ödeme tarihim de doldu...ne yapıcam bilmiyorum inan.....
ahaaaahaa ya bkt yaa şu iade hallolmadı canım çok sıkılıyo bianda yine yüzümü güldürdüm şurda kuzum yaa....o set güzel bi set,hem baya bi uyguna geliyodu, içindeki renkler ; sundance (yukarda anlattım nası bi renk oldugunu canım), buzlu-açık pembe ve spf li bi parlatıcı gloss....ihtiyacın varsa uygun olabilir kuzum