- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #25.561
iddia ediyorum rengi eline aldıgında hiçbişeye benzetemeyeceksin....hatta bu mu anlatılan bile diyebilirsin...dudakta çok hoş duruyo..... bide öyle abartı bişe bekleme yani mac dazeglass lar gibi falan bekleme canım..... güzel,günlük bi renk..... çok ihtiyacın yoksa alma..... benim de ihtiyacım yoktu ama k13 de 3 ü çok iyi fiyata geliyodu ve normal seffaf parlatıcıya ihtiyacım vardı birde sundanceyi çok merak ediyodum o yüzden aldım...iyiki almışım çok memnunum....şeffaf olanın spf li oluşu da cezbetti.
varya şimdi ne düşündüm; özünde herşey,beklentilerimiz ve begenilerimizle alakalı..... o da herkesinki faklı oluyo işte, demi kuzum ?
ee kızlar benim iadelerimden sadece 1 tanesi düşmüş 3,52 diyor gerisi nolacak :44:
düşen iadeni ne zaman yollamıştın canım
ne yaptıları belli değilki zatenbak aklıma kendi iadem geldi yine sinirlendim şindi akşamüstü bida arıyım.
arkadaşlar tlf dan sipariş veriyordum hep ilk defainternetten sipariş verdim 6 sında vermiştim halen sevkiyata hazırlanıyor yazıyor geçmi geliyor internetten sipariş
ya dememmi perim yaa....bir buçuk haftadır ben bunla gece gündüz uğraşıyoum biliyosun....gerekli herşeyi söyledim hergün de arayıp söylüyorum.sinir ettiler beni iyice yaa
salı günü bugun kargoyu arasım avona ulşamıs dedi..ee içinden tek ürün düşmüş gece çantası ve top allık var onlar düşmemiş
acaba diğer düşmemiş ürünler 3 kampanyayı geçmiş yada faturayı doğru doldurmamış olabilirmisin cnm ?
arkadaşlar tlf dan sipariş veriyordum hep ilk defainternetten sipariş verdim 6 sında vermiştim halen sevkiyata hazırlanıyor yazıyor geçmi geliyor internetten sipariş
canım asıl bu düşenin 3. kampanyası diğerleri k13 den bide tekrar tekrar kontrol ettim bir yanlışlık yoktu..parça parça düşermi acaba :44:
canım Allah kolaylık versin..benim anlamadıgım bu düşenin faturasıda diğer faturanın yanındaydı asıl onların düşmesi lazım 3,52 lik düşmeyi ne yapayım ben
evet sen de haklısın düşer ama yakında canım yaa.... benimki gibi olmasın da.....35 tl lik iade için 50 tl lik kontör harcattılar...bide ilk iademdi...bida kolay kolay yapabileceğimi bile zannetmiyorum......iadeden de soğuttular
sende haklısın cnm iade olmadığı zanman insan almaya korkuyor ya elimde kalırsa beğenmessem diye allahtan benimkiler hep 2 günde düştü sende bir problem var neden hep aynı şey başına geliyor anlamadım kargodan kaynaklanıyor desem tel ettim yerine ulaşmış diyorsun senin şansındanmı acaba inşallah düzelir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?