Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

iddia ediyorum rengi eline aldıgında hiçbişeye benzetemeyeceksin....hatta bu mu anlatılan bile diyebilirsin...dudakta çok hoş duruyo..... bide öyle abartı bişe bekleme yani mac dazeglass lar gibi falan bekleme canım..... güzel,günlük bi renk..... çok ihtiyacın yoksa alma..... benim de ihtiyacım yoktu ama k13 de 3 ü çok iyi fiyata geliyodu ve normal seffaf parlatıcıya ihtiyacım vardı birde sundanceyi çok merak ediyodum o yüzden aldım...iyiki almışım çok memnunum....şeffaf olanın spf li oluşu da cezbetti.

varya şimdi ne düşündüm; özünde herşey,beklentilerimiz ve begenilerimizle alakalı..... o da herkesinki faklı oluyo işte, demi kuzum ?

varya şimdi ne düşündüm; özünde herşey,beklentilerimiz ve begenilerimizle alakalı..... o da herkesinki faklı oluyo işte, demi kuzum ?

haklıısn canm farklı oluyor.herkesin renk seçimi kendine yakıştırdıgı renkler tonlar farklı oluor.
amannn battı balık yan giderr ha bi eksik ha bi fazla..:)
güya bu ay bişe almıcaktm.. para biriktircektm neeerrdeeeee:)

arkadaşlar tlf dan sipariş veriyordum hep ilk defainternetten sipariş verdim 6 sında vermiştim halen sevkiyata hazırlanıyor yazıyor geçmi geliyor internetten sipariş

ya dememmi perim yaa....bir buçuk haftadır ben bunla gece gündüz uğraşıyoum biliyosun....gerekli herşeyi söyledim hergün de arayıp söylüyorum.sinir ettiler beni iyice yaa

arkadaşlar tlf dan sipariş veriyordum hep ilk defainternetten sipariş verdim 6 sında vermiştim halen sevkiyata hazırlanıyor yazıyor geçmi geliyor internetten sipariş

ben cuma günü verdim pazartesi yola çıktı..senin gecikmenin internetten vermenle alakası yok bence :44: bekleyen çok arkadaş var geçen ay bende baya bir beklemiştim sanırım sans biraz

ya dememmi perim yaa....bir buçuk haftadır ben bunla gece gündüz uğraşıyoum biliyosun....gerekli herşeyi söyledim hergün de arayıp söylüyorum.sinir ettiler beni iyice yaa

canım Allah kolaylık versin..benim anlamadıgım bu düşenin faturasıda diğer faturanın yanındaydı asıl onların düşmesi lazım 3,52 lik düşmeyi ne yapayım ben

int vermekle alakası yok sonucta senin tel ile sipariş verdiğinde tö int giriyor yine yalnız şunu unutmayın kampanya başında sipariş verdiyseniz yoğunluktan dolayı bayağı bekliyorsun 6 gün normal yani

canım Allah kolaylık versin..benim anlamadıgım bu düşenin faturasıda diğer faturanın yanındaydı asıl onların düşmesi lazım 3,52 lik düşmeyi ne yapayım ben [/QUOTE]

evet sen de haklısın düşer ama yakında canım yaa.... benimki gibi olmasın da.....35 tl lik iade için 50 tl lik kontör harcattılar...bide ilk iademdi...bida kolay kolay yapabileceğimi bile zannetmiyorum......iadeden de soğuttular

Son düzenleme:
canım Allah kolaylık versin..benim anlamadıgım bu düşenin faturasıda diğer faturanın yanındaydı asıl onların düşmesi lazım 3,52 lik düşmeyi ne yapayım ben

evet sen de haklısın düşer ama yakında canım yaa.... benimki gibi olmasın da.....35 tl lik iade için 50 tl lik kontör harcattılar...bide ilk iademdi...bida kolay kolay yapabileceğimi bile zannetmiyorum......iadeden de soğuttular [/QUOTE]

sende haklısın cnm iade olmadığı zanman insan almaya korkuyor ya elimde kalırsa beğenmessem diye allahtan benimkiler hep 2 günde düştü sende bir problem var neden hep aynı şey başına geliyor anlamadım kargodan kaynaklanıyor desem tel ettim yerine ulaşmış diyorsun senin şansındanmı acaba inşallah düzelir:26:

Son düzenleme:

sende haklısın cnm iade olmadığı zanman insan almaya korkuyor ya elimde kalırsa beğenmessem diye allahtan benimkiler hep 2 günde düştü sende bir problem var neden hep aynı şey başına geliyor anlamadım kargodan kaynaklanıyor desem tel ettim yerine ulaşmış diyorsun senin şansındanmı acaba inşallah düzelir:26:[/QUOTE]

canım ya,başıma hep aynı şey gelmiyoki ilk iademdi bu,ilk kez geliyo,ben 10küsür gündür burda size dert yanıyom da sen ondan öyle anlamışsındır....beni çok sinirlendirdiler canım yaa....her gün arıyorum her gün msj atıyorum...böyle bide kibar kibar tamam hemen ilgilencez demeleri yokmu? e hani böyle mi ilgileniyolar,hergün dedikleri aynı şey inan.... kargomun ellerine ulaştıgı tarihi söylüyorum,kimin teslim aldıgını söylüyoruö, barkot noyu söylüyorum,herseyi söylüyorum anca tamam ilgilencez diyolar ama yok işte 10 gündür düşmüyo...ödeme tarihim geçti 3 gün önce . bunu da söylüyorum...siz düşmeden ben ödeme yapmıcam diyorum....off çok madur ettiler ama yaa bu kadar olmazki...

canım ya,başıma hep aynı şey gelmiyoki ilk iademdi bu,ilk kez geliyo,ben 10küsür gündür burda size dert yanıyom da sen ondan öyle anlamışsındır....beni çok sinirlendirdiler canım yaa....her gün arıyorum her gün msj atıyorum...böyle bide kibar kibar tamam hemen ilgilencez demeleri yokmu? e hani böyle mi ilgileniyolar,hergün dedikleri aynı şey inan.... kargomun ellerine ulaştıgı tarihi söylüyorum,kimin teslim aldıgını söylüyoruö, barkot noyu söylüyorum,herseyi söylüyorum anca tamam ilgilencez diyolar ama yok işte 10 gündür düşmüyo...ödeme tarihim geçti 3 gün önce . bunu da söylüyorum...siz düşmeden ben ödeme yapmıcam diyorum....off çok madur ettiler ama yaa bu kadar olmazki...[/QUOTE]

ilk iadendi demek acaba faturayı doğru doldurduğundan eminmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…