Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

biraz öyle oldu galiba sen kaçta çıkıyorsun , ben evde de giriyorum

sürekli kk dayım

ne güzelll benimde 22 bittii nerde oturuyosun evli misin memnun oldum :13:

6 da çıkıyorum eve gidene kadar 7,30 oluyor. zamana bak ya hayatım yollarda geçiyor... eve gidene kadar cepten bağlanıyorumyoksa zaman geçmiyor.
eşim de 6,20 geçe evde olur. gerekli iş varsa yapar ben gidene kadar bizde roller tam tersi

Yok ben evdeyim, hatta şu an öğrenciyim aus gibi.:)

yüksek falandır herhalde. her şeyin bir yaşı var gerçekten geçen gün düşündüm de fantazi olsun diye:d şu yaşımda üni ye gitseydim nolurdu. yurtta falan kalsaydım yurt ağası olurdum herhalde. kantinde falan ortamım nasıl olurdu:d
komik valla düşüncesi bile komik.

İstanbuldayım, evliyim, 5 yaşında bir oğlum var. Ben de çok memnun oldum.:))
ne güzell bende istanbuldayım ilişkim var

oovv eevet insanın tüm günü gidiyor yaa

ne güzelmiş öyle olmalı aslında senden önce geliyor yardımcı olması çok güzel yemekleri de yapıyor mu

ipeeek kk ilk üye olduğum zamanlarda seni eklemiştim hala daha cevaplamadın

tabi bu topik memurlar topiki..
benim 17:00 den sonra takılacağım yer bulmam lazım

Yok ya , bu topik epey karma . Başta ben olmak üzere çoğumuz memur değiliz hatta çalışan da değiliz .

7/24 açık burası yani , sen eski topikle karıştırdın galiba

yemekleri yap dersem yapar da o kadarına bulaştırmıyorum kızla ilgilensin diye. ancak bulaşık mak boşalt, kızı yıka en büyük olay benim için. baya bir zamanımı alıyor çünkü..
isteğin gelmedi canım gelse kabul etmem mi? ben gönderim dur sana.

Yok yüksek değil, 2.üniversite kapsamında açıköğretim türk dili ve edebiyatı ile sosyolojiyi aynı anda okuyorum. Biraz zorluyor ama bir şekilde sınavları veriyorum işte...Örgün zor olur benim yaşımda kesin.:)

Güzel olurdu bence .

Ben isterdim . Ablamı olurdum gözlerinde teyzemi bilemem de , farklı bir öğrencilik olurdu kesin .

oda doğru akşamdan hazırlıyosundur zaten olsun yardımcı olması güzell

bilmem az önce de baktım istek gönderdiniz diyor

Yok ya , bu topik epey karma . Başta ben olmak üzere çoğumuz memur değiliz hatta çalışan da değiliz .

7/24 açık burası yani , sen eski topikle karıştırdın galiba

yok yok bir kere burada öyle konuşmuştuk herkes memurdu da sen de eş durumundan dolayı memurum demiştin. şimdi miskle eylül gidince herkes gidiyor memur topiki gibi dedim de..
bizim eski topik 18:00 e kadar aktifti de son zamanlarda kapanmak üzere gibi..

Güzel olurdu bence .

Ben isterdim . Ablamı olurdum gözlerinde teyzemi bilemem de , farklı bir öğrencilik olurdu kesin .

Formasyonu kazanırsam benim başıma illaki gelecek ausum. Zor olacak ama farklı bir tecrübe olacağı kesin. Şimdi ben biraz çekingenimdir de, ısınmam zor olur yani, bakalım neler olacak.

Bu ara aktif yine , elmy yoktu bir ara ondan sakindi sanırım . Şimdi yine eski günlerine dönmüş gibi.

Formasyonu kazanırsam benim başıma illaki gelecek ausum. Zor olacak ama farklı bir tecrübe olacağı kesin. Şimdi ben biraz çekingenimdir de, ısınmam zor olur yani, bakalım neler olacak.

Üstatları olursun kesin

edebiyatı severim ama okumak çok sıkıcı sanki. okuyan arkadaşlarımdan biliyordum da osmanlıca falan. sonra çağdaş romanları okuyoruz da eskileri bilmiyoruz. peyami safa'nın bir kitabını açıp da onu günümüz türkçe'sine uyarlamak çok zor geliyor bana.

Zor bir bölüm ama zevkli...Zaten sevmeden yapmak mümkün değil...Ben aslında avantajlıyım eski kelimeler konusunda, babam bayağı yaşlı olduğu için hep aşinaydım eski kelimelere, şimdi de günlük hayatımda çok kullanırım. Hatta blog yazdığım zamanlar babam bana takılırdı, osmanlıca yazıyorsun, biraz türkçe yazmaya gayret et diye...:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…