Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

İleğen ajans muhabiri hevi buralar sandığından da karışık halk birbirine girmiş durumda çok zor şartlar altında habarı sunuyoruz yayında gitti sanırım dengesizin teki ileğenini fırlattı kamaraya :KK52::KK52::KK52:
Hürremin entrikalrı üstüne sülüman mustafayı boğacak zincirleme olarakta beyazıt ölecek ondan hürreme bişey olmuştur :KK53:
Benim tahminim inanki fragmana bakamadım ama sanırım durum bundan ibaret :KK6:
Günün birinde süleyman mustafayı boğacaktı zaten gün bugün herhal :26:

evet sevgili dolma fark ettik zaten bir ileğen geçti kameranın önünden...
tamam dolmacım mustafa şuan yaşıyor olması sevindirici evet demek sülüman kararını vermiş sayın seyirciler bugün ki bölümde bol gözyaşı ve entrika olacak sakın kaçırmayın..:nazar::nazar:

sevgili dolma teşekkür ederiz gelişimelerde tekrar sana bağlanacağız kolay gelsin.. (dikkat edin kendinize):KK52::KK52:

Son düzenleme:
Canımsın sen benim, düşünmüş olman yeter bana.:KK16::KK16::KK16: Genelde unutulur benim yaşgünüm, hep buruk olurum aslında. Bir de son 3 senedir eşim toplantı için başka şehire gitti doğumgünümde, hep de o haftaya denk geldi. Ara ara hala takılıyorum, sen benden kaçıyorsun dur bakalım diye.:)))

Kısmende olsa süprüz olsada yine de her iki topikte kutlamalarımız olacak sana özel :KK16: (çokta harika bi cümle olmuş :KK53:)
Bu sene buruk kutlatmayız biz biberonumuza :KK1:
Bu sene ayrıca eşin tarafından da bi süprüz gelebilir :KK52:
Falcılar gibi konuşmuşum :KK9::KK9:
Abe o güzzel ellerine ver bakayım banada falcağızına bakayım :KK53:

evet sevgili dolma fark ettik zaten bir ileğen geçti kameranın önünden...
tamam dolmacım mustafa şuan yaşıyor olması sevindirici evet demek sülüman kararını vermiş sayın seyirciler bugün ki bölümde bol gözyaşı ve entrika olacak sakın kaçırmayın..:nazar::nazar:

sevgili dolma teşekkür ederiz gelişimelerde tekrar sana bağlanacağız kolay gelsin.. (dikkat edin kendinize):KK52::KK52:

:KK60::KK60::KK60:
Bugün ayrıca doksanlar da var asıl bu benim dizim hevim geçen haftada izleyememiştim bugün bakayım diycem kesinde maç vardır :KK52:

:KK60::KK60::KK60:
Bugün ayrıca doksanlar da var asıl bu benim dizim hevim geçen haftada izleyememiştim bugün bakayım diycem kesinde maç vardır :KK52:

ayy evet geçen seninle konuştuk sen dizi izlemeye gidiyorum dedin sonra bende bi baktım tvye maç var..:KK30:
içimden dolmacım dizi keyfin yattı canım diye de geçirdim sen yinede bi bak yayın akışına canım..:KK34:
bugün izlersin gibi geliyor sanki...:KK1:

ayy evet geçen seninle konuştuk sen dizi izlemeye gidiyorum dedin sonra bende bi baktım tvye maç var..:KK30:
içimden dolmacım dizi keyfin yattı canım diye de geçirdim sen yinede bi bak yayın akışına canım..:KK34:
bugün izlersin gibi geliyor sanki...:KK1:

Bu arada dün dolma şenliği varmış hevim o ne güzel dodaman tepsiydi öyle :KK39::KK39:
Vee ausun kekini gördün mü asıl o çok harikaydı çok güzel görünüyordu olsa direktmen o kalıbı yerdim valla :KK52:

Bu arada dün dolma şenliği varmış hevim o ne güzel dodaman tepsiydi öyle :KK39::KK39:
Vee ausun kekini gördün mü asıl o çok harikaydı çok güzel görünüyordu olsa direktmen o kalıbı yerdim valla :KK52:

evet dolmam sen gittin koca bir tepsi nevreste dolma getirdi tepside ne tepsiydi amaaaaaa:KK52:

kız ben görmedim keki linki atıver de bakayım auscumun kekine yaaaaaaa:21:

evet dolmam sen gittin koca bir tepsi nevreste dolma getirdi tepside ne tepsiydi amaaaaaa:KK52:

kız ben görmedim keki linki atıver de bakayım auscumun kekine yaaaaaaa:21:

Link mink bilmem ben doğru düzgün konuş benimle :KK52::KK52:
Bu topiğe koymuştu resmi hevim dur sayfa nosunu sana söyliyim :KK15:

vallaha dolmacım ikiside enfessssss duruyorlar :KK34:

auscum ellerine sağlık caımmmmm:KK56:

X