- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
ne güzelll benimde 22 bittii nerde oturuyosun evli misin memnun oldum :13:
İstanbuldayım, evliyim, 5 yaşında bir oğlum var. Ben de çok memnun oldum.:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz öyle oldu galiba sen kaçta çıkıyorsun , ben evde de giriyorum
sürekli kk dayım
Yok ben evdeyim, hatta şu an öğrenciyim aus gibi.:)
ne güzell bende istanbuldayım ilişkim varİstanbuldayım, evliyim, 5 yaşında bir oğlum var. Ben de çok memnun oldum.:))
6 da çıkıyorum eve gidene kadar 7,30 oluyor. zamana bak ya hayatım yollarda geçiyor... eve gidene kadar cepten bağlanıyorumyoksa zaman geçmiyor.
eşim de 6,20 geçe evde olur. gerekli iş varsa yapar ben gidene kadar bizde roller tam tersi
tabi bu topik memurlar topiki..
benim 17:00 den sonra takılacağım yer bulmam lazım
ne güzell bende istanbuldayım ilişkim var
oovv eevet insanın tüm günü gidiyor yaa
ne güzelmiş öyle olmalı aslında senden önce geliyor yardımcı olması çok güzel yemekleri de yapıyor mu
ipeeek kk ilk üye olduğum zamanlarda seni eklemiştim hala daha cevaplamadın
yüksek falandır herhalde. her şeyin bir yaşı var gerçekten geçen gün düşündüm de fantazi olsun diye:d şu yaşımda üni ye gitseydim nolurdu. yurtta falan kalsaydım yurt ağası olurdum herhalde. kantinde falan ortamım nasıl olurdu:d
komik valla düşüncesi bile komik.
yüksek falandır herhalde. her şeyin bir yaşı var gerçekten geçen gün düşündüm de fantazi olsun diye:d şu yaşımda üni ye gitseydim nolurdu. yurtta falan kalsaydım yurt ağası olurdum herhalde. kantinde falan ortamım nasıl olurdu:d
komik valla düşüncesi bile komik.
yemekleri yap dersem yapar da o kadarına bulaştırmıyorum kızla ilgilensin diye. ancak bulaşık mak boşalt, kızı yıka en büyük olay benim için. baya bir zamanımı alıyor çünkü..
isteğin gelmedi canım gelse kabul etmem mi? ben gönderim dur sana.
Yok ya , bu topik epey karma . Başta ben olmak üzere çoğumuz memur değiliz hatta çalışan da değiliz .
7/24 açık burası yani , sen eski topikle karıştırdın galiba
Güzel olurdu bence .
Ben isterdim . Ablamı olurdum gözlerinde teyzemi bilemem de , farklı bir öğrencilik olurdu kesin .
oda doğru akşamdan hazırlıyosundur zaten olsun yardımcı olması güzell
bilmem az önce de baktım istek gönderdiniz diyor
ben de öyle bir şey yazdı. geldi mi sana. arkadaşınız diyor. anlamadım. kazene bir sorayım bu konuyu.
yok yok bir kere burada öyle konuşmuştuk herkes memurdu da sen de eş durumundan dolayı memurum demiştin. şimdi miskle eylül gidince herkes gidiyor memur topiki gibi dedim de..
bizim eski topik 18:00 e kadar aktifti de son zamanlarda kapanmak üzere gibi..
Formasyonu kazanırsam benim başıma illaki gelecek ausum. Zor olacak ama farklı bir tecrübe olacağı kesin. Şimdi ben biraz çekingenimdir de, ısınmam zor olur yani, bakalım neler olacak.
Yok yüksek değil, 2.üniversite kapsamında açıköğretim türk dili ve edebiyatı ile sosyolojiyi aynı anda okuyorum. Biraz zorluyor ama bir şekilde sınavları veriyorum işte...Örgün zor olur benim yaşımda kesin.:)
evet şimdi gözüküyorsun bende oldu
bende de oldu
edebiyatı severim ama okumak çok sıkıcı sanki. okuyan arkadaşlarımdan biliyordum da osmanlıca falan. sonra çağdaş romanları okuyoruz da eskileri bilmiyoruz. peyami safa'nın bir kitabını açıp da onu günümüz türkçe'sine uyarlamak çok zor geliyor bana.
Görüşürüz kızlarrrrr