Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Canımsın, senin güzel görüşün işte.:KK16::KK16::KK16:

Sadece gerçekler şekerim :KK34:

Biberon bak sana ne diyeceğim , bugün nihayet koltuklarım gitti , arkalarından gözlerim doldu :KK52: eşim dedi hatun manyak mısın sen ? Eeee ama dedim yaşanmışlıklar var o koltuklarda :KK31: Sence durumum vahim mi ?

evettt :KK9::KK9:

sen bulamazsın
d422fffaffda.gif
:KK51::KK51:

Bi yardımcı olsanda bulsak :KK53:
Ne kıskanç ne bencil kızmışın sen aboooo :KK52::KK52:
Ama bayıldım bayıldım şu smilere ya çok manyaklar hoppiddik hoppidik şekerler ya :KK1:

iyiiiiiii akşamlarrrr hanımlarrr :KK3:
kim var bakalım buralarda :82:

ne var ne yok...:KK34:
nasılsınız akşam şekerleri....:KK12:

Ya bende bu resmi ne zamandır koymuyorsun enişten kızıyor diyecektim :KK9:

İyiyim şeker parem , işlerim vardı dışarda hallettim geldim , şimdide nihayet koltukları almaya geldiler , Boş odada arya söylüyorum :KK52:

Sağol tatlım , gece dayanamadım girdim mutfağa .

Selamlar , keyifli muhabbetler herkese :KK3:

ALLAHTAN ŞERBETLİ TATLILARLA PEK ARAM YOK YOKSA BU SEFER ŞEKERPAREYE TAKARDIM :KK1: :KK1:
İyi olmana çook sevindim Allah her daim etsin :KK19:
Koltukların için de bi güzel arkalarından ağlamışssın bide su dökeydin ausum :KK52:
Haklısın ama biz duygusal insanlarız doğru söylüyosun yaşanmışlıklar var :KK6:
Benim bu kadar baskıma yine iyi durup gece yapmışım aus kek kek diye diye rüyalarıma girdi inan :KK52::KK52::KK53::KK53:

Valla süper oldu :13:
İyiyim canımm sen nasılsın neler yaptın nasıl geçti günün :KK8:

iyiyim canım bende
vallaha hava bugünde çok güzeldi ve ben bu sefer bu havayı kaçırmadım attım kendimi sokağa gezdim öyle ohhh...:KK55:
sen neler yaptın canımmm:KK34:

iyiyim canım bende
vallaha hava bugünde çok güzeldi ve ben bu sefer bu havayı kaçırmadım attım kendimi sokağa gezdim öyle ohhh...:KK55:
sen neler yaptın canımmm:KK34:

Ters işliyoruz kıız bende bugün çıkmadım :KK52:
Evdeydim hevim öyle böyle derken aa bi baktım akşma olmuş bile ve dedim girem belkim tutururuz seninle ausla :KK16:
Ne kadar izlemiycem desemde muhteşem yüzyılı merak ediyorum ona bakıcam onun için her zamankinden erken geldim :KK55:
Çok iyi yapmışsın hevicim bu güzel havada en güzeli dışarı çıkmaktı zaten değerlendirmişssin :KK19:

Ters işliyoruz kıız bende bugün çıkmadım :KK52:
Evdeydim hevim öyle böyle derken aa bi baktım akşma olmuş bile ve dedim girem belkim tutururuz seninle ausla :KK16:
Ne kadar izlemiycem desemde muhteşem yüzyılı merak ediyorum ona bakıcam onun için her zamankinden erken geldim :KK55:
Çok iyi yapmışsın hevicim bu güzel havada en güzeli dışarı çıkmaktı zaten değerlendirmişssin :KK19:

evet canım güzel oldu..
tabi erken gelip dizi izlemek için hemen gideceksizn senii senii...:KK53:
ya dolmam bende fragmanlardan takip ediyorum diziyi..
mustafa öldü mü hürreme e bişey olmuş diye duydum ?????:26:
son durum ne ileğen ajans muhabiri dolma sendeyiz...:KK52::KK52:

evet canım güzel oldu..
tabi erken gelip dizi izlemek için hemen gideceksizn senii senii...:KK53:
ya dolmam bende fragmanlardan takip ediyorum diziyi..
mustafa öldü mü hürreme e bişey olmuş diye duydum ?????:26:
son durum ne ileğen ajans muhabiri dolma sendeyiz...:KK52::KK52:

İleğen ajans muhabiri hevi buralar sandığından da karışık halk birbirine girmiş durumda çok zor şartlar altında habarı sunuyoruz yayında gitti sanırım dengesizin teki ileğenini fırlattı kamaraya :KK52::KK52::KK52:
Hürremin entrikalrı üstüne sülüman mustafayı boğacak zincirleme olarakta beyazıt ölecek ondan hürreme bişey olmuştur :KK53:
Benim tahminim inanki fragmana bakamadım ama sanırım durum bundan ibaret :KK6:
Günün birinde süleyman mustafayı boğacaktı zaten gün bugün herhal :26:

Sadece gerçekler şekerim :KK34:

Biberon bak sana ne diyeceğim , bugün nihayet koltuklarım gitti , arkalarından gözlerim doldu :KK52: eşim dedi hatun manyak mısın sen ? Eeee ama dedim yaşanmışlıklar var o koltuklarda :KK31: Sence durumum vahim mi ?

Bak sana ne anlatacağım, annemin evinde kocaman bir kanepe vardı, hiçbir organik ya da duygusal bağım olmayan...Ama annem vermeye kalkınca dünyaları yıktım, vermeyelim diye. Eskimişti bayağı, ama hep evin bir parçasıydı. Hatta vermeyeceğim seni söz demiştim de sayemde 5 sene daha durdu evde.:KK1: Şimdi seni çok iyi anlıyorum desem, hatta ben daha deliymişim bak desem için rahatlar mı? :)))

Ben sana sürprüz yapacaktım biberonum ya naaptıın öyle 6 gün sonra doğum günüm demeler filan :KK52:

Canımsın sen benim, düşünmüş olman yeter bana.:KK16::KK16::KK16: Genelde unutulur benim yaşgünüm, hep buruk olurum aslında. Bir de son 3 senedir eşim toplantı için başka şehire gitti doğumgünümde, hep de o haftaya denk geldi. Ara ara hala takılıyorum, sen benden kaçıyorsun dur bakalım diye.:)))

X