Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bence azulun son konusu başından fiyasko. ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum diye konu açtı. sonraki konusu dün açılan konu. hemen başlamş bile.. onu da bağlamıştır gerçi bir şekilde babasının ve zengin kocişinin üst düzey tanıdıkları vardır.:KK9:

Tabii yazmış, meble direkt gidip görüşmüş.:KK1: Birisi ücretli öğretmenlik sadece Bornova'da açıldı yazınca artık kaçacak nokta kalmadı tabii. Ne kadar çok yalan o kadar çok viraj işte...:KK34:

Cevap? Yanlış bir şey mi yaptım, hemen düzelteyim hatamı...:KK16::KK16::KK16:
yooo selam dedim on a cevap gelmedi de :KK17::KK17::21::21:
bence azulun son konusu başından fiyasko. ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum diye konu açtı. sonraki konusu dün açılan konu. hemen başlamş bile.. onu da bağlamıştır gerçi bir şekilde babasının ve zengin kocişinin üst düzey tanıdıkları vardır.:KK9:

natlus benım favori üyem :KK52: erkek oldugunu sanmıyorum da olayları buraya yazarken abartarak kendı katarak anlattıgını düşünüyorum :KK1::KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
hatunun biri yazmıştı belli dönemlerde alınır ücretli öğretmenler diye....bu yorumun altına yazmış: evet ben yalancıyım

valla bak ısrar etseydi tanıdıklarımız var maaş da almıyorum hatta ben yardım ediyorum biliyorsunuz falan diye inanırdı herkes. çünkü ilk konular bariz yalanlarla dolu herkes üstüme hucum etti resmen. hele bir üye var sık sık karşılaşıyorum. bana demişti ki: ipek yorumların iyi de şimdi olmadı bak. kadın zenginse ne yapsın? anlatmasın mı? falan demişti. bir kaç daha karşılaştım o kişiyle de şimdi görmüyorum. belki o da kendisidir.

Tabii yazmış, meble direkt gidip görüşmüş.:KK1: Birisi ücretli öğretmenlik sadece Bornova'da açıldı yazınca artık kaçacak nokta kalmadı tabii. Ne kadar çok yalan o kadar çok viraj işte...:KK34:

bence ısrar etseydi yine alırdı raundu. ilk konuda var mıydın bilmiyorum da ellerimi yedim resmen herkes de bir güzel tebrik ediyordu. ücretli öğretmenlik kısmında acemi davranmış ama bir iki ünlü isim söyleseydi inanırlardı kesin.

Atlamayı hiç sevmem, çok özür dilerim.:KK16::KK16::KK16: Kocaman selam benden de...Ama hızınıza yetişilmiyor ki, ben de dalayım dedim konuya, hala da yetişemiyorum..:KK1: Ben yaşlıyım, insaf edin...:KK1:

yok yok mühim değil :KK54::KK54: çok hızlılar evettt :KK1::KK1:

dün dolma ya yaptığım baskıdan sanada yapayım kaç yaşındasınnn :KK8::KK8::KK8::KK8::KK52::KK52:

bence ısrar etseydi yine alırdı raundu. ilk konuda var mıydın bilmiyorum da ellerimi yedim resmen herkes de bir güzel tebrik ediyordu. ücretli öğretmenlik kısmında acemi davranmış ama bir iki ünlü isim söyleseydi inanırlardı kesin.

Haklısın, yazdıklarını da okudum senin, hatta olamaz mı canımlara maruz kalışını da okudum. Tuhaf geliyor bana, bdv'yi içerikten çok yorumlar için okuyorum ve okudukça sinir katsayım giderek yükseliyor. :))

Haklısın, yazdıklarını da okudum senin, hatta olamaz mı canımlara maruz kalışını da okudum. Tuhaf geliyor bana, bdv'yi içerikten çok yorumlar için okuyorum ve okudukça sinir katsayım giderek yükseliyor. :))

sende mi memursun biberon?

X