Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

:KK60::KK60::KK60:

Onları da yapar ablası :KK1: Daha henüz alınmamış kullanıcı adı bol .

Sarmaları ben kaçırmış mıyım hatırlamıyorum onu ?

Vardı, kayınvalidesi gelmiş yemeğe, o da yaprak sarması yapmış ama kv inanmamış, evdeki yardımcısını kutlamış çok güzel yaptın diye. O da bozulmuş bana neden inanmadı diye.:KK1:

Vardı, kayınvalidesi gelmiş yemeğe, o da yaprak sarması yapmış ama kv inanmamış, evdeki yardımcısını kutlamış çok güzel yaptın diye. O da bozulmuş bana neden inanmadı diye.:KK1:

Hey Allahım ya , ünlü düşünür ebisin:KK52: dediği gibi , millet aya çıktı bunlar ne diyor :KK1:

Sana özelden anlatayım bu düşünürü bir ara
:KK1:

ben dayanamam acıya :KK25::KK25:

çok fenaa :KK1::KK1:

yok be yakmıyor.. yaksa o da yapamaz zaten. gargaralar var hazır satılan onları deneyebilirsin. olmadı kremler var ben kzım için almıştım. bir de ben deneyeyim dedim de ağızda güzel his değil yani düşüncesi krem sürmek. benim kızımda da çok çıkıyor off ya bak yine canım sıkıldı. bulursan kesin çözüm bana da deyiver..

ama zaten konunun en başından çok asil ve zengin bir aileden geldiğini defalarca söylemişti. hatta neden eğitim okudun derseniz diye de belirteyim: merakım vardı oldum olası gibi bir şey söylemişti. aslında hiç ihtiyacı yokmuş çalışmaya babadan da zengin yani. ee yani doğal değil mi sarma bilmemesi:KK9:

Kafede başka kızın erkek arkadaşına baktığı gerekçesiyle kıskançlık yapıp üzerine su dökme hikayesi var bir de, hatta polise şikayet etmiş. Sonra kız beni aradı, ben de acıdım sizce affedeyim mi diye sormuş. Bir sürü insan yazmış, nihayet bir üye senin telefonunu nereden buldu da aradı seni diye sormuş. Asıl ilk fireleri o zaman vermiş, bir şekilde geçiştirmiş ama o konuda da kesin başka üyelik adı altında kendi kendine diyalogları var, bana öyle geldi...

bide ebis vardı dimi.natlus vardı o aklıma geldi şimdi

natlus kesin erkek.. yani hiç bir üyeden bu kadar şüphelenmemiştim. bunu dediğim zaman bana : inanıyorsam kamera aç göstereyim demişti.
ebis için zaten bir şey diyemiyorum. kendine ait bir dünyası var.

yok be yakmıyor.. yaksa o da yapamaz zaten. gargaralar var hazır satılan onları deneyebilirsin. olmadı kremler var ben kzım için almıştım. bir de ben deneyeyim dedim de ağızda güzel his değil yani düşüncesi krem sürmek. benim kızımda da çok çıkıyor off ya bak yine canım sıkıldı. bulursan kesin çözüm bana da deyiver..

sıkma canınıı :26:

benımde hemen oluyo yaa az biraz dilim yansa sanki haşlanmış gibi kabarcıklar oluyo çok kötü oluyo :KK25::KK25:

tamam denerim onu bir , krem miiii olabilir yaa çok kötü acıyo :KK30::KK30:

Camları sil diye sararım ben hediye kolay :KK1:

:KK60::KK60::KK60:

Onları da yapar ablası :KK1: Daha henüz alınmamış kullanıcı adı bol .

Sarmaları ben kaçırmış mıyım hatırlamıyorum onu ?

Ama kocacıkta cam siliyordu, senin camı sildirip aynı anda balkonu da yıkatman lazım :KK31:

Kafede başka kızın erkek arkadaşına baktığı gerekçesiyle kıskançlık yapıp üzerine su dökme hikayesi var bir de, hatta polise şikayet etmiş. Sonra kız beni aradı, ben de acıdım sizce affedeyim mi diye sormuş. Bir sürü insan yazmış, nihayet bir üye senin telefonunu nereden buldu da aradı seni diye sormuş. Asıl ilk fireleri o zaman vermiş, bir şekilde geçiştirmiş ama o konuda da kesin başka üyelik adı altında kendi kendine diyalogları var, bana öyle geldi...

aaaa ben bunların hiç birini görmedim.kaçırmışım

bence azulun son konusu başından fiyasko. ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum diye konu açtı. sonraki konusu dün açılan konu. hemen başlamş bile.. onu da bağlamıştır gerçi bir şekilde babasının ve zengin kocişinin üst düzey tanıdıkları vardır.:KK9:

Ajan gözlüklerimle müsait bir vakit inceleyeyim :82:

Ama kocacıkta cam siliyordu, senin camı sildirip aynı anda balkonu da yıkatman lazım :KK31:

Vazgeçtim end , bana amuda kalkıp dolma sarsın yeter :KK31: Bir kadın başka ne ister :KK1:

bence azulun son konusu başından fiyasko. ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum diye konu açtı. sonraki konusu dün açılan konu. hemen başlamş bile.. onu da bağlamıştır gerçi bir şekilde babasının ve zengin kocişinin üst düzey tanıdıkları vardır.:KK9:

hatunun biri yazmıştı belli dönemlerde alınır ücretli öğretmenler diye....bu yorumun altına yazmış: evet ben yalancıyım

X