o zaman karbonatlı suyla yap. benim kızım bile dayanıyor ona
ben dayanamam acıya
çok fenaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman karbonatlı suyla yap. benim kızım bile dayanıyor ona
Onları da yapar ablası Daha henüz alınmamış kullanıcı adı bol .
Sarmaları ben kaçırmış mıyım hatırlamıyorum onu ?
Vardı, kayınvalidesi gelmiş yemeğe, o da yaprak sarması yapmış ama kv inanmamış, evdeki yardımcısını kutlamış çok güzel yaptın diye. O da bozulmuş bana neden inanmadı diye.
Vardı, kayınvalidesi gelmiş yemeğe, o da yaprak sarması yapmış ama kv inanmamış, evdeki yardımcısını kutlamış çok güzel yaptın diye. O da bozulmuş bana neden inanmadı diye.
ben dayanamam acıya
çok fenaa
Hey Allahım ya , ünlü düşünür ebisin dediği gibi , millet aya çıktı bunlar ne diyor
Sana özelden anlatayım bu düşünürü bir ara
bide ebis vardı dimi.natlus vardı o aklıma geldi şimdi
yok be yakmıyor.. yaksa o da yapamaz zaten. gargaralar var hazır satılan onları deneyebilirsin. olmadı kremler var ben kzım için almıştım. bir de ben deneyeyim dedim de ağızda güzel his değil yani düşüncesi krem sürmek. benim kızımda da çok çıkıyor off ya bak yine canım sıkıldı. bulursan kesin çözüm bana da deyiver..
Camları sil diye sararım ben hediye kolay
Onları da yapar ablası Daha henüz alınmamış kullanıcı adı bol .
Sarmaları ben kaçırmış mıyım hatırlamıyorum onu ?
Kafede başka kızın erkek arkadaşına baktığı gerekçesiyle kıskançlık yapıp üzerine su dökme hikayesi var bir de, hatta polise şikayet etmiş. Sonra kız beni aradı, ben de acıdım sizce affedeyim mi diye sormuş. Bir sürü insan yazmış, nihayet bir üye senin telefonunu nereden buldu da aradı seni diye sormuş. Asıl ilk fireleri o zaman vermiş, bir şekilde geçiştirmiş ama o konuda da kesin başka üyelik adı altında kendi kendine diyalogları var, bana öyle geldi...
bize niye cevap yok ama
Hey Allahım ya , ünlü düşünür ebisin dediği gibi , millet aya çıktı bunlar ne diyor
Sana özelden anlatayım bu düşünürü bir ara
Kafede başka kızın erkek arkadaşına baktığı gerekçesiyle kıskançlık yapıp üzerine su dökme hikayesi var bir de, hatta polise şikayet etmiş. Sonra kız beni aradı, ben de acıdım sizce affedeyim mi diye sormuş. Bir sürü insan yazmış, nihayet bir üye senin telefonunu nereden buldu da aradı seni diye sormuş. Asıl ilk fireleri o zaman vermiş, bir şekilde geçiştirmiş ama o konuda da kesin başka üyelik adı altında kendi kendine diyalogları var, bana öyle geldi...
Ama kocacıkta cam siliyordu, senin camı sildirip aynı anda balkonu da yıkatman lazım
bence azulun son konusu başından fiyasko. ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum diye konu açtı. sonraki konusu dün açılan konu. hemen başlamş bile.. onu da bağlamıştır gerçi bir şekilde babasının ve zengin kocişinin üst düzey tanıdıkları vardır.
Merakla bekliyorum.:))