Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bize görev verildiğinde tam yaparız şekerim. Görev namustur:KK51:
Kız bizim kızla müstakbel damat arasında bir bağmı vardır ne bizimkide aynı saatte kalktı. Bi baktır 2 kilo bez var altında bir doldurmuş sorma. Ee uzun zamandır 8.30 da kalkıyordu erken kalkınca dayanamadı 10 da yattı kuzucuk. Bende boş oturmayayım dedim. Temizlik yaptım şöyle bir sonra bir baktım topik ... içinde:KK53: Hertaraf çekirdek bari yere dökmeyin çitlerken:KK23: Temizleyeyim dedim.:KK6:
Valla sendromuma en güzel çözüm 7 de kalkmakmış herhalde kuzu bu gün mükemmel hissediyorum :nazar:
Birde müzik dinlemiyordum gündüzleri uzun zamandır. Açılışımı yatcaz kalkçaz la yaptım sonra bir ankaralı tutturdum ohhhh:KK8:
Sen ne izledin dün bakem. Bide internetim gitti dün ya para bitmiş. Sabah yatırdık.

Öyle ... koyma doldur doldur boşlukları çekinme :KK52:

Ne var yahu , insan topiğinde de salamayacaksa :KK8::KK8:

Artık bir bağ var aralarında da , bakalım koyacağız adını :KK48::KK73:

Dün öğeln tivibu geldi , sinema kanallarını incelerken bir konuşabilse diye bir filme takıldık.

ne oluyor orda bakem:KK51:
Kıskancımdır ben:KK23:

Öpüşgen bir günümüzdeyiz :KK19:

:KK19:öp bakiim :KK54:

Naparmış Aus'um

İyidir megim , yağmurlu bir Kocaeli sabahından sizlere sesleniyorummm

Üstteki öpücükler sizlereydi :nazar:

Hepsi banaydı bir kere :63:

Öyle ... koyma doldur doldur boşlukları çekinme :KK52:

Ne var yahu , insan topiğinde de salamayacaksa :KK8::KK8:

Artık bir bağ var aralarında da , bakalım koyacağız adını :KK48::KK73:

Dün öğeln tivibu geldi , sinema kanallarını incelerken bir konuşabilse diye bir filme takıldık.

Öpüşgen bir günümüzdeyiz :KK19:

İyidir megim , yağmurlu bir Kocaeli sabahından sizlere sesleniyorummm

Hepsi banaydı bir kere :63:

Öpüşgen günü :KK60::KK60:
Sadece sana değilmiş sekerim ohhh canıma deysin:63:

Beni de öpün beni de :21::21::21:

bunlarda benden hepinize :KK54::KK54::KK54:

:KK54::KK54::KK54:

Bunlar sana şekerim , 3 tane ancak kesti beni.

:KK54:Bunu da tüylüye yolla :KK34:

Hamam sefası yaptınız mı ?

Ausencia
_AlkadRaZKaçkıNı_

Şimdiki Aktivite: Gülümsemeleri Görüntülüyor

:KK60::KK60: bu olaya bayılıyorum yav

Len her aktivitemi yazıyor mu ? Az sonra hacet gidermeye girecektim :KK52::KK52::KK52:

Bak nasıl da enerjiksin bugün , kendi ellerimle bir canavar oluşturdum :KK52::KK52::KK52:

SENDROMUN YOK MUYDU SENİN :KK37:

Sendrom mu oda ne?:KK24:
Ay çok dile getirmeyelim musallat olmasın yine:KK30:
Bu sabah benim cadı duvarın bir kısmının kağıdını boydan boya yırttı belki ondan kopmuş olabilirim:111:

Ayy yarıldım şu anda :KK60:
Şimdi çektim şu iki yoruma bakın

. $yangın var..jpg

İzmir'de de kapalı hava..
Ama ben bayılırım kapalı havalara..
Sıcak sevmiyorum,hep serin hatta soğuk olsun.. Kapalı olsun hava :21:

Bende öyle severim canıım aslında , puslu havalarda daha bir çoşuyor içim .Sıcakta sevmem zaten ammmaaaa;

3,5 yaşındaki canavarım için güneşli günlerde park , sahil tam bir cankurtaran oluyor.

Yoksa benimde güneşle aram yok.

Ayy yarıldım şu anda :KK60:
Şimdi çektim şu iki yoruma bakın

.Eki Görüntüle 687731

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Bende çok okurum yorumları , çok komik şeyler yazılıyor.

Günaydın herkeseeee

Yok ben uslanmayacağım, tam sırtım geçti derken şişme yatağı yerine kaldırayım dedim. Malum misafirler gitti ama ben hala eve el atmadım.:)) Ama sırtımı yine incittim, kardeşim o ne ağır şey öyle, bir de çantasına sığdırmaya daha doğrusu tıkıştırmaya uğraştım, umarım patlatmamışımdır. Patlattıysam da canım sağolsun değil mi?:))

Ben de dün akşam çalıştım çalıştım, saate bir baktım 3 olmuş. Nicedir aöf topiğine de bakmıyorum, çalıştığım üniteleri sayıp ekleyeyim bari. Bunun dışında evdeki canavar bugün de formunda, ne iş yaptırıyor ne de ders çalıştırıyor. Bakalım gün nasıl geçecek...Burada da hava bir açıyor bir kapıyor ama ben iş yaptığım için sürekli sıcak basıyor, bütün camlar açık, çocuğu üşüteceğim sanırım...

Günaydın herkeseeee

Yok ben uslanmayacağım, tam sırtım geçti derken şişme yatağı yerine kaldırayım dedim. Malum misafirler gitti ama ben hala eve el atmadım.:)) Ama sırtımı yine incittim, kardeşim o ne ağır şey öyle, bir de çantasına sığdırmaya daha doğrusu tıkıştırmaya uğraştım, umarım patlatmamışımdır. Patlattıysam da canım sağolsun değil mi?:))

Ben de dün akşam çalıştım çalıştım, saate bir baktım 3 olmuş. Nicedir aöf topiğine de bakmıyorum, çalıştığım üniteleri sayıp ekleyeyim bari. Bunun dışında evdeki canavar bugün de formunda, ne iş yaptırıyor ne de ders çalıştırıyor. Bakalım gün nasıl geçecek...Burada da hava bir açıyor bir kapıyor ama ben iş yaptığım için sürekli sıcak basıyor, bütün camlar açık, çocuğu üşüteceğim sanırım...

Tünaydınnnnnnnn canım .

Senin canın sağolsun arkadaşım .Evide salla gitsin , yavaş yavaş yaparsın .

Yağmur var burada, eve tıkıldık kaldık . Gelsene kahveye:KK68:

Tünaydınnnnnnnn canım .

Senin canın sağolsun arkadaşım .Evide salla gitsin , yavaş yavaş yaparsın .

Yağmur var burada, eve tıkıldık kaldık . Gelsene kahveye:KK68:

Şimdi toparlandım biraz, kahveyi hakettim. :)) Çamaşırım kaldı, 3 kazan daha var, ondan sonra da yemek faslı başlıyor. Acaba bugün yemek olayını anneme mi paslasam diye düşünmüyor değilim. :)) Biz karşılıklı oturuyoruz annemle, o yüzden arada canavarı da oraya satıyorum. :)) Şimdi birazdan uyursa ben de biraz daha çalışırım, akşam da yine 3'ü bulurum herhalde, az zaman kaldı. Sen başladın mı ausum çalışmaya?

Burada da hava şimdi komple kapadı, ha yağdı ha yağacak...

günaydın canlarım..gece çok geç yatınca yine öğlene kadar uyumuşum...çok başım ağrıyor uyumaktan heralde...:KK14:
benimde 3 dersim kalmıştı ya, birine başladım dün..kaldı 2,5 :)
bilgisayarı sallıyorum da arapça anamaı ağlatacak gibi...
bu arada biberoncum sana edebiyatla ilgili danışacağım şeyler var :26::26:
türk islam edebiyatı dersi var bende, ama ne ders yaa...hiç bişey anlamadım... bazı uçurum gibi önemli sorular var bi kaç tane, sana danışmak istedim :26:

Şimdi toparlandım biraz, kahveyi hakettim. :)) Çamaşırım kaldı, 3 kazan daha var, ondan sonra da yemek faslı başlıyor. Acaba bugün yemek olayını anneme mi paslasam diye düşünmüyor değilim. :)) Biz karşılıklı oturuyoruz annemle, o yüzden arada canavarı da oraya satıyorum. :)) Şimdi birazdan uyursa ben de biraz daha çalışırım, akşam da yine 3'ü bulurum herhalde, az zaman kaldı. Sen başladın mı ausum çalışmaya?

Burada da hava şimdi komple kapadı, ha yağdı ha yağacak...

Yok canım başlamadım , bir kere niyetlendim 1 üniteyi 1 haftada bitirebildim :KK52:

günaydın canlarım..gece çok geç yatınca yine öğlene kadar uyumuşum...çok başım ağrıyor uyumaktan heralde...:KK14:
türk islam edebiyatı dersi var bende, ama ne ders yaa...hiç bişey anlamadım... bazı uçurum gibi önemli sorular var bi kaç tane, sana danışmak istedim :26:

Bana da danış bana da:KK33:

Sor gazelim, umarım sana yardımcı olabilecek bilgiler bende vardır. Bende de eski türk edebiyatı dersi var, muhtemelen paraleldir onlar. Şimdi ben senin dersinin e kitabına bakarım, sen de sorularını hazırla canımın içi...

Sor gazelim, umarım sana yardımcı olabilecek bilgiler bende vardır. Bende de eski türk edebiyatı dersi var, muhtemelen paraleldir onlar. Şimdi ben senin dersinin e kitabına bakarım, sen de sorularını hazırla canımın içi...

TÜRK İSLAM EDEBİYATINDA KARŞILAŞILAN BAŞLICA EDEBİ SANATLAR
inşa
seci
ıtnab
iktibas
istişhad
istiare
irsal-i mesel
tazmin
tecahüli arifane
teşhis ve intak
hüsni talil
tenasüp
leff-ü neşr
telmih
ebced
tarih düşürme
:KK43: işte bunlar biberoncum..kitabımda bunları uzun uzun anlatmış..bazılarını liseden hatırlıyorum ama sana danışacağım şey şu..
yani bu terimlerin hepsini sınavda tek tek alıma gelecek şekilde nasıl ezberleyebilirim..
yani kısa bi cümle ile hepsinin açıklamasını zihnime nasıl kazıyabilirim..
atıyorum TAZMİN kelimesini görünce hemen aklımda uyanacak bi cümle yazmak istiyorum zihnime..
eğer bilgin varsa bu konuda yardımcı olurmusun canım yaa sana zahmet olacak ama bu ders ilahiyata yeni eklendiği için oldukça zorlanıyoruz arkadaşlarla...daha bi kaç sorum var ama bu en önemlisi çünkü çok soru çıkıyor bunlardan..

TÜRK İSLAM EDEBİYATINDA KARŞILAŞILAN BAŞLICA EDEBİ SANATLAR
inşa
seci
ıtnab
iktibas
istişhad
istiare
irsal-i mesel
tazmin
tecahüli arifane
teşhis ve intak
hüsni talil
tenasüp
leff-ü neşr
telmih
ebced
tarih düşürme
:KK43: işte bunlar biberoncum..kitabımda bunları uzun uzun anlatmış..bazılarını liseden hatırlıyorum ama sana danışacağım şey şu..
yani bu terimlerin hepsini sınavda tek tek alıma gelecek şekilde nasıl ezberleyebilirim..
yani kısa bi cümle ile hepsinin açıklamasını zihnime nasıl kazıyabilirim..
atıyorum TAZMİN kelimesini görünce hemen aklımda uyanacak bi cümle yazmak istiyorum zihnime..
eğer bilgin varsa bu konuda yardımcı olurmusun canım yaa sana zahmet olacak ama bu ders ilahiyata yeni eklendiği için oldukça zorlanıyoruz arkadaşlarla...daha bi kaç sorum var ama bu en önemlisi çünkü çok soru çıkıyor bunlardan..

Gazelim inanır mısın, bu saydıkların benim bu dönemki eski türk edebiyatı dersimin tamamı; söz sanatları. Yani ben de aynı şeylere çalışacağım. Şimdi bu akşam temel bilgi teknolojileri bitiyor, yarın da buna başlayacaktım, tam da isabet olmuş. Ben yarın onların özetini çıkarırım, sana da nasıl kolay aklında kalacak şekilde onları ezberletebilirim onun da yolunu bulacağım. Yarın akşam hepsiyle ilgili bilgi vermiş olurum canımın içi...

Auscuğum beni sordun bugün eski dostlar topiğinde geldim canımmm valla ne vefalı çıktın sen canımm kategoridaşım benim. Ceza alınca yarışmaya da katılamadım doğal olarak ama izledim baktımm oyumu da kullanıcamm.. Öpüyorumm.. :KK16:

X