- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Gazelim ne demek, ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, gerçekten bunu laf olsun diye söylemiyorum...Ben de her zaman yanındayım; dediğin gibi beraber güldük, gerekirse beraber de ağlarız. Dertleşmek istediğin her an, paylaşmak istediğin her an biz buradayız. Bütün dualarım seninle canım benim...
Beni de seeeeeeeev
can dostum benim varlığını bilmek bile ferahlamaya yeter inan....
sadece bugün değil her zaman benim için neşe kaynağı olmuş ve hüznümü kederimi burdaki esprilerinle şakalarınla bana unutturmuş birisin biliyormusun...
çoğu zaman sırf kalbimi burda ferahlattığımı bilirim...
allahın izni ile dualarınızla aşacağıma inanmak istiyorum...sabır diliyorum...derman diliyorum rabbimden...can acısıyla açılan elleri geri çevirmek onun hikmetine yakışmaz, biliyorum ki sabır etme erdemine erişebilirsem o bana refahı verecek....
çok haklısın hepimiz zaman zaman kan kusup şerbet içtik diyoruz...şakaya vurup geçiyoruz...peki geçiyormuyuz gerçekten?
aslında geçmiyoruz sadece üstünü örtüyoruz ateşin...ama o ateş köz olup ince ince yakmaya devam ediyor....
allah seninde hepimizin de sıkıntılarına derman sabır sebat nasip etsin inşallah...
kk da sıkıntıları değil de hep sevinçlerimizi paylaşmayı nasip etsin rabbim...
allah razı olsun canım helal et hakkını...
Oyyy canımın içi helal olsun canım benim .
Hadi hadi yeter , ağlama duvarına çevirdik topiği , bir de sevgi pıtırcığı gibi olduk
Ben hele bir geleyim İnegöle , ne dert kalır ne tasa sende :111::111:
Haaa , böyle dertli numarası yapıpta biran önce gelmeme sebeb olmak istiyorsan ,
az güneş açsın alırım soluğu tepende.
Hadi bakalım , silkelen azıcık. Kim sıkıyorsa da canını salla gitsin
Canımsın
Her zaman buralardayım , uzaktır , yabancı kadının biridir diye düşünme .Tam destek hep destek unutma
Selamlaar adacım
Neler yapıyorsunuz ?
İyim auscuğum eşim izindeydi gezdik tozduk o işe ben derse başladım... Bende mayısın ilk haftasını bekliyorum eşimin tayini çıkacak buradan kurtulacağım ama inşallah iyi bir yer olur benimde tek sıkıntım o şuan...
Canım tercihlerinizi yaptınız mı , kısmetse nereleri istediniz ?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah