Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Gazelim ne demek, ben seni o kadar iyi anlıyorum ki, gerçekten bunu laf olsun diye söylemiyorum...Ben de her zaman yanındayım; dediğin gibi beraber güldük, gerekirse beraber de ağlarız. Dertleşmek istediğin her an, paylaşmak istediğin her an biz buradayız. Bütün dualarım seninle canım benim...

Beni de seeeeeeeev :KK30::KK30::KK30:

can dostum benim :KK14::KK14: varlığını bilmek bile ferahlamaya yeter inan....
sadece bugün değil her zaman benim için neşe kaynağı olmuş ve hüznümü kederimi burdaki esprilerinle şakalarınla bana unutturmuş birisin biliyormusun...
çoğu zaman sırf kalbimi burda ferahlattığımı bilirim...
allahın izni ile dualarınızla aşacağıma inanmak istiyorum...sabır diliyorum...derman diliyorum rabbimden...can acısıyla açılan elleri geri çevirmek onun hikmetine yakışmaz, biliyorum ki sabır etme erdemine erişebilirsem o bana refahı verecek....
çok haklısın hepimiz zaman zaman kan kusup şerbet içtik diyoruz...şakaya vurup geçiyoruz...peki geçiyormuyuz gerçekten?
aslında geçmiyoruz sadece üstünü örtüyoruz ateşin...ama o ateş köz olup ince ince yakmaya devam ediyor....
allah seninde hepimizin de sıkıntılarına derman sabır sebat nasip etsin inşallah...
kk da sıkıntıları değil de hep sevinçlerimizi paylaşmayı nasip etsin rabbim...:KK14::KK14:
allah razı olsun canım helal et hakkını...

Oyyy canımın içi helal olsun canım benim .
Hadi hadi yeter , ağlama duvarına çevirdik topiği , bir de sevgi pıtırcığı gibi olduk :KK35::KK35::KK35:

Ben hele bir geleyim İnegöle , ne dert kalır ne tasa sende :111::111:

Haaa , böyle dertli numarası yapıpta biran önce gelmeme sebeb olmak istiyorsan , :KK55::KK55::KK55::KK55:

az güneş açsın alırım soluğu tepende.

Hadi bakalım , silkelen azıcık. Kim sıkıyorsa da canını salla gitsin :KK34:

Canımsın :KK16:

Her zaman buralardayım , uzaktır , yabancı kadının biridir diye düşünme .Tam destek hep destek unutma :KK19:

Selamlaar adacım :KK16:

Neler yapıyorsunuz ?

İyim auscuğum eşim izindeydi gezdik tozduk o işe ben derse başladım... Bende mayısın ilk haftasını bekliyorum eşimin tayini çıkacak buradan kurtulacağım ama inşallah iyi bir yer olur benimde tek sıkıntım o şuan...

Canım tercihlerinizi yaptınız mı , kısmetse nereleri istediniz ?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:KK16:

Hadi hadi yeter , ağlama duvarına çevirdik topiği , bir de sevgi pıtırcığı gibi olduk :KK35::KK35::KK35:

Haaa , böyle dertli numarası yapıpta biran önce gelmeme sebeb olmak istiyorsan , :KK55::KK55::KK55::KK55:

Canım tercihlerinizi yaptınız mı , kısmetse nereleri istediniz ?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:KK16:

Yaptık canım tercihleri. İstanbul,ankara,kocaeli,eskişehir,bursa,bolu falan yazdık ama tek ankarâ'yı istemiyorum. Benim için de dua edin ki ankara çıkmasın :KK52: Tercihlerimiz de Bursa'da var bakarsınız orası çıkar topluca görüşürüz artık :KK52:

Yaptık canım tercihleri. İstanbul,ankara,kocaeli,eskişehir,bursa,bolu falan yazdık ama tek ankarâ'yı istemiyorum. Benim için de dua edin ki ankara çıkmasın :KK52: Tercihlerimiz de Bursa'da var bakarsınız orası çıkar topluca görüşürüz artık :KK52:

Kocaeli olursa ben buradayım , Bursa olursa gazel yakın , İstanbul da biberon .

Tamam canım bundan sonra dualarımdasın , inşallah hayırlı bir yer çıkar

Kocaeli olursa ben buradayım , Bursa olursa gazel yakın , İstanbul da biberon .

Tamam canım bundan sonra dualarımdasın , inşallah hayırlı bir yer çıkar

Benim isteğim ist.dan yana hem ailem de orda hem de tekrar çalışmaya başlarım sıkıldım evde otur otur :KK52: Sen Kocaeli'de mi oturuyordun artık birinizden birinize komşu olurum doğunun ücra köşesinden kurtulucam...

Benim isteğim ist.dan yana hem ailem de orda hem de tekrar çalışmaya başlarım sıkıldım evde otur otur :KK52: Sen Kocaeli'de mi oturuyordun artık birinizden birinize komşu olurum doğunun ücra köşesinden kurtulucam...

Canımcım gel gel, hem buluşup görüşüp birilerini çatlatırız belki. :)))

Evet canım Kocaelindeyim ben ama bir ayağım İstanbulda , oralıyım çünkü :KK34:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sen istersin de ben sevmem miii :)))

:KK19::KK19::KK19::KK19:

Canımcım gel gel, hem buluşup görüşüp birilerini çatlatırız belki. :)))

:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Selam uykucu kuzular.
Siz uyurken geldim topiği havalandırdım. Süpürdüm sildim her tarafı batırmışsınız güzel bir temizledim kokukar sıktım.
Hani söyleyeyimde geldiğinizde bir hoşluk görürseniz sebebi benim:KK53:

Selam uykucu kuzular.
Siz uyurken geldim topiği havalandırdım. Süpürdüm sildim her tarafı batırmışsınız güzel bir temizledim kokukar sıktım.
Hani söyleyeyimde geldiğinizde bir hoşluk görürseniz sebebi benim:KK53:

Kız ben sana dün , hadi kalk sil süpür dedim de bu kadar da abart demedim :KK52::KK52::KK52:

Ellerine sağlık , yeni güne misleeer gibi gibi olmuş her yer :KK8:

Ben 06:50 de uyandım , neee uykusucu bee , yusuf yanıma geldi , anne günaydın diye , gözümün yarısı açık saate baktım ve tam olarak 06:51 i gösteriyordu:KK52::KK52::KK52:

Aus ise , gece film izlemeye dalınca 3:30 ta uyumuştu :KK52::KK52::KK52:

Kız ben sana dün , hadi kalk sil süpür dedim de bu kadar da abart demedim :KK52::KK52::KK52:

Ellerine sağlık , yeni güne misleeer gibi gibi olmuş her yer :KK8:

Ben 06:50 de uyandım , neee uykusucu bee , yusuf yanıma geldi , anne günaydın diye , gözümün yarısı açık saate baktım ve tam olarak 06:51 i gösteriyordu:KK52::KK52::KK52:

Aus ise , gece film izlemeye dalınca 3:30 ta uyumuştu :KK52::KK52::KK52:

Bize görev verildiğinde tam yaparız şekerim. Görev namustur:KK51:
Kız bizim kızla müstakbel damat arasında bir bağmı vardır ne bizimkide aynı saatte kalktı. Bi baktır 2 kilo bez var altında bir doldurmuş sorma. Ee uzun zamandır 8.30 da kalkıyordu erken kalkınca dayanamadı 10 da yattı kuzucuk. Bende boş oturmayayım dedim. Temizlik yaptım şöyle bir sonra bir baktım topik ... içinde:KK53: Hertaraf çekirdek bari yere dökmeyin çitlerken:KK23: Temizleyeyim dedim.:KK6:
Valla sendromuma en güzel çözüm 7 de kalkmakmış herhalde kuzu bu gün mükemmel hissediyorum :nazar:
Birde müzik dinlemiyordum gündüzleri uzun zamandır. Açılışımı yatcaz kalkçaz la yaptım sonra bir ankaralı tutturdum ohhhh:KK8:
Sen ne izledin dün bakem. Bide internetim gitti dün ya para bitmiş. Sabah yatırdık.

[video=youtube;hYaRoS71Mf8]http://www.youtube.com/watch?v=hYaRoS71Mf8&list=RD11zFD8ZF8svzw[/video]
Burayada ekliyim barim:KK24:

Ausencia
_AlkadRaZKaçkıNı_

Şimdiki Aktivite: Gülümsemeleri Görüntülüyor

:KK60::KK60: bu olaya bayılıyorum yav

X