Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efenim gece kuşum
Özledin mi beni![]()
Oyyyyyyyyy ebusshhh sabahtan beri dışarıdayız , bugün bir de diyette ödül günümüzdü .
Bir yedim ki , şimdi burada da yazamayacağım takıma yazdım ama dünyaları yedim yaniii...Uyuyamıyorum midemin şişinden
Birde şu sahte konular açan zavallıya takıldım .
Gün geçmiyorki olaysız olsun şu kk.
Ne olmuş yaa anlat bakem
Datlucadı ui mi olmuş?
Evet ama onun olayla ilgisi yok , konuda bir anda UI olunca merak saldı herkesi .
Diğer konuda oku işte online da hep o başlık var , daha öncede konu açmıştım diye başlıyor , adamın birini ifşa etmiş ama kendisi 4 üyelikle sürekli farklı koular açmış bir hasta .
yuhh! 4 üyelik işi gücü yok milletin yav![]()
Bilmem sebeb ne ?
Diğer konularını okudum , şizofren olduğunu haylle gerçeği ayırt edemediğini yazmış , gayet güzel cümlelerle .
Türlü türlü dert , bir o kadar da inasn var ebushum , kim bilir belki bende erkeğim![]()
Valla en son gördüğümde gayet güzel alımlı bir kadındın. Rüzgara mı özendin yoksa![]()
Yahu çocuk uyuyor güldürme gece gece
Merci bu arada canım![]()
Sağın solun belli olmaz senin, herşey beklenir![]()
Ne yapayım 3 gün üst üste o kaplan adam kadını ,izletince bana , kimlik karmaşası yaşamaya başladım
Hadi ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıyorum ben , senin gibi öğlene kadar uyumuyorum![]()
Bende tam tersi etki yaratıyor onu izledikçe aynada kendime daha bir hoş bakıyorum, şükrediyorum halime.
Tamam şekerim, iyi geceler hadi öptüm seni
Ben yarın uyku biletimi aldım rahatım![]()
mutlu hafta sonları![]()
![]()
![]()
Geyikdaşım,topikdaşım merhabaSelam verip kaçayım dedim.Senin topiğin benim topiğim.Benimkisi de senin topiğin.İmza:TÜYLÜ
Çok az geliyorsun ama sen
Senin benim mi var değil mi canım
Her zaman beklerim , kafası şişen gelsin buraya![]()
Geçmiş olsun aus abla noldu bileğine![]()