Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Efenim gece kuşum
Özledin mi beni:KK53:

Oyyyyyyyyy ebusshhh sabahtan beri dışarıdayız , bugün bir de diyette ödül günümüzdü .

Bir yedim ki , şimdi burada da yazamayacağım takıma yazdım ama dünyaları yedim yaniii...Uyuyamıyorum midemin şişinden :KK52:

Birde şu sahte konular açan zavallıya takıldım .

Oyyyyyyyyy ebusshhh sabahtan beri dışarıdayız , bugün bir de diyette ödül günümüzdü .

Bir yedim ki , şimdi burada da yazamayacağım takıma yazdım ama dünyaları yedim yaniii...Uyuyamıyorum midemin şişinden :KK52:

Birde şu sahte konular açan zavallıya takıldım .

Gün geçmiyorki olaysız olsun şu kk.:KK52:
Ne olmuş yaa anlat bakem
Datlucadı ui mi olmuş?

Gün geçmiyorki olaysız olsun şu kk.:KK52:
Ne olmuş yaa anlat bakem
Datlucadı ui mi olmuş?

Evet ama onun olayla ilgisi yok , konuda bir anda UI olunca merak saldı herkesi .

Diğer konuda oku işte online da hep o başlık var , daha öncede konu açmıştım diye başlıyor , adamın birini ifşa etmiş ama kendisi 4 üyelikle sürekli farklı koular açmış bir hasta .

Evet ama onun olayla ilgisi yok , konuda bir anda UI olunca merak saldı herkesi .

Diğer konuda oku işte online da hep o başlık var , daha öncede konu açmıştım diye başlıyor , adamın birini ifşa etmiş ama kendisi 4 üyelikle sürekli farklı koular açmış bir hasta .

yuhh! 4 üyelik işi gücü yok milletin yav:KK53::KK53:

yuhh! 4 üyelik işi gücü yok milletin yav:KK53::KK53:

Bilmem sebeb ne ?

Diğer konularını okudum , şizofren olduğunu haylle gerçeği ayırt edemediğini yazmış , gayet güzel cümlelerle .

Türlü türlü dert , bir o kadar da inasn var ebushum , kim bilir belki bende erkeğim :KK52::KK52::KK52:

Bilmem sebeb ne ?

Diğer konularını okudum , şizofren olduğunu haylle gerçeği ayırt edemediğini yazmış , gayet güzel cümlelerle .

Türlü türlü dert , bir o kadar da inasn var ebushum , kim bilir belki bende erkeğim :KK52::KK52::KK52:

Valla en son gördüğümde gayet güzel alımlı bir kadındın. Rüzgara mı özendin yoksa:KK52::KK52:

Sağın solun belli olmaz senin, herşey beklenir:KK53:

Ne yapayım 3 gün üst üste o kaplan adam kadını ,izletince bana , kimlik karmaşası yaşamaya başladım :KK51:

Hadi ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıyorum ben , senin gibi öğlene kadar uyumuyorum :KK37:

Ne yapayım 3 gün üst üste o kaplan adam kadını ,izletince bana , kimlik karmaşası yaşamaya başladım :KK51:

Hadi ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıyorum ben , senin gibi öğlene kadar uyumuyorum :KK37:

Bende tam tersi etki yaratıyor onu izledikçe aynada kendime daha bir hoş bakıyorum, şükrediyorum halime.
Tamam şekerim, iyi geceler hadi öptüm seni:KK54:
Ben yarın uyku biletimi aldım rahatım:KK51:

Bende tam tersi etki yaratıyor onu izledikçe aynada kendime daha bir hoş bakıyorum, şükrediyorum halime.
Tamam şekerim, iyi geceler hadi öptüm seni:KK54:
Ben yarın uyku biletimi aldım rahatım:KK51:

Kesin enişteye verdin görevi sabah :KK76:

Ohhh sabahlar olmasın sana bu gece , artık kaçta kalkarsın Allah bilir.

Hadi gittim bennn :KK55:

Günaydınlaaaaaaaaaaar :KK3:

Güzel pazarlar :KK16:

Yine yağmur var , benim işlerim yoğun bugün . :KK14:

Geyikdaşım,topikdaşım merhaba:KK3: Selam verip kaçayım dedim.Senin topiğin benim topiğim.Benimkisi de senin topiğin.İmza:TÜYLÜ

Geçmiş olsun aus abla noldu bileğine:KK5:

Geçen hafta diyette kaçamak yaptım bu da ekstra spor cezası demek oluyor , biraz aşırı kaçmış spor . Bileğim şişti , gecede ağrıdan uyuyamadım omuza vurdu ağrı , doğru acile .

Takıma girer ayak azıcık gözünü korkutmak gibi oldu ama durum bu :KK1:

X