Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bu maçları alıcaz başka yolu yoookk! $fenerbah%u0025C3%A7e_duvar_ka%C4%9F%C4%B1tlar%C4%B1+(13).jpg :KK52::KK52::KK52::KK52:

Bu maçları alıcaz başka yolu yoookk!Eki Görüntüle 685664 :KK52::KK52::KK52::KK52:

Alacağız da ebushum , 3 kulvarda koşarken takımda rotasyon yapmak lazım .

Pestile döndüler.

Off yaaa , geçen sene bayrak diktirdik özel , kursağımızda kaldı , bu sene çığlık çığlığa İstanbula gaza basmak istiyorum şampiyonluk için.

Alacağız da ebushum , 3 kulvarda koşarken takımda rotasyon yapmak lazım .

Pestile döndüler.

Off yaaa , geçen sene bayrak diktirdik özel , kursağımızda kaldı , bu sene çığlık çığlığa İstanbula gaza basmak istiyorum şampiyonluk için.

3 de olursa gidip kremline fener bahçe bayrağı dikerim :KK52:
Lafın gelişi değil hee yaparım bilirsin :KK53:

3 de olursa gidip kremline fener bahçe bayrağı dikerim :KK52:
Lafın gelişi değil hee yaparım bilirsin :KK53:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Ne güldürdün beni beee akşam akşam .

Eşimde yanımda bayıldı bu fikrine :KK1:

Seni en kısa zamanda bu görüntülerle tv de görmek dileğiyle :KK52:

Baskın basanındır şekerim :KK14:

Beklerim her daim....
[/QUOTE]

sevmediğim biri daha senin o tarafta oturuyor davet etti al gel çoluk çocuk temiz hava alsın diye :KK23: niyetim var bakalım kısmet sana da geçerken uğrarım :KK55::KK16:

Huuuuu huuuu ben geldiiiim. Beni dövmeden önce özet geçeyim, en son temizlik yapıyordum (ki içime mi doğmuş nedir) iyi ki yapmışım, önce kayınbiraderim ondan 2 gün sonra da eltim, bebeği, kayınpederim ve eşi geldiler. Normalde kayınbiraderim yurt dışında çalışacak ama bir süre istanbulda çalışması gerekiyor o nedenle hem işe başlamak hem de ev bakabilmek için gelmişler. Evde 8 kişi olduk, geceleri anneme geçmek zorunda kaldık, çünkü yer yoktu. :)) Her gün yemek yap, alışveriş yap, evin üzerinden geç, bulaşıkları hallet, masa kur, masa topla....Böylece buraya girmeyi bırakın, televizyona dönüp bakamadım bile. Şimdi onlar evlerine yerleştiler, kayınpederim ve eşi izmire döndüler, biz de evdeyiz işte. :) Evin halini sormayın, ben bakmıyorum, görmüyorum. :)) Zaten yavaş yavaş yapmak zorundayım. Çünkü dün tam yolcu ettim onları, 10 dakika sonra sırtıma bir ağrı saplandı, dünden beri de boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Sanırım çok ayakta kalmaktan oldu, kasıldım. İlaç filan aldım ama geçmedi, habire ben buradayım diyor. O yüzden çok hareket etmiyorum, artık bir süre böyle oturacağız. :) Bunun dışında en büyük üzüntülerimden biri ders de çalışamadım, nasıl yetiştireceğim bilemiyorum. Sizleri de çok özledim, umarım siz de beni unutmamış ve özlemişsinizdir. :))

Huuuuu huuuu ben geldiiiim. Beni dövmeden önce özet geçeyim, en son temizlik yapıyordum (ki içime mi doğmuş nedir) iyi ki yapmışım, önce kayınbiraderim ondan 2 gün sonra da eltim, bebeği, kayınpederim ve eşi geldiler. Normalde kayınbiraderim yurt dışında çalışacak ama bir süre istanbulda çalışması gerekiyor o nedenle hem işe başlamak hem de ev bakabilmek için gelmişler. Evde 8 kişi olduk, geceleri anneme geçmek zorunda kaldık, çünkü yer yoktu. :)) Her gün yemek yap, alışveriş yap, evin üzerinden geç, bulaşıkları hallet, masa kur, masa topla....Böylece buraya girmeyi bırakın, televizyona dönüp bakamadım bile. Şimdi onlar evlerine yerleştiler, kayınpederim ve eşi izmire döndüler, biz de evdeyiz işte. :) Evin halini sormayın, ben bakmıyorum, görmüyorum. :)) Zaten yavaş yavaş yapmak zorundayım. Çünkü dün tam yolcu ettim onları, 10 dakika sonra sırtıma bir ağrı saplandı, dünden beri de boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Sanırım çok ayakta kalmaktan oldu, kasıldım. İlaç filan aldım ama geçmedi, habire ben buradayım diyor. O yüzden çok hareket etmiyorum, artık bir süre böyle oturacağız. :) Bunun dışında en büyük üzüntülerimden biri ders de çalışamadım, nasıl yetiştireceğim bilemiyorum. Sizleri de çok özledim, umarım siz de beni unutmamış ve özlemişsinizdir. :))
:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Hoşgeldin :KK4:

Seninle ilgili aklımızdan milyon tane acaba bir şey mi oldu geçti gazelle.

Dönüp bak geçmiş sayfalara , aöf topiğine kaç kez sorduk seni :KK47:

Neyse , nasıl telafi edeceğini biliyorsun , hergün düzenli olarak girip gönlümüzü yeniden kazanabilirsin mesela :63:

Offffffffffff yaaaa , deli kadın nasıl merak ettim , eşime bile dedim en son temizlik yapacağım demişti bir kaza mı oldu acaba diye ?

O da manyak mısın sen ? Kadın girmek zorunda mı sürekli diyor :KK52:

Baskın basanındır şekerim :KK14:

Beklerim her daim....

sevmediğim biri daha senin o tarafta oturuyor davet etti al gel çoluk çocuk temiz hava alsın diye :KK23: niyetim var bakalım kısmet sana da geçerken uğrarım :KK55::KK16:[/QUOTE]

Sen boşver o sevmediğini doğrudan bana gel :KK52:

:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Hoşgeldin :KK4:

Seninle ilgili aklımızdan milyon tane acaba bir şey mi oldu geçti gazelle.

Dönüp bak geçmiş sayfalara , aöf topiğine kaç kez sorduk seni :KK47:

Neyse , nasıl telafi edeceğini biliyorsun , hergün düzenli olarak girip gönlümüzü yeniden kazanabilirsin mesela :63:

Offffffffffff yaaaa , deli kadın nasıl merak ettim , eşime bile dedim en son temizlik yapacağım demişti bir kaza mı oldu acaba diye ?

O da manyak mısın sen ? Kadın girmek zorunda mı sürekli diyor :KK52:

Tamam hepsini hakettim ben, dayağımı da yedim, oturdum aşağıya. :)) Gönlünüz hala kırıksa bana anlattıklarımdan sonra, önce :KK14: sonra da:KK16::KK16::KK16::KK16:

Diyorum size tv dahi seyredemedim, takip ettiğim tek dizi var, intikam kanal d de. İki bölümü kaydettim, daha seyredemedik eşimle. Haaa bir tek real-gs maçını seyrettim, iyiki de seyretmişim. :)))

Bir de gazelin dayağı var şimdi, neyse onu da yiyeyim, hakettim çünkü, ondan sonra gönlünüzü tek tek tekrar alacağım. :))

Tamam hepsini hakettim ben, dayağımı da yedim, oturdum aşağıya. :)) Gönlünüz hala kırıksa bana anlattıklarımdan sonra, önce :KK14: sonra da:KK16::KK16::KK16::KK16:

Diyorum size tv dahi seyredemedim, takip ettiğim tek dizi var, intikam kanal d de. İki bölümü kaydettim, daha seyredemedik eşimle. Haaa bir tek real-gs maçını seyrettim, iyiki de seyretmişim. :)))

Aman o maçı izleyeceğine Fenerbahçe ,Lazio Maçını izleseydin de vaktini boşa harcamamış olsaydın.

Yok arkadaşım , canımmbenim ne gönül kırıklığı ama cidden merak ettim , ben çabuk felaket senaryosu yazan bir kadınım da :KK52:

Bu arada arkadaşlar katıldığım yarışmanın anketi açıldı , oylama başladı haberiniz ola :KK34:

X