ben çok değiştirdim saçımı aslında kestane rengi benimki normalde seninki gibi...
sarı yaptım çikolata kahve yaptım bakır tonu yaptım epey değiştirdim ama en son eşimin ısrarıyla böğürtlen siyahına boyadım hemde eşim boyadı :)
ama çok yakıştı resmen keşke niye daha önce yapmadım dedim kendi kendime...
epey oldu boyayalı, iyice açıldı dipleri bende tekrar siyaha boyamak istiyorum ama saçım baya uzadı kestirip ondan sonra boyayacam....
Ben varım bir başıma oturuyorum
Evet iki gündür kimseden ses yok. Genel bir sessizlik var forumda anlamadım. :26:
fırtına öncesi sessizlik olmasın garengcim
Günaydınlar, merhabalar herkeseee :))
Ben de ütüden sonra iptal oldum, iki gündür sırt ağrısından ölüyorum. Yaşlandım ben yaaa, offf.Neyse bugün misafir yok, her yer temiz, yemeğim var akşama, ütü yok, bulaşık yok, bu durumda 10 dönüm bostan durumlarındayım.
Ben de osmanlıca için kursu aradım bugün, pazar günü başlıyoruz dediler.Nasıl yani, ben daha kaydımı yenilemedim durun dedim. Adam güldü, merak etmeyin yarın gelin hallederiz dedi. Ciddi ciddi başlıyorlar, daha sonuçlar falan açıklanmadan, olsun erken başlayalım, bu dönem osmanlıca daha zormuş.
Bugün açıklanacak dedikoduları aldı başını gidiyor, bakalım akşama doğru belli olur. Sağolsun bizim dersane telefonuma mesaj atıyor açıklandı sonuçlar bakın diye.
Çok özledim sizi 2 gündür, bugün güzel güzel kaynatalım canım arkadaşlarım benim..
Doğru yaaa , seni en son ütü yaparken bırakmıştık biz değil mi ? :120:
Ya nasıl sevdiğim bir haldir o biberon , yan gel osman halleri
Bende bugün öyleyim , tabii bostan korkuluğum oğlum ne kadar müsade ederse
Ben duygu sömürüsü yapıyorum oğlana, "annenin çok işi vaaaar" diye dolanıyordu ortalıkta. En son ütü yaparken "anne, artık iş yapmanı istemiyorum" dedi.Bir an kendimi yeşilçam filmindeyim sandım, "çalışmayacaksın, evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın" repliğini yaşattı oğlum bana.
Ben duygu sömürüsü yapıyorum oğlana, "annenin çok işi vaaaar" diye dolanıyordu ortalıkta. En son ütü yaparken "anne, artık iş yapmanı istemiyorum" dedi.Bir an kendimi yeşilçam filmindeyim sandım, "çalışmayacaksın, evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın" repliğini yaşattı oğlum bana.
Oyyy kıyamam ben onlara ya
Sıkılıyorlar onlarda , bak şimdi durduk yere karşı komşumu kahveye çağıracağım , neden ?
Çünkü oğlum öyle istediArada bir tutturur '' güzin teyzeeeeee '' diye .Çok komik gülmesi var kadının heralde o yüzden
gözdecim bizde seni özledik :) dedim bu kız ütü ile kafayı bozdu geçmişi hatırlamıyor heralde burayı falan unuttuğuna göre :)
şaka canım yaa valla benimde dağ gibi ütüm var ama elimi kaldıracak halim yok...bugün eşim cumaya gidecek diye bi pantolon ve gömlek ütüledim :) güya hepsini yapıp bitirecektim ama onu bile zor ütüledim :) hem ütüden nefret ederim hemde bende alerjik sinüzit olduğu için ütü buharı aşırı sıcak ve parfüm kokuları gibi şeyler bana dokunuyor...ütü yapacağıma bütün evi silip süpürsem tercih ederim valla...allah kimseye hastalık vermesin, eşimde de migren var karı koca baş ağrılarıyla cebelleşiyoruz
ahretlik sen napıyon kuzum hayırdır nedir bu rehavet daha bahar gelmedi cnm yaa :) dur bakalım daha mart var :)
burada aşırı yağmur yağıyor iki gündür bahar uğramadı henüz buralara....
ben duydum hangi şehir olduğunu unuttum ama erikler falan çiçekleri dökmüş de meyveye durmuş :)
kıyamet alameti mi ne :26::26:
gözdecim bizde seni özledik :) dedim bu kız ütü ile kafayı bozdu geçmişi hatırlamıyor heralde burayı falan unuttuğuna göre :)
şaka canım yaa valla benimde dağ gibi ütüm var ama elimi kaldıracak halim yok...bugün eşim cumaya gidecek diye bi pantolon ve gömlek ütüledim :) güya hepsini yapıp bitirecektim ama onu bile zor ütüledim :) hem ütüden nefret ederim hemde bende alerjik sinüzit olduğu için ütü buharı aşırı sıcak ve parfüm kokuları gibi şeyler bana dokunuyor...ütü yapacağıma bütün evi silip süpürsem tercih ederim valla...allah kimseye hastalık vermesin, eşimde de migren var karı koca baş ağrılarıyla cebelleşiyoruz
ahretlik sen napıyon kuzum hayırdır nedir bu rehavet daha bahar gelmedi cnm yaa :) dur bakalım daha mart var :)
burada aşırı yağmur yağıyor iki gündür bahar uğramadı henüz buralara....
ben duydum hangi şehir olduğunu unuttum ama erikler falan çiçekleri dökmüş de meyveye durmuş :)
kıyamet alameti mi ne :26::26:
Havalar soğuk ama bahar geldi işte canım 1 Mart , hem benim sitenin bahçesinde de ağaçlar hep tomurcuklandı.Bayılırım o görüntüye ama sonrada ağaçlarla konuşurumAhh be derim iki güneşe aldandın hemen döktüm çiçeklerini ,daha bir ay kar kış var derim.
Çok duygusal kadınım çoooook
Sabah çok erken kalktık , karnım acıktı yine yaaa , biri bana dur desin lütfen.Aklımda bol mayonezli kumpir var
Yerim ben onu, sıkılıyorlar tabii, özellikle kışın çok dışarı çıkartamıyorum ben de...Neyse ki havalar biraz düzeldi, şimdi yürüyüş yapıp geliyoruz her gün, mahalleyi dolaşıyoruz. Ama başka insanları görmek istiyorlar gerçekten, hep anne hep baba nereye kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?