Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sağol ablacım. Belki de çok sade giyinirim belli olmaz, akşam geç saatte çünkü hem üşümek istemiyorum hem de rahat etmek istiyorum.

Garengcim , seneler evvel çok yakın bir arkadaşımla yaz tatili sırasında gece çıkıyoruz dışarı , ben saçlarımla uğraşırken o elinde iki kıyafet geldi , güzellik mi üşümemek mi dedi ?

Güzellik dedik ikimizde , incecik elbise ile çıktı ama eylüldü ve akşam soğuk oluyordu bulunduğumuz yer.Sonrasında tatilin geri kalanını burun çeke çeke geçirmişti.

Bu da böyle bir anı işte

Ben de bundan korkuyorum işte. Zaten elleri ayakları mütemadiyen soğuk olan biriyim. Kışı hiç sevmiyorum ya, yaz çocuğuyum ben.

Ben de bundan korkuyorum işte. Zaten elleri ayakları mütemadiyen soğuk olan biriyim. Kışı hiç sevmiyorum ya, yaz çocuğuyum ben.

bende kışı hiç sevmem garengcim, yaz olsa hep yaz yaz yazzz.....:)
bi ara bi düğüne gittik gece arkadaşımla aynen ausun yaşadığına benzer, aman canım nolcak donacak değliz ya giyelim elbiselerimizi dedik, boydan topuklara kadar uzun bi elbiseydi ama incecik tiril tiril bi kumaşı vardı....evet çok şık olmuştuk oda bende, ama donduk ki ne donduk....
o gece sırtımı çok üşüttüm çünkü arkama rüzgar nasıl bi vuruyor görmelisiniz..çok akıllıyız ya yanımıza ceket manto bişey de almadık....
o günün ertesi günü ciğerlerimi üşütmüşüm ben 2 ay öksürükten kurtulamadım...hala aklıma gelince üzülürüm ne kadar aptalım diye...sağlık güzellikten önemli garengcim, sıkı bişeyler giyin hem şık hem sıcacık olmak zor değil...yaparsın sen bişeyler...iyi eğlenceler..

Günaydın kızlaaar. Ayy başım ağrıyor sesim gidecek gibi. Yaşlanmışım ben artık kaldıramıyorum öyle ortamları. Hepinizin önerisini dikkate alarak, deri pantolon, bluz ve blazer ceket kombini giydim. Bond kızı gibiydim valla. Bir arada masada yalnız kaldım öyle grubu dinliyodum masanın etrafı dolmaya başladı birden bir bir geliyolar, ben bişey demeyince masaya dayanmaya başladılar. Bir ara sol tarafımda ceketli biri vardı çoooook hoştu yaa ama sonra gözden kayboldu. Amaaan salla dedim ben de eğlenmeye devam ettim.

Günaydın gareng canım ,

Teker teker gelin yahu deseydin

İyi yapmışsın sallamakla ;tüm gece bakış bakış ceketliyle sonra bir de tanışama ; al sana ne anladım eğlenceden

İyi yine erken kalkmışsın .

Aman onun salaklığı suratıma baktı baktı gitti, o kaybeder. Uyandırıldım 2 yaşındaki bir canavar tarafından.

Aman onun salaklığı suratıma baktı baktı gitti, o kaybeder. Uyandırıldım 2 yaşındaki bir canavar tarafından.

Bende her sabah onun 3,5 yaş versiyonu ile uyandırılıyorum

Bu sabah 8:30 da başladı mesaimin mesela ama kaçta yatmıştın diye hiiç sorma.

Gunaydiiiin :)))

Garengcigim, gecenin iyi gecmesine sevindim, bence de kimseyi sallama, onun kaybi.

Bugun benimkiler insafa geldi, ben uyudum esim bakti oglana. Simdi de hava guzel, soyle bir dolasip liseden arkadasima ugrayacagim, biraz dedikodu yapariz.

Bende eşimin uyanmasını bekliyorum hala

Sonra kuaföre

Zaten hayalimdeki tanışma öyle değildi o yüzden önemsemedim. Ben kocamla nasıl tanışacağım hiç bilmiyorum, önceden okul vardı hadi. Bahçede falan otururken yanıma gelip tanışırlardı, şimdi nasıl olacak? İnsanlar nasıl tanışıyorlar çok enteresan geliyor. Sizler eşlerinizle nasıl tanıştınız mesela?

Ya okulsa şimdi de okulun var ya garengcim , orada karşılaşırsın belli mi olur

Ben eşimle sene 2004 sonları...Ben o zaman bir yarışma sitesinde mod.luk yapıyorum.Zehir gibiyim ama sağa sola çene maaşallah

Dedem vefat edince bir süre yoktum sitede , başlık değiştirmişler '' ausencia başın sağolsun arkadaşım '' diye...Bu da zaten tanışmak istiyormuş ya ; hemen birine telefonumu sormuş , baş sağlığı dileyeyim demiş.

Dileme o dileme

O gün bugündür bütün taziyeleri beraber yapıyoruz

O nasıl tanışma ooo Seni görmüş müydün önceden, neden tanışmak istemiş?
Yok ablacım ya yüksek lisans, lisans gibi olmuyor ki. Zaten çok az öğrenci var herkes de aynı dersi almıyor. 2-3 kişilik oluyor genelde. Hem zaten öğrenci istemem bu saatten sonra işi gücü olsun mümkünse.

Boy boy profil resimlerim vardı bir zamanlar ahh ahh...Serde de gençlik olunca kaçırmak istememiş demek ki.

Doğru ya , öğrencileri boşver zaten ... artık​ çıkacak nasip metroda , cafede , okulda , arkadaş aracılığı ile ... çıkacak olduktan sonra bağlasan durmaz canım.

benim eşimde çocukluk arkadaşım sokakta abi abi diye peşinden koşmadım zamanında oyuna pek almazlardı beni o ve arkadaşları :)
git kızlarla oyna derlerdi....
ben tabi erkek fatmayım, bizim kızlar ip atlar evcilik oynar, bende fotbola meraklıyım..
aradan yıllar geçti sonra o benim peşimden koştu.....:)
yaaa zamanında yediğin dolmalar, gün gelir mideni tırmalar demişler
ben önce kabul etmedim ama sonra kısmetmiş işte....kandırdı beni :)

bu arada auscum ne hikayen varmış kuzum yaa çok şaşırdım :)
bişey sorcam ne sitesiydi bu pek anlamadım, mod falan demişsin, anlayacağım dilden konuş guzum yaşlıyız idare et :)

garengcim belkide sen yüksek lisans dersine giderken okulun merdivenlerinde çarpışıp kitapların düşünce toplayan adamla göz göze gelip................. hihihih ay çok eskidi buda yaaaa yok garengcim çarpışsan falan ağzına geleni say çekil git ordan hemen uzaklaş bence, ilerde ola ki bu hikayeni anlatacak olsan kimse inanmaz zaten..benden demesi....

Gazelcim editörlük yani , o sitede o bölümde herşeyden sorumluydum.Bilgi yarışma tarzındaydı canım aylık birincilikler oluyordu falan filan.

Senin hikayede az değilmiş. Az çektirmedin adama desene

Biz internette tanistik. Sene 1998, ben ilk kez bilgisayar kullaniyorum. Bana yardimci olmak icin taaa avustralyadan baglandi. O zamanlar avustralyada universite okuyordu. Birbirimizi ilk etapta hic gormedik, ben resmimi hemen yolladim da, o nazlandi. Sonra telefonda konustuk, birbirimizin sesini duyduk ilk defa...Her gun ama her gun internetten gorusuyorduk. Saat farkindan bazen o sabaha kadar oturuyordu, bazen ben...O zamanlar bankada calisiyordum. Cok kez sabahlayip oradan servise yetistigim oldu. Genclik iste... Sonra o turkiyeye dondu, ilk kez bulustuk, konustuk ve evlenmeye karar verdik. Bu da benim hikayem iste...

gözdecim yaa ben internet aşkı ve evliliklerini şunun şurasında 2 veya 3 senelik bişey düşünürken, ohooo canım valla okadar geçmişe dayanıyormu bu internet evlilikleri :)
düşündüm de ben 1998 de ortaokula gidiyordum :) ve internetten bihaberdik ozamanlar :)

Gazelim o zamanlar internet türkiyede çok yeniydi, buralar tabiri caizse dutluktu o zamanlar. Ben de bir arkadaşım aracılığıyla chate girmeye çalışıyordum ama bilgisayarım windows değil apple dı, onu da iyi bilen kimse yoktu. Sonra aynı arkadaşım avustralyadan eşimi kastederek, o biliyormuş sana yardım edecek dedi. Böylece tanışmış olduk. O zamanlar nette tanıştığım arkadaş grubum vardı, toplanıp her hafta sonu bir yerlere eğlenmeye giderdik, güzel günlerdi... Şimdilerde yine bizim burada olduğumuz gibi temiz arkadaşlıklar bulmak zor net üzerinden, herkes birbirini kandırıyor. Kimse de kimseye güvenmiyor doğal olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…